-
cassandra
Koukněte na to tady píše nějaká cassandra a říká že je Michaelova kamarádka a že je naživu a že se můžeme ptát na otázky které on odpoví......
Co si o tom myslíte?
www.michaeljacksonjezivy .blog.cz -
-
Re: cassandra
Taky můžu říct, že jsem Michaelova Přítelkyně máme spolu 10 dětí...A všichni mě určitě věříte že? *15* *15* -
Nie je to zase Laidy. *1* -
-
Re: Re: cassandra
Nelze to vyloučit *15*
-
-
Zas nějaký děcko, co si myslí, jak je zajmavý... -
-
Re: Re: cassandra
já no to říkám HAHAHAHAHA *15* *15* *15*
-
-
-
This is it song (demo)
http://www.youtube.com/watch?v=jL4t Q5eARRI
This is it (This is it)
Was gonna be the best show EVER
You were the greatest in history
Entertainer you were born to be
This it it (This is it)
I don't know what to say or do
Cause the love that you had.........
*14*
P.S.: To nezpívá Michael!! *15* -
-
Re: This is it song (demo)
tak tohle určitě nezpívá majkí!!fůj majkí to zpívá úplně jinak!!tohle bylo strašný!! *15* -
-
Re: Re: This is it song (demo)
Náhodou mě se to líbí.. podle mě je to krásné.. *14* -
-
Re: Re: Re: This is it song (demo)
mě moc ne!§ jako není to nejhorší ale jako na majkího nikdo nemá! -
-
Re: Re: Re: Re: This is it song (demo)
Neznamená, že když on je nejlepší, že ostatní jsou hrozní přeci.. nee, já Tě nenutím, aby se Ti ta písnička líbila, ale přijde mi, že všechny ostatní zpěváky odsuzuješ jen proto, že neumí tak krásně zpívat, jako Michael.. můj názor, možná to tak není, ale mně to tak přijde..
-
-
-
-
-
3 měsíce
ach jo! už 3 měsíce tu nejsi s námi a pořád nás tvůj odchod bolí! jsou to jen 3 měsíce z dlouhých roků, které snámi už nezažiješ! chybýš nám! vrať se Michaele vrať se nám! doufám, že alespon ty se máš tam dobře když mi tady umíráme žalem!! *9* -
-
Re: 3 měsíce
jojo, co víc dodat... stále to bolí, nedá se na to zapomenout... *9* -
-
Re: Re: 3 měsíce
nj.. odchod milovaného člověka bolí hodně!!a nejdýl nejspíš toho, kdo se stím nedokáže smířit! já už stím jsem smířená, že je navždy pryč ale pořád to bolí! v mém srdci má navždy místečko a to mu nikdo neveme!! at už je tady nebo tam mám ho ráda a pořád budu mít!I love you michael!! *14*
-
-
Re: 3 měsíce
hezky řečeno *3*
-
-
ahoooj
ahoooj lidí!! jak se máte?? koukám že ste neotáleli a že už máme přes 22000 komentů!! to je supr !! lidi mám vás ráda a majkí tebe nejvíc!! *14* -
*
Tak já upaluju protože na zejtřek to bude chtít hoodně energie *9* *15* Tak hezký sny a zejtra večer (snad) *14* *4* P. -
Michael - video
http://www.youtube.com/watch?v=SnaG UlQKpEM&feature=rec-HM-r2
Michael a jeho krásný úsměv.. užíjte si to *4* *14* -
-
Re: Michael - video
bejt já kluk a majký holka tak řeknu:"můj kořen:D *15* *15* -
-
Re: Re: Michael - video
krásný video!! moc krásný!! jen mě mrzí že jeho krásný úsměv kazilo tolik pomluv a lidí, kteří ho uráželi a šířili lži! byl opravdové sluníčko, boužel to které lidi poskvrnili!! jeho úsměv dokáže zahřát u srdíčka a nenávidím ty, kteří mu dedovolili se smát! miluju tě majkí! *14* *9* -
Re: Re: Michael - video
Jo dobrý už jsem to pochopila *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Michael - video
dobře.. *15*
-
-
-
Re: Michael - video
oh *15*
-
-
Čauves
Čauves holčiny dneska jsem se ani neozvala nebil čas tak až teď.To byl ale den aspoň že máme ty tři dny volno.No já si teď půjdu číst tak se tu mějte dobrou noc a krásný sny o Majkím.Zítra se ozvu pááá. *3* -
Simple the Best!!!
Prostě nejlepší z nejlepších o tom není pochyb!!!!! *14* *14* jsem neskutečně hrdým fanouškem!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=rLSV70Klej4&feature=related -
ehem
juu dneska sou to 3 měsíce...jako v lípě asi nebudou dávat this is it..hm tak jasná sebevražda.. *16* v neděli jedu na hokej a říkali že když tam o přestávkách budou hrát majkýho písničky.. *14* oh bože to já si snad začnu zpíííííívat *15* -
-
Re: ehem
Tak z Lípy je to kousek do Liberce ne?? *4* -
-
Re: Re: ehem
nojo to bych tam musela ale přemluvit mamku...a tys minule říkala že prej z náš českou lípu jo? kde bydlíš že tu prdku znáš?! *15* -
-
Re: Re: Re: ehem
Já bydlim v Kladne ale jezdíme přes Lípu do Rumburka a do Doks to je taková díra po granátu u Máchova jezera *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ehem
nóó díra po granátu naplněná vodou *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehem
Co jinýho tam je strašná nuda vždycky *9* *15*
-
-
-
-
-
-
Den na palici
Ahooj dneska je to fakt chaotickej den *15* Od rána ve škole pak trénink a ještě 2 hodiny v IKEE *9* *9* *15* Jak se máte?? *3* -
-
Re: Den na palici
Jsme na tom stejně *15* -
-
Re: Re: Den na palici
Joo a Ahoj *15* -
-
Re: Re: Re: Den na palici
A zejtra vstávat v 6:00 to bude supeer *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Den na palici
Jech hudáku *15* .. to já se celej víkend budu šrotit Matiku *9* *15* -