-
nové DVD
Ahojky, dneska jsem zjistila, že vyjde koncem října nový DVD o Majkým. V trafice by mělo být za 49,- v tom papíru a v obchodech bude od 99,- v plastový krabičce. Tak jsem vám to chtěla říct, jestli o tom nevíte. *3* -
Článek..
Prosím Vás děvčata, přečtěte si pořádně ten článek o tom Hitlerovi, pak to možná pochopíte co tím ta autorka myslela.. oni totiž na líbku neumí psát názvy článků, tak aby to odpovídalo obsahu.. -
-
Re: Článek..
Stejne je to hnusny.. -
-
Re: Re: Článek..
.. ale Michael měl pravdu.. mě to spíš příjde hnusný od Rabína.. jeho povinností je uchovat všechna tajemství a on to takhle zveřejní.. jak člověka dokážou ovlivnit peníze.. dokonce i Ti jediní, kterým může člověk důvěřovat, takhle zklamou.. hnus..
-
-
-
Cááá
Čau ženy.. jsem konečně dorazila z tréninku.. ne jsem roz... jako blázen *15* .. a co jak je?.. -
-
Re: Cááá
čauwess zlatíí..mno konečně zase po týdnu na netu *1* ..to bylo strašný...nenávidim pakárnu *3* a te´d ještě jaká je strašná kosa..mno hruůza *3* -
-
Re: Re: Cááá
To jooo hej.. jak já tu pakárnu nesnášim.. ještě, že je proslouženej víkend *15* -
-
Re: Re: Re: Cááá
a jo..to mě nenapadlo..mno super ještě pondělí...wow *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Cááá
*15* *15*
-
-
-
-
-
ahoj
čauky...jak je?? tak konečně výkend co?? a prodlouženej XD a já už vím jistě že mi mamka koupí lístky na this is it ale až vpondělí *9* ale lepší než nikdy *15* *15* -
Majkího nástěnka
Kdo si dělá nástěnku Majkího?Já si dávám do hromady i jeho alba, mám v pokojíku plakáty a chci si sehnat i jeho triko jenže se mi nějak nedaří.Jedině přes internet, ale to je drahé, ale já si to koupím na sto pro.Nástěnku ještě nemám udělanou, ale už teď se mi to líbí -
-
Re: Majkího nástěnka
Já si myslím, že Patrick ho jen tak nedohoní, to bych se bála spíš o Miley, že ho dožene... *13* -
-
Re: Re: Majkího nástěnka
to mělo být o patro níž do diskuze *8*
-
-
Jámám taky nástěnku *15* .. a tričko taky.. jedno.. a ještě mám vyhlídnutý druhý.. sice od pánů šikmookých, ale to nevadí.. je nádherný *14* *15* .. -
-
Re: Re: Majkího nástěnka
Od šikmookých to máš levný to je právě že dobrý jééé kup mi taky jedno :-D
-
-
já jedu ve čtvrtek do neděle do polska tak se tam podívám jestli nebudou mít tričko s Majkím :) -
njn já to furt skoušim na mámu *1*
-
-
Majkí musí být pořád 1.
Patrick Swayze se nesmí dostat na 1. místo v žebříčku top 10-ti osobnosti navštěvovanosti.To by mě pořádně nakoplo *16* kdo se ke mě přídá???!!! -
-
Re: Majkí musí být pořád 1.
Já ne *15* .. páč on toho taky dokázal dost.. sice ne tolik jako Michael, ale dokázal.. mají toho docela dost společného.. myslím, že si zaslouží být alespoň na druhým místě.. i klidně chvilinku na prvním.. stejně by mu to tam dlouho nevydrželo.. ale pokud by tam nebyl Michael, tak právě ON by si tam zasloužil být víc než Miley.. -
Me *15* -
Ja -
se mnou počítejte swayezi ničeho nedosáhl teda aspon ne jako Majkí -
Ja. -
-
Re: Re: Majkí musí být pořád 1.
jasně
*16* -
Re: Re: Majkí musí být pořád 1.
taky se přidávám :)))
-
-
-
500
ty jo bulvár se fakt činní... o Majkym už napsali 500 článků. a ten poslední mě fakt dostal *15* prej že Majky obdivoval Hitlera...taková volovina *15* už fakt neví co by napsali za nesmysly... *16* *15* -
zejtra...
je to přesně 3 měsíce co Majkí odešel... *9* *9* *9* je to hrozný *9* -
-
Re: zejtra...
Jo to je. *9* -
-
Re: Re: zejtra...
jezis to je hrozny to tak leti.. chudak.. :(((((( miluji tě ♥ ♥ ♥ -
-
Re: Re: Re: zejtra...
nojo..už taková doba.. *9*
-
-
-
-
kdo si to chce přečíst
Kdo chcete, tak se můžete podívat na 36.stránku, kde jsem přidala příspěvek jako neregistrovaný uživatel Simča.Začíná to na 36.stránce, ten můj příspěvek je úplně dole a pokračuje to dál.Tak bych byla moc ráda kdyby jste si to přečetli plsky?Dneska už jsem se zaregistrovala *4* tak plsky jukněte na to jo? *9* -
Ahojík
Ahojík už jsem tu =) -
-
Re: Ahojík
hojky. *3*
-