-
Fotky tam mají krásný
http://www.super.cz/celebrity/micha el-jackson?registerFanError=1
Tady mají fakt moc hezký obrázky. Musíte na ten obrázek kliknou a čekat, pak se vám ukáže. -
Obědnám si to
http://www.noty-video.cz/noty_video /klavir-a-klavesy/Klavir-a-klavesy- noty-na-sklade/Michael-Jackson-Numb er-Ones
si obědnám. Mamka umí hrát na klavír, ale my máme klávesy to neva. Takže mě to pěkně naučí. Už se těším. -
-
Re: Obědnám si to
Ahoj. všechny ty noty mám a mám je zadara *15* jestli chceš tak ti je můžu všechny poslat. not od MJ mám asi 50 písniček. -
-
Re: Re: Obědnám si to
ahooj nemohla bys mi to poslat taky?několik let hraju na klavír tak bych to možná zvládla! *3* děkuju moc -
Ahoj Polinko, můžeš mi ty noty poslat taky???Prosím, prosím.
Děkuji *3* -
-
Re: Re: Re: Obědnám si to
když budu mít čas tak ti je taky pošlu *3*
-
-
Fakt jo? Tak jestli bys byla tak hodná a poslala mi je na e-mail: DCadio2@seznam.cz
Díky. -
-
Re: Re: Re: Obědnám si to
jo já ti je pošlu ale ted ne ted jsem na informatice takže jaksi nemůžu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Obědnám si to
Hele až to pudeš posílat, tak to pošlo na rozděleně. Třeba v jednom e-mailu 10 not jo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obědnám si to
Tak mi máme klávesi. Něco podle not zahraju. Že já nějaký noty znám. Byl bych ti vděčný kdybys mi je poslala. Ani nevíš jak moc. -
mno jasně to by se ani neodeslalo kdybych to poslala všechno najednou
-
-
Re: Re: Re: Re: Obědnám si to
V poho. A jsou to noty, a nebo akordy? -
-
noty na klavír/klávesy
-
-
-
-
-
-
On-line
je tu někdo on-line? -
-
Re: On-line
Hmm tak asi ne no.
-
-
když..
Co Když Nezemřel..? -
-
Re: když..
možno nie, ktovie... ale to sa my nikdy nedozvieme...
-
-
Páá nooo:))
Zanesskaaaa jde spát *15* .. smutněte všichni *15* .. nee sranda *15* .. dobrů noc všeem.. a krásné sny o Michaelovi a nejen o něm *15* Páááá ženy *14* *15* .. Byee Michael *14* *14* *15* -
ahoj
ahojky jak se mate? *5* -
Papa
Tak dobrou noc a krásný sníky o Majkím.Dneska jsem zase bulela ach jo tak hrozně mi Majkí chybí. *9* *9* *9* Páá. -
ahojky
ahojky lidi mohl by mi tu nekdo pomoct mam nokii 5200 ale ma to jedno ouvej není v ní čeština nevíte kde bych to mohla najít prosím pomoc
předem dekuji
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: ahojky
hmm a proč to píšeš do diskuse s michaelem jacksonem?? *15* no de o to jakej máš jazyk...si najeď do menu→nastavení→telefon→jazyk telefonu→no a tam si najdi czech
p.s.:jo a to jak sem ti napsala česky tak jestli to máš třeba španělskej jazyk..tak si to na seznamu všechno přelož do španělštiny a najdeš to v pohodě:D *15*
-
-
lalááálalalalááá...brou...:D
Má tvoje číslo
zná tvoji hru
A dostane tě pod drn
Je to tak šílené
Od té doby cos ji svedl
jaký máš pocit
když víš
že žena není schopná vraždy?
.......lalalala....:D
do brou noc *15* *15* blood on the dance floor..♥ Ó svatá písnička!!.. *14*
jo já vlastně nejdu spát jenom tady to dneska skončim! *5*
Má tvoje číslo
zná tvoji hru
A dostane tě pod drn
Je to tak šílené
..LALA.. *15*
nóó prostě čau..jo ještě modlidbu→ Óm ať se mi povede písemka..Óm ať nám zítra odpadne němčina...Óm tak dobrou nÓc.. -
-
Re: lalááálalalalááá...brou...:D
Ty jsi fakt střelená žena *15* *15*
-
-
pá
holky já už taky musím. Pa a dobrounoc a krásné sníky hlavně o majkím myslím že dneska se mi jeden o něm zdál ale vůbec si to nepamatuju. =) pá pá