Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ahojda

ahojda děvčata!! jak se máte za tu hodku co sem tu nebyla? nějaký novinky?? jooo a chci se zeptat kdo všechno půjde na ten film o majkým?? *15* JÁÁÁÁÁÁÁ (doufám a chcu)
    • chiaramj

Re: ahojda

Jestli seženu lístky tak určitě *15*
      • tea301

Re: Re: ahojda

asi tak já už zitra se du podivat do Cinestaru poptat se na to!! *14* uplně oufám že to budou dávat!! a vúbec jestli seženu lístky!!
        • chiaramj

Re: Re: Re: ahojda

Já jdu v neděli do Palace cinema *15*
  • chiaramj

*

Dobré odpoledne *4* *4* Jakpak je??Nějaký novinky?? *15* Asi umřu *9* *9* *4*
    • zanesskaaaa

Re: *

Ahoj *4* .. proč bys měla umírat? *7* *15*
      • chiaramj

Re: Re: *

Sem měla od 7 a po tréninku umírám *15* *15* A zejtra jdu pokládat lina se školou či co *7* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: *

Cožeco? *15* pokládat lino? *15* .. tss taký zneužívání *15* .. by ti za to měli zaplatit *15*
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: *

To víš to není škola to je ústav tam je to normální *15* *15* *15*
  • polinka

nové CD

Singl This is it vychází 12.10., poté se dočkáme alba This is it
    Nový singl Michaela Jacksona s názvem This is it vyjde celosvětově 12.10. Brzy poté Sony Music Entertainment's Columbia/Epic Label Group vydají dvojcédéčko This is it. Toto 2CD vyjde 26.10. Disk 1 bude obsahovat největší hity Michaela Jacksona tak, jak se po sobě objeví ve filmu. Disk 2 bude končit dvěmi verzemi písně This is it a bude také obsahovat mluvenou verzi Michaelovy básně “Planet Earth”.
    hééééééééééj tak to je hustý!!! to musim mít!!! *15* už se těšim až t vyjde *14*
    • zanesskaaaa

Re: nové CD

Krutýýý *15*
      • tea301

Re: Re: nové CD

tj to chcu taky!!
  • tea301

no nic

tak vás holky moje .. *15* .. zase na chvíli opustim!! kdybych se nerátila vzpomínejte na mě v dobrym!! *15* jinak se tu mějte pěkně tak zatím! pusu majkí!! *14*
    • luciq-dc

Re: no nic

*no nic* patří taky k mým častým dvojslovým *15* nojo v dobrym se budu aspoň snažit *15* né vážně → tak když už tak už→r.i.p. tea *15* *15*
  • tea301

raplim!!

co to bylo zakrávu, která tu psala otěch fotkách?? to snad není možný!! prej velká fanynka!! tak to leda hov**!! tý jo ta mě zas tak vytočila!!!! *16*
    • luciq-dc

Re: raplim!!

vytočila?? *5* mě ne já si jen říkala že ta holka chybělá když se rozdávali mozky *15* *15* at si táhne za laidy a shelly a podobnejm psychoŤákům *15* *15*
      • tea301

Re: Re: raplim!!

tj s laidy a shelly by si mohla podat ruku!! *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: raplim!!

*15* podat ruku a obejmout *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: raplim!!

too asi ne *15* .. ta patří do jiné kategorie bláznů než laidy a shelly *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: raplim!!

Neprď *15*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: raplim!!

ále prd!! *15* patří do stejný kategorie akorát do jinýho sloupce *15*
  • polinka

vypatlanej facebook!!!

aaaaa já si ho snad zrušim!!! jako ted mě ale dorazil. How you prefer Michael Jackson? black MJ white MJ DEAD MJ!!! *16* *16* *16* *16* *16* normálně se mi zalili oči slzama. jak to někdo může napsat?!?!?!?! *9* *9* proč je ten svět tak krutej? no tak se du dorazit will you be there... *9* *9* *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: vypatlanej facebook!!!

No tak ho někdo preferuje víc, když je mrtvý no.. co naděláš.. neřeš to vůbec simtě *15*
    • mischicka

Re: vypatlanej facebook!!!

mylím že dem plánovat vraždu...někoho kdo to napsal *16* *16* *16* *16* *16*
  • mischicka

Majkí

Ahoj jsem tu jen na skok protože se za chíly du učit fyziku a chemii tak mi drřte palce ať zítra ty písemky napíšu dobře *3* ...ale večer asi ještě na chvíly přijdu tak pá *15*
  • anet98

Ahojky

Ahojky všichni jak se máte?Konečně jsem doma. *5*
    • mischicka

Re: Ahojky

dobře a ty?
      • anet98

Re: Re: Ahojky

Jo já se mám celkem dobře. *3*
    • tea301

Re: Ahojky

ahoooojda mám se supr a co ty??
  • tea301

ahoooj

ahojky majkí!! ahojky děvčata! jak se máte? co je nového??
    • polinka

Re: ahoooj

ahoj. no mám se... hm de to *15* a ty? *4*
    • zanesskaaaa

Re: ahoooj

Čmbááro *15* .. jáá se máám upe supér *15* .. jsem dostala jedničku z matiky *15* .. konečně.. jóó *15* co ty? *15*
      • tea301

Re: Re: ahoooj

ale jooo super!! (ikdyž mě bolí hlava) ted tu byla kámoška a uplně mě potěšila!! sem jenom otevřela a ona pochívi co jsme se bavili začala zpivat BBBEEEAAAT IIITTT! A JÁ CO? jakto že si to zpiváš? a ona na mě si mě nakazaila jen když tě vidim musim si to zpivat!! řikám aha a ona jaký znáš ještě jeho pisničky a já tech je! a ona at ji nějaký nadiktuju že ví čím zaplácá den!! řikám hm... tak to jo!!! *14*
  • pajka52

Pro všechny :D

Tý vole tak to mne poser, další nečekaná návštěva tu byla???? :D Zas nějaká trapka... njn jak jinak *15* *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: Pro všechny :D

Nějáká pubertální kravka asi *15* za některé své vrstevníky se opravdu stydím *15* *15*
      • pajka52

Re: Re: Pro všechny :D

*15* *15* *15* *15*
    • luciq-dc

Re: Pro všechny :D

kunda jendna..!!!! *15* *15* tady už byl takovej pohodovej klídek a najednou tento zjev:D *15*
      • pajka52

Re: Re: Pro všechny :D

to jo, mrcha jedna!!! co jji je po tym co si tu piseme nebo ja nevim co.... esi jí to strašně vadí tak sem nemá co líst píííča *15* *15* *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro všechny :D

Neboďte sprostý děvčata.. nevypadá to tu hezky.. a myslím to smrtelně vážně *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit