Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

dobře vy :D

hej dobře zuzka zaneska thesimsa ste to nandali "TRAPNÝ NEFANYNCE MJ" je to mrchosvině jak už sem řekla v komentu s fakáčema:D *15*
    • zanesskaaaa

Re: dobře vy :D

to je fakáč?.. inééé *15* .. to tam jenom kroutí prstem, že se to neděláá *15* .. houby fakáč... nejsem slepá *15* nebo jo? *7* *15*
  • polinka

this is it

aaaaaaaaaa proč??????????? *9* právě jsem se dozvěděla že v teplicích nebudou dávat this is it *9* *9* *9* *9* snad ještě v ústí nad labem... jinak už fakt nevim *9*
    • zuzanka666

Re: this is it

To je blby ale snad to vyjde na DVD a to snad v šude
  • Buzííííci už mě jebete!!

takže hele lidi prosím vás nechovejte se jak kriplové co tu tak málo hodnotí fotky fakt už mě jebete!!!!!!!tady píšete jak se vám o něm zdál sen a jak ho milujete ale nakonec stejně se ani na ty fotky nepodíváte!asi nebudete vy mrdky tak skvělí fanoušci!NORMÁLNĚ ŘÍKÁM JEŠTĚ JEDNOU SEM NĚKDO NAPÍŠE JAK HO MILUJE A ON BUDE MÍT TAK MÁLO HODNOCENÍ U TĚCH NEJRÁSNĚJŠÍCH FOTEK!!!!!UŽ MĚ S TIM SERETE A MYSLIM ŽE SI TO MYSLÍ VÍCE JEHO OPRAVDOVÝCH FANOUŠKŮ! JÁ VÁM DÁM VY ZMRDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • tea301

Re: Buzííííci už mě jebete!!

hej to si země děláš srandu ne?? di se léčit děvenko!!! si blbá?!!!!! jako tohle hraničí s lidskou psychikou!!!HEJ PREJ VELKÁ VANYNKA MJ!! tak to asi těžko!! kdybys opravdu byla fanynka nenadávala bys nám tu!!! a řešila tu snámi jak je krásnej ....!!!! *14* *10*
    • pajka52

Di do píči, kurvo zjebaná, spíš ty mne neser,kundo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • lask1

Re: Re: Buzííííci už mě jebete!!

Nepoužívajte také vulgarizmy, ani Michael ich nepoužíval.
    • zanesskaaaa

Tak ty jsi dobře jeblá děvče.. si jako myslíš, že my všichni tu máme tolik času, abychom se zabývali, jestli má Michael oznámkované fotky.. tak ty máš dost.. vždyť je to uplně jedno jestli to známkujem.. popravdě.. nebavilo by mě pořád dávat ke každé fotce milionkrát desítku.. dyť je to uplná pí*ovina božeee.. a jak psala zuzka.. kde jsi byla, když Michael potřeboval fanoušky tak jako nikdy předtím.. asi si byla ještě v tatínkovi.. jseě trapná a ubohá.. tak si dej facku a vypadni, nikdo tu o tvoje ubohý kecy nestojí.. a mimochodem ve své přezdívce máš chybu.. nemá tam být VELKÁ FANYNKA, ale VELKÁ KRÁVA.. to MJ tam radši nedávej, tím ho urážíš..
    • luciq-dc

miluju ho miluju ho miluju ho !!!! *15*

co ty tady budeš buzerovat jo!!! táhni k laidy shelly a podobným psychotickým bezmozkovým debilům!!!
      ty ignorantská mrchosvině!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • zuzanka666

Maiki odešel a ty řešíš takovou kravinu
    • zuzanka666

a kde jsi byla když byl MJ obvyněl ze sexuálního zneužívání dětí hodnotila jsi jeho nejkrásnější fotky nebo jsi se modlila aby byl osvobozen???????????????
      • Re: Re: Buzííííci už mě jebete!!

A kde jsi byl ty asi v prdeli co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tady píšete jak ho milujete a děláte to jen aby se neřeklo buzíííííííííííííííí ííci
      • polinka

Re: Re: Buzííííci už mě jebete!!

dobře ty *15* a máš to ty "velá fanynko M.J."
  • STE FALESNA HARANTI

TOMUHLE SI RIKATE FANYNKY? NEJDRIV DELATE ZE HO MILUJETE A PAK MA JEN 55 HLASU U TAAAAAAAK KRAAAAASSSNYYYYYYY FOTKY TAK TO DETE DO PRDELE KRAAAAAAAAAAAAAVY POSRANYYYYYYYYYYYYY. SNAD TY FOTKY MAJ MIT PRES 1000000000000000000000000 MILIARDY HLASU DOPRDELE S VAMI KRAVY PITOMY *16*
    • thesimsa

Re: STE FALESNA HARANTI

Di někam víš ho*no kdo co jak hodnoti !
      Si tam sama davej miliardu hodnoceni !
      My se chováme jak kryplové? Tak to bych se vzhledem k obsahu tvýho textu hádala jak krypl se tady chováš jedině TY !
      • tea301

Re: Re: STE FALESNA HARANTI

hej di doprdele!!! položim ti otázku a TY SE POVAŽUJEŠ ZA VELKOU FANYNKU?? KDYŽ TU NEJSI ZAREGISTROVANÁ ANI JAKO FANYNKA??? KRÁVO JEDNA!!!! *10*
  • polinka

čahojky :-D

hoj asi tady nikdo nic moc není co? no jo všichni v ustavech... *15* pro zuzanka666 kdo ti dal ten plakát? se máš... *14* *4*
    • zuzanka666

Re: čahojky :-D

Moje spolužačka ale je trochu pokrčenej
  • Buzeranti!!!!!!!!!!!!!!

Hele buzíci. Kdybyste ho snad tak milovali jak tu posíláte keci tak byste mu hodnotili více jeho fotek......ne že někde má jen pár hlasů u nejkrásnějších fotek.Buzííííííííííííci . jedíný my jsme opravdový fans protože jsme hodnotili více než vy a snažili jsme se všude dát co nejvíce hlasů..............čest volové!PS: buzíííííííkům e-mail nedám!!!!!čest a tě péro
    • tea301

Re: Buzeranti!!!!!!!!!!!!!!

víš co!! když seš tak zblázněná do některejch fotek sed unich a pořád je hodnot dokud tam nebudeš mít 10000!!! tady se řeší důležitější věci než jen hodnocení nějakejch fotek a pokud nejsi slepá všimla by sis že málo kterou osobnost mají fanoušci tak rádi jako my tady majkího!! a přesvědčíš se otom tak že máme přes 21000 komentů!! takže jestli si mysliš že když si na něho jednou za uherskej rok vzpomeneš a začneš nám tu všem nadávat že nehodnotíme fotky a považuješ se za velkou fanynku TAK TO ASI LEDA VELKÝ HO***!!!!!!!!!!!! KRÁVO!!! *16*
      • Re: Re: Buzeranti!!!!!!!!!!!!!!

debilito jedna debilní diskuze nic neznamená sem může chodit třeba jen 200 lidí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Vy buzerantiiiiiiiiiiiiiiiii

KDYZ HO TAK MILUJETE TAK PROC MA TAK MALO HLASU U FOTEK VY BUZERANTI??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTLI HO TAK MILUJETE TAK BY PRECE NEMEL JEN NAPR.84 HLASU U TAK KRASNY FOTKY. JEDINY MY JSME U KAZDY FOTKY DALI MINIMALNE 200 HLASU A U VETSINY JSME DALI MINIMALNE 500 HLASU. SERVUS STE SKUNCI!!!!!!!!!!!!!§
    • mrs_jackson

Re: Vy buzerantiiiiiiiiiiiiiiiii

co si to za krávu?????Kdybys byla opravdová fanynka tak bys to pochopila!!!! *10* *8* *10* *16* *8*
    • tea301

hej ty krávo jedna zp****.. přestan nás tady urážet a koukej odplout!! nikdo tady na ty tví chytrý řečičky nemá náladu!! *8*
    • thesimsa

Jo jasně jsi opravdová fanynka ... Věř si tomu dál ...
    • zuzanka666

super fans se nehodnotí jen podle počtu hlasů u fotek a jestli si to myslíš tak to v hlavě nemáš v pořádku
  • zuzanka666

škola

dnes ve škole jsem dostala plakát maikiho a když to zjistily ostatní tak mě zaplavily lavinou otázek a Krystina začala předvádět jeho slavné pohyby a zrovna ze třídy vyšla úča a předvedla to taky fakt výtlem jo a těma slavnýma pohybame myslím šáhnutí do rozkroku
  • lady_jackson

sen..

Na dnešek se mi zdál sen, který kéž by se stal realitou! A sice že jsem potkala Michaela a zjistila, že je ve skutečnosti naživu.. neumíte někdo změnit sen v realitu? *1*
    • mrs_jackson

Re: sen..

hroooozně bych si to přála ale neumim *9* *9* Mě se zase jednou zdálo jak sem se s nim milovala *14* *14* Jak já sem byla naštvaná když jsem se probudila!! *9* *9*
      • lady_jackson

Re: Re: sen..

ty jo tak to byl super sen... to pak zamrzi kdyz se clovek probudi... *15*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: sen..

no to joooo teda!! *10* *10* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: sen..

Mě se zase jednou zdálo že ho chci políbit a když jsem se ho dotkla rty tak jsem se probudila jako kdyby do mě vrazilo tisíc voltu *16*
  • chiaramj

Odchody

Koukám že nám nějak odcházejí lidi *9*
    • kika...

Re: Odchody

nojo. Taky nejspíš zachvíli poslfištím, ale chvilinku tu jěště zůstanu.. *4*
      • chiaramj

Re: Re: Odchody

Já taky za chvilku poletim mam zejtra od 7 *16* *4*
        • kika...

Re: Re: Re: Odchody

Juj bobku. No nic já sfištím brouci tak zase zítra...pá.. *14* *3* *4* *3* *3*
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Odchody

Já taky mizím tak ahooj zítra *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit