-
Ahojky :)
Ahojky tak jak je??U mě to de až na tu školu *10* Všichni prudííí, teda hlavně kluci *16* Ale řikaj mi paní Jacksonová, to je good *14* *14* *15* -
Ahoooj
Ahooj tak co jak se máte?To byla ve škole zase tak hrooooozná nuda.To je dobře že už jsem doma. *15* *4* -
uz me ten zivot nebavi
ahoj lidi *9* *9* jak se mate ??? porad si vicitam ze sem majky ho poslochala od smrti chci bit pric a navic jeste si onem kecaj furt ve skole porad ja sem jackson a me to boli *9* *9* a jeste dnes ucitel rekl ze duchove nejsou *9* *9* tak ze sem stratila na deji ze je tu snami a ze se na me diva treba s pokoje *9* *9* *9* -
-
Re: uz me ten zivot nebavi
já tě chápu sem na tom stějně *9* *9* -
hele já taky Majkýho poslouchám až od smrti, ale můžes bejt hrdá na to že jsi vůbec zjistila jaký je to úžasný člověk. někdo to nezjistí do konce svýho života... neví o co přichází. takže to nebre tak tragicky. navíc za to můžou rádia a tv ty ho nikde nedávali. -
-
Re: Re: uz me ten zivot nebavi
ale meto trapi poli brecim ccchhapes *9* *9* mikdy sem knikomu necitila to co knemu *9* *9* -
-
Re: Re: Re: uz me ten zivot nebavi
Tys taky ikdy k nikomu necítila to co k němu????Tak aspon vim že nejsem sama *3* *9*
-
-
-
čau. sim tě učitelé toho nakecaj... *15* -
-
Re: Re: uz me ten zivot nebavi
haha nekecam to bih asi neposilala smajliky smutny atak ti dam par pratel a ty ti povi jestli neweris polinko -
-
Re: Re: Re: uz me ten zivot nebavi
já jsem jenom chtěla říct že nemáš těm učitelům věřit. já taky věřim že se na nás Majký od někud dívá. a na duchy taky věřim. i když třeba někdo řiká že je to blbost. -
-
Re: Re: Re: Re: uz me ten zivot nebavi
j
-
-
-
-
-
acho jo...
to si tu mám povídat sama se sebou?? *1* *1* si jo co *15* ty jo ae už se za 5 dní budou prodávat lístky na THIS IS IT....no téda já už se tak těším *14* -
-
Re: acho jo...
Ahojky, já už se taky moc moc těším a už to mam jisté, že v kině, který mám 5 min od domova to budou dávat! *14*
-
-
Re:
tak co??jak je uz jsem doma(na stesti)::) -
-
Re: Re:
já taky XD
-
-
ahoj
ahojky lidi...jak je??...je tu nějaký mrtvo *15* -
Ahoj
ahoj. asi tady nikdo neni co? *15* no jo všichni v ustavech *15* je bezva mít školu od 10. h. to vám řeknu *15* -
-
Re: Ahoj
ty máš školu od desíti?? -
-
Re: Re: Ahoj
jo ale jenom v uterý *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
to chodíte až na 3 hodinu? :D
-
-
-
-
Pápáá
Jdu spinkát.. mějte se tu krásně ženy mééé.. jedinéé.. úchylnéé *15* .. Pááá *14* *15* -
-
Re: Pápáá
pááá zlatí *3*
-
-
Páá
Holky viděli jste superstár?Ježiš to byli tragédi pane bože.No já už jdu spát tak dobrou noc a krásný sníky o Majkím.Páá. *3* -
!!! DULEŽITÉ !!!
Hezký večer všem,
lidičky, příští léto se my, fanoušci Michaela, chceme pokusit zlomit letošní mexický světový rekord v jednotném tanci. Potřebujeme sehnat cca 15000 lidí aby se to povedlo. Jedná se o velmi jednoduchou 30-ti vteřinovou choreografii, kterou bysme zatančili 28.8.2010. Prosím všechny, přihlašte se pokud máte facebook na http://www.facebook.com/home.php?#/ event.php?eid=163063530844&ref=mf nebo na emailu beatit@email.cz Pokud se nám to povede, dozví se o nás fans z celýho světa i Jackson family! Prosím přihlašte se a šiřte tuto informaci dál! -
-
Re: !!! DULEŽITÉ !!!
ještě info:
Chceme se pokusit překonat světový rekord v největším počtu jednotně tančících lidí.
Půjde o choreografii na píseň BEAT IT od Michaela Jacksona ve zkrácené a upravené podobně podle projektu TRIBUTE DANCE BEAT IT.
Nejprve však musíme zjistit, jestli je vůbec reálné a možné sehnat cca 15 000 lidí, kteří budou ochotni se choreografii BEAT IT naučit a následně jí příští rok poslední prázdninovou sobotu, tedy 28.8. 2010, v rámci akce KING OF POP FOREVER 2010 společně na jednom místě zatančit.
Prosíme a vyzýváme proto nejen všechny fanoušky Michaela Jacksona, ale vůbec všechny soutěživé lidi, každého, kdo rád tancuje, každého, kdo se rád baví a především každého, kdo má zájem být součástí světového rekordu, rozšiřte tuto pozvánku mezi co nejvíc vašich kamarádů a známých.
Jenom tím způsobem lze zjistit, jestli lze najít tolik zájemců a jestli stojí za to se o překonání světového rekordu pokusit.
Formality a úřední mašinérie, které jsou s tím totiž spojené, jsou bez nadsázky složité, zdlouhavé a únavné.
Teď je 19. září. Když nás tady bude do konce roku přihlášeno aspoň 10 000, bude to velká naděje, že do léta 2010 těch zbývajících 5 000 ještě seženeme. Když nás tady nebude 10 000 ani do ledna, nejspíš celých 15 000 do léta prostě neseženeme a v tom případě pokus o světový rekord nejspíš vzdáme. Ale my sami věříme, že na to máme! Jinak bychom se o to ani nepokoušeli!
Takže: POJĎME TO DOKÁZAT SPOLEČNĚ!!! :-)) -
-
Re: Re: !!! DULEŽITÉ !!!
No já Beat It umím,ale nevím jestli bych se do prahy dostala. *9* -
-
Re: Re: Re: !!! DULEŽITÉ !!!
zkus to! zápis do Guinnesovy knihy rekordů v rámci Michaela Jacksona za to přece stojí ;-) i letos byli na akci lidi až z Ostravy, i ze Slovenska.. je to zážitek na celý život -
-
Re: Re: Re: Re: !!! DULEŽITÉ !!!
musím souhlasit!!!! jestli se zůčastnit chcete, do prahy se dostanete!!!! já se zůčastnila letošního beat it a musím doporučit, je to opravdu něco, co ve vás zůstane celý život,neměnila bych!!! MICHAEL FOREVER!!!:_) *4*
-
-
Mě jde teda víc Thriller ale Beat Ti se naučit v pohodě dá -
-
*Beat It
-
-
-
Jdu do toho -
-
super :-) bude to super akce.. jeste lepsi nez letosni "tribute dance beat it" a nasledna party "king of pop forever".. nejlepsi den myho zivota, opravdu.. *4* doufam, ze to Michael odnekud vidi.. moc by ho to potesilo.. holky ja tomu porad nemuzu uverit.. :-( -
Nehcete to udělat zase za dva nebo tři roky? *15* .. to už bych se mohla zúčastnit *15* .. ach joo to je jediný proč lituju, že nebydlím v Praze.. to bych šla hned *15* -
-
Hej zlatí tak sedni na vlak a doraž! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!! DULEŽITÉ !!!
Skočila bych hned za vámi zlatíčka.. ale nemyslím, že by táta pustil patnáctiletou holku samotnou do Prahy *15*
-
-
-
-
Tu tých fanúšikov je asi 2600 a pribúdajú pomaly, tak neviem či ich dovtedy pribudne tolko kolko treba. -
-
není to jen pro fanoušky MJ.. přihlásit se může každý :-) jde prostě o to, přemluvit co nejvíc lidí aby se účastnili, celou rodinu, celou firmu a podobně :-).. snad se to povede.. :)
-
-
-