-
Syn
Holky myslíte, že ten Omer Bhattiti je opravdu synem Majkího? Co myslíte, je mu podobný. Za chvíli všechny děti co jsou tmavší a mají hnědé oči, tak budou říkat, že jsou jeho děti. Takže shrnutí. Má Peris, Prince II. , Prince II. A Omer nevím nevím. To bych taky mohl říct, že jsem jeho syn. Jsme tmavší a mám hnědé oči. Bojím se, aby to lidé pak nezneužívali. -
-
Re: Syn
no když byl na Majkím pohřbu tak asi je -
-
Re: Re: Syn
byl tam, protože se spolu jednou setkali.. teď už nevím kde.. sám Omer to přiznal.. a taky jsem viděla jedno video.. prostě byli přátelé.. to je vše.. *4*
-
-
Není.. Michael není ten typ co si vrzne a jde dál.. -
nevíím, ale řekla bych že asi ne...
-
-
Budu psat toto
Milý Blaníku. Prosím o písničku Heal the world od Michaela Jacksona. mam ho moc rada =) Bude to pro všechny hloky a pro Petra z fanklubu. Díky Aneta (no dala jsem ploužák no ten ještě nebyl ale doufám že se nerozbrečím) *4* -
-
Re: Budu psat toto
Jaký seš kraj?? -
-
Re: Re: Budu psat toto
a ty? -
Re: Re: Budu psat toto
ja jsem Znojemsko
-
-
-
: )
Čo je tam za exota v tom super stár?
*15* -
-
Re: : )
Kterýho myslíš? *15*
Ono jich je tam vííc *15* -
-
Re: Re: : )
Je ich tam viac.
Ten čo sa hádzal po zemi a predvádzal všeliaké neidentifikovatelné zvuky.
*1* -
-
Re: Re: Re: : )
Jooo ten byl dobreej *15* *15*
-
-
-
-
jdu psat
tak holky ja jdu psat na ten blaník mě to baví =) -
-
Re: jdu psat
kolik FM?? -
-
Re: Re: jdu psat
musíš si ju najít. klikni z jakyho okresu jsi . ja mam třeba 104.2 -
-
Re: Re: Re: jdu psat
jj dík -
Re: Re: Re: jdu psat
www.radiblanik.cz -
-
Re: Re: Re: Re: jdu psat
dik -
Re: Re: Re: Re: jdu psat
NE NE NE. WWW.RADIOBLANIK.CZ
-
-
-
-
-
HP :-D (hvězdbná pěchota:-D)
tak já se du dívat na hvězdnou pěchotu *15* tak zejra papá dětičky chovejte se slušně *15* opět hrozně vtipné *15* -
-
Re: HP :-D (hvězdbná pěchota:-D)
jdi se zasmáát *15* .. měj se páá *15* -
pa -
mno jo:D asi ju taky pujdu zkouknout aby se mi trochu zvedla nalada po tom dnesku.. :D :((( *9*
-
-
video
THIS IS IT Clip - Human Nature
http://www.youtube.com/watc h?v=OZKHentTjxU&feature=player_embe dded#t=32
Pro Vás.. za mokré oči neručím.. *9* *15* -
-
Re: video
0:10 - 0:12 lol *15* *15* -
-
Re: Re: video
*15* tomu jsem se taky nemhla přestat smát *15* *15* -
-
Re: Re: Re: video
Tam máchá rukou jak nějáká kachna *15* *15* tím ho nechci nějak urazit ale je to takovej zvlastni pohyb no :D
-
-
-
-
*
Jdu se vykouapt a ještě něco naučit do školy*15* Možná omrknu hvězdnou pěchotu *15* *15* -
chce někdo...?
chce někdo zase napsat o písničku na blaník *4* -
-
Re: chce někdo...?
ja bych zas napsala =) *3* -
Re: chce někdo...?
napiš spíš na evropu 2 -
-
Re: Re: chce někdo...?
nj ale ja neim email. a ani facebook nemam =( a myslím že už ,,vyber si" zavřou -
-
Re: Re: Re: chce někdo...?
hm...možná
-
-
-
-
this is it
ty jo... já se už tak strašně těším na THIS IS IT *1* *14* ae ne na to jak budu bulet...a doufám že seženu ty lístky...Hned 27. září si je pudu koupit...no spíš mámu pokusím přemluvit aby mě hodila do cityparku v jihlavě *15* -
-
Re: this is it
Taky budu rodiče přemlouvat aby me hodili na Smíchov *15* *9* *15*
-
-
Ahoj
Ahoj holky tak jsem tu. Dneska mě upe našňupla moje psolužačka která žere Montanu(fontanu=)) Řekla o Michaelovi že je lezba!! no tak jsem ji teda pěkně sprdla. *1* njn nejhorší je že s ní ještě sedím. =( ma Montanu na tričku -
-
Re: Ahoj
Ahojky. montanu na tričku?!?! to nosej tříletý holčičky ne?! *15* a ví vůbec co to je lesba to tvoje kámoška?! *15* -
-
Re: Re: Ahoj
U nás ve třídě je to taky samá Hannah Montana *15* *15* Kolik je kamarádce že nezná význam tohohle slova *15* ? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
no je ji 12 a kamoška to ani moc není plostě spolužečka a asi fakt neví co to je lezba. plostě se jí zřejmě nelíbí že vypadal jak ženská ale já tohle ZBOŽŇUJU *14*
-
-
-