-
co?!!!radsi se mrknete vy a posudte to ja uz na to nemam sili...
http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-zahranicni-celebrity/121460/zivy- michael-jackson-na-videu.html -
-
Re: co?!!!radsi se mrknete vy a posudte to ja uz na to nemam sili...
a není ti divný že když to samý video dávali na youtube tak tam vystoupil z auta hned za Majkím i Presley, Linkoln Jesus? to ti není divný? -
-
Re: Re: co?!!!radsi se mrknete vy a posudte to ja uz na to nemam sili...
To bola paródia na to prvé video.
-
-
Re: co?!!!radsi se mrknete vy a posudte to ja uz na to nemam sili...
Nemyslíš, že keď je to starý článok, že to už skoro všetci videli?
Je to vymyslené.
-
-
waaaaaaaaaaaau THIS IS IT!!!!
nekdo tu myslim ve stredu neb uz nevim kdy psal ze ma prej byt v kinech a na divku(Michael jackson this is it)zadam o vysvetleni plis -
páá
no nic holky musim jít tak se mějte krásně a užijte si zbytek dne!! nevim jestli dnes ještě přijdu! -
AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAJJJJJJUUUUUUUUUUUUPPPPP PPPÍÍÍÍÍÍ
ted mi přišlo to tričko s majkim a mám ho nasobě!! měla sem ho sice dostat až 15 října na svátek ale mám ho už ted!! sem tak štastná!!!! *14* *14* -
-
Re: AAAAAAAAAAAAAAA
jaaaaa to mam uz dlouho::) *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
sestava
právě sestavuju sestavu na Xcape a mám teprv jen tu předehru než tam začne Majkí zpívat *15* -
-
Re: sestava
to je féést pěkná písnička!! ale která majkova není?? *14* -
-
Re: Re: sestava
jj ale je to pěkně těžký se na ty rytmy chytnou...páč to je strašne rychlí *15*
-
-
-
tak co??
2dny jsem tu nebyl tak co byli pisne dne???a co dnes??? -
-
Re: tak co??
všechno možný sme tu probrali!! *1* *15* -
-
Re: Re: tak co??
*1* *1* *1* *1* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* např??
-
-
-
*
Ahojky jak se máte?? *3* *15* Já tvrdnu ve škole na IKT hrůůza *9* Naštěstí už jen asi 1 hodina *15* Nějaký novinky?? -
-
Re: *
chudáku si ve škole to je děs!!jo jedna novinka je!!!teda dvě!! ta první je že prý utajovaný sin michaela si zahraje svého otce!! a ta druhá se počuráš smíchy!! na profilu Johnnyho deppa se radujou že zdolali 800 komentů!! *15* *15*
-
-
aoi
Čauky jak je?? Jaké je téma?? asi Majkí co?? *1* *15* *15* -
-
Re: aoi
já bych věděla ale to si necháme až navečer!! mám se dobře co ty?? -
-
Re: Re: aoi
dobrý :)
-
-
-
chi cho cha che chu
dovolte mi se zasmát!! HAHAHAHAHAHA!! na diskuzi u Johnnyho deppa(sem sice taky jeho fanoušek) se radujou že dali 800 komentů!! HAHAHA !! a mi máme 21200 sem jim tam psala!! jim asi hodně rychle spadne pusa!! P.S. ale johnnyho deppa mám ráda taky!! ALE MAJKÍHO NEJVÍC!! *15* *15* *14* -
ahojky
ahoj holčiny moje! jak se vám daří? majkí přeji ti krásný sen tam nahoře snad se tam máš dobře!! Líp než mi tady dole bez tebe! *9* *14*