-
ahoj
ahojky lidi.jak se mate? *7* -
-
Re: ahoj
Ahooj dobrý a ty? *4* -
-
Re: Re: ahoj
jo taky. *4*
-
-
-
this is it
půjdete někdo na this is it do cityparku v JIhlavě??teda pokud seženete lístky :) *3* *1* -
-
Re: this is it
Já půjdu do olomouce do Cinestaru!! už se těším !! teda doufám že to tam budou dávat to by mě naštvali kdyby ne!!
-
-
...
Ta písnička Why mi bere dech je krásná!! Michael ji tak nádherně umí zazpívat jako nikdo jiný! *14* *14* *9* -
-
Re: ...
přesně..tak procítěná..klášná *15* a jak tam měl krásný dlouhý vlásky *3* -
-
Re: Re: ...
aji Heratbreaker nebo Unbreakble ty jsou taky dooost drsný!! *14* -
-
Re: Re: Re: ...
oprava tam má být Heartbreaker!!
-
-
-
-
*
Ahoj tak sem nakonec skončila na Smíchově *15* *15* Nic zajímavýho tam teda fakt neměli a ani nic s Michaelem *9* *4* -
-
Re: *
ani žádný new tričko v new yourkeru? *1* hlae a nebyla ses zeptat v tom palace sinemas, jestli budou ty lístky prodávat od 27.? *1* *3* -
-
Re: Re: *
Dívala sem se jen na program a tam je to 29.října jako film..Ale ty lístky nevím každopádně bych to tam jela omrknout toho 27.září.. *4* *4* -
-
Re: Re: Re: *
jj bych taky jela..aspoň bysme měli ty lístky hned v packách *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: *
Už se těším až je budu držet *14* *4* Tam snad budu přenocovat na tom Smíchově *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
Si vememe v sobotu nějaký nenápadný stany a utáboříme se *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: *
hej to vůbec neni špatnej nápad..si tam vemu stan:D *1* *1* to by čubrněli..ale stejně až je budu držet v ruce tak to bude jako dneska s tou taškou..tam budu skákat radostí *1* *1* *15*
-
-
-
-
-
-
huráááá
ahojík..tak dneska sem si konečně vyzvedla svojí taštičku..hurááá..ta je tak klášná, že ani nemůžu *1* jí snad nesundám *3* -
-
Re: huráááá
Jakou?? *7* *4* -
-
Re: Re: huráááá
takovou tu přez rameno..tu s tim velkym podpískem a mini fotečkama..kláša *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: huráááá
.. šlo by kdybys ju vyfotila a poslala mi to na mejl? prosííííímm *4* bych ju chtěla vidět!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: huráááá
jasnačka..jen mi dej mailík *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: huráááá
ok, pošlu ti ho do vzkazu :)))) *14*
-
-
-
Re: Re: Re: huráááá
ahaaa *15*
-
-
-
-
asi...
asi vás tu ještě není tolik abych se zeptala kdo dnes napíše do blaníku potřetí o písničku od MAJKLÍHO. =) -
-
Re: asi...
já tu sem -
-
Re: Re: asi...
i já.. *3*
-
-
Re: asi...
kam?? co kam napíše?? *7*
-
-
Ahoj
Ahoj lidi. tak jsem tu. =) -
-
Re: Ahoj
čusky!!!
-
-
ach jo
tak holky já du dělat referát do fyziky...doufám že mi to nezabere hodně času *9* a doufám že to nebude moc těžký na můj mozek *1* -
-
Re: ach jo
no a pustím si majkího takže jako vždy se nebudu soustředit a napíšu tam nějakou blbovinu *15* -
-
Re: Re: ach jo
tak se měj a pevný nervy!! fyziku nesnášim!!
-
-
-
??
Holky piše te tu některá ffky o majkim?? *7* -
-
Re: ??
jaký ffky?? *15* *7* *3* -
-
Re: Re: ??
to jsou příběhy otom, kde potkáš nějakou slavnou hvězdu! prostě si vymýšlíš takový příběhy! -
-
Re: Re: Re: ??
Aha.. *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
dotaz!! proč ten řechtavej smajlík?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
*15* *15* jj -
jo táák!! *15* -
taak :))
-
-
-
-
-
-
pro hannah54miley59
tak za prvé mě nezáleží na přezdívce jako má miley cyrus !! a zadruhé ona sem nepřišla, aby majkího začala urážet jo!! takže až zas budeš něco mlít zamysli se!! Proč sme ti všichni tenkrát řekli at vypadneš?? No protože jsi majkího urážela jasný!! takže pokud má někdo přezdívku třeba miley cyrus nebo hannah jak ty to je mi fuk!! ale se** mě když majkího někdo začne urážet!! ona přišla v dobrým kdežto ty jsi sem vlitla a začala řikat jekej je to .... už je ti to dost jasný?? *16* *7*