-
ahoj
čauky tak se vede? věděli jste že včera dávali na očku black or white?? *14* -
-
Re: ahoj
ahojky!! mám se dobře a co ty?? -
-
Re: Re: ahoj
jj dobrý *3*
-
-
-
ahoj
ahojky jak se daří?? -
Mrtvo
Je tu nějak mrtvo. -
Ahojík
Ahojík všichni jak se máte?Jsem tu až teď protože se nám rozbil monitor a museli jsme jet koupit nový.Je něco novýho o Majkím? *4* -
-
Re: Ahojík
Nic. Všechno při starým.
-
-
Sestřenka
Ty jo ta sestřenka mě tu odrovnává, válím se smíchy. Mála a chytrá je. Moje 3 letá sestřenka na mě ,,Tobě se líbí‘‘ a já že. Ptal jsem se jí jestli se jí líbí a ona že jo. A tak jsem jí řekl že je mrtví, že ho zabili. A to co řekla mě dostalo. ,,A ty se na ně zlobíš?‘‘. Já jsem řekl že jo. A ona zase ,,Tak já se taky zlobím nemám je ráda,a ukážeš mi kdo ho zabil´´? -
Téma
Nahodíme téma. Zkuste najít video dne. Já jdu hledat. -
-
Re: Téma
http://www.youtube.com/watch?v=R_Pq dD2F-xE&translated=1
Pěkný video. Sestřenka na mě ,,A proč se svlíknul? Mu je horko?''
Myslela to na tu druhou fotku. -
-
Re: Re: Téma
JO a je tam něco pro vás. je tam hodně fotek, kde je nahoře BEZ.
-
-
-
Michael
Rabbi Boteach píše knihu rozhovorů s Michaelem
Rabbi Shmuley Boteach má více než 30 natočených hodin rozhovorů s Michaelem a chce je vydat jako knihu rozhovorů. Židovský rabín vzpomíná: "Michael k nám rád chodil v pátek na veřeči a mluvili jsme hodně o různých věcěch." Boteach plánoval vydat knihu už dříve, ale v roce 2003 si to rozmyslel, když se Michael dostal k soudu. Nyní Boteach tvrdí, že kniha je se svými více než 60000 slovy od Michaela odhalující jeho podstatu, jeho spirituální a ezoterické zaměření a hlubokou moudrost, kterou v sobě choval. "Michael měl všechno, ale byl to ten nejnešťastnější člověk. Ve svém životě bych velmi limitován." -
-
Re: Michael
Mohla by to být krásná a zajímavá kniha. -
Re: Michael
To může bý dobrá kniha..
-
-
*
Jedu na Zličín asi.. *15* Tak večer pa *3* -
-
Re: *
Pá. A užij si to.
-
-
Blaník
Zdravím vás holčiny moje.
Tak na tom Blaníku tu mojí písničku nehráli, ale to nevadí. Napíšu tam dneska znova. -
-
Re: Blaník
Mě tak štve. mělo to být pro vás. A oni nic. Ale dneska to snad vyjde.
-
-
Sen
Holky jednou jsem už sem psala, že Michaela začínám poslouchat a také že si mačíná líbit. A už se mi líbí. Mojel láska k němu už je veliká. Propadla jsem mu. A hned se mi zdál sen a to tenhle:. Zdálo se mi že jsem neteř Baraka Obamahi a že každý den se setkávám z hvězdami. A pak jsem se měla setkat s Michaelem Jacksonem a měli jsme s ním jít na oběd. On, ale přijel dřív. Tak jsem si s ním povídala. A z Barakem se dohodly že druhý de budu u Michaela. Michael spal v Bílým domě. A hned ráno jsem jeli do Neverlandu. Hned ráno jsme se šli projít. Všude byly rozkvetlé stromy a Michael se ke mně přiblížil a začali jsem se líbat. A on se mě chtěl zeptat jestli s ním nechci chodit. Souhlasila jsem. A ten den měl večer koncert a já jela s ním. Tam všem oznámil že semnou chodí.
Krásný sen. Moc se mi líbil.
No ta neteř vím, ale bylo to v tom snu. -
-
Re: Sen
Mě se zdál ošklivý. Zdálo se mi že ležím v Neverlandu na lehátku a najednou se přede mnou objevil Majkí a já se ho ptal ,,nemáš být mrtev‘‘? A měl jsem u sebe pistoly a zastřelil jsem ho. Utekl jsem ze zahrady dovnitř. Běžel jsem dlouhou chodbou a vběhl do prvních dveří. Tam zase on tak jsem vzal meč a usekl jsem mu hlavu. Nějakým způsobem se mu vrátila zpět. A já jsem si chytl kůži a stáhl sem jí ze sebe a najednou jsem byl Murray.
No a pak jsem se probral. Bylo to dva dny po jeho smrti. -
Re: Sen
Baraka Obamahi *15* *15* .. ježiiš chudák Obama.. takhle mu zk.. jméno *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Sen
*15* *15* B.CH?? *15* -
-
Re: Re: Re: Sen
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Sen
Co? *7* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sen
Nejsi sama taky to nechápu. *7* *15* -
Re: Re: Re: Re: Sen