-
brachaa*bratříček* ♥:D
ahoj !! no doufám že tu rozhodně budu o víkendu..i když teď jedu k tátovi a budu tam dost zaneprázdněná ..s bráchou *14* jemu jsou totiž 4 měsíceh *1* no tak už se na něj těším...jednou když řval tak sem mu začala zpívat strašně falešne you are not alone *15* a on nejdřív na mě čučel a pak se rozeřval ještě víc.. *15* *15* achjo *15* fakt asi teda na casting superstar nepůjdu příští rok *15* aspoň od vás se loučím v dobrý náladě..*bůh vás ochraňuj* *15* *15* bye!! *14* -
-
Re: brachaa*bratříček* ♥:D
Prej: a on nejdřív na mě čučel a pak se rozeřval ještě víc.. *15* *15*
No tak ty jsi to rozsekala *15* *15* .. taky se měj krásně *15* *15* .. rozežval se ještě víc.. heej tak z toho nemůžu *15* *15*
-
-
ja
ani nevis jak miluju majkýho.to bylo dobry s tim přiklopcem. *15* -
Fotka
ahoj lidi právě jsem přišla bohužel mě žádná básnička nenapadla ale to nevadí.=) nevím odkdy tu ta krásná hlavní fotka je =)(všimla jsem si toho až teď =) -
Čauky
Čauky holčiny tak co jak se máte?Dneska jsem byla ve městě tak proto jsem tu až teď.No a co jste tady jinak řešili?Konečně už je víkend že jo? *1* -
-
Re: Čauky
no to je uleva ale my mame ještě dělat brambory=) =D *1* -
-
Re: Re: Čauky
jaký brambory?? *1* -
-
Re: Re: Re: Čauky
no sbírat ne. my nejsme hold z města =) *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Čauky
achá.. *1*..to je ale upa normal věc..to musim tady dělat na zahradě *1*
-
-
-
-
ahojky všichni..konečně víkend *3* žádný učení..tak co ..nějaké super novinky??..nevíte kde se dají rezervovat ty lístky na this is it a nebo kde to budou dávat v Praze??jel by někdo? *7* *3* -
-
Re: Re: Čauky
Nevím taky by mě to zajímalo *15* -
-
Re: Re: Re: Čauky
takže bys jela? *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Čauky
Určitě *15* ale do Brna.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čauky
nebo *1* *15* *15* -
jj bych byla tak vzteky bez sebe, že bych vzala basebolovku a rozmlátila jim to tam *1* *3* -
Jako bych jim to kino asi rozkopala *15*
To nevím *15* -
no to by mě mega nasrali...dyť všude píšoou že je to až od 27...to by mě assi porazilo *1* ale kde by si to rezervovali sakriš? *7* *3* *1* -
Ono už se to prej prodává bo co *15* Jako to by me naštvali kdyby to do 27. bylo vyprodaný *15* -
jééé..mocky děkuju..seš zlatíčko *3* já sem koukala a už to tam maj napsaný, že to pujde, ale zatim nikde neni žádnej předprodej *3* -
To nevím *15* ale psala jsem před chvílou na Palace Cinemas.. Pokud odpoví, tak ti napíšu.. *3* -
a nwš kde se dají rezervovat ty lístky?? *3* *1*
-
-
-
-
-
jo to je uleva.taky jsem byla ve měste. *3*
-
-
ahoj
ahoj lidi jak je? *7* -
jeee
je majky ma novou hlavni fotecku a ja mam tu knihu *4* *14* *4* -
zdar
no tak já musím jít tak se tady v tý tlačenici na václaváku neušlapejte *15* čágou *15* -
-
Re: zdar
Asi se zachvíli přetíží síť *15* .. Páá *15*
-
-
*
Nazdáár holky, už sem tu dlouho nebyla.. co?? *15* *15* -
-
Re: *
Ahoj.. Ani ne *15*
-
-
CINESTAR
holky, poučí mě někdo?
cinestar vyhlásil předprodej na THIS IS IT
a já nevim jak to tam funguje - dá se to zamluvit telefonicky, přes net anebo to tam musím jedině jít????????
PROSÍM PROSÍM KDO VÍÍ? -
ahojky
ähojky lidičky já nemam ráda tak školu a abych nezapoměla musim taky říc majkímu ahojky a nevim do kdy tu zase nebudu