-
facebook
ted jsem si udělala test na facebooku jaká písnička se k tobě hodí a vyšlo mi Michael Jackson - You Are Not Alone *14* *14* *14* *14* většinou řikám že ty testy jsou kraviny ale tenhle ne *15* *14* -
-
Re: facebook
Jééé jak tam seš.. nechceš se spřátelit? *15* *15* -
Re: facebook
Mě ty testy vždycky tak překvapí *15* *15* Že se docela bojim si je delat *15*
-
-
papa
bohužel už musim jit. *9* čusky. *9* -
-
Re: papa
papik... *4* -
Re: papa
Čus měj se. *3*
-
-
Holky...
Holky mám úspěch už jsme ve třídě tři kteří žerou Majkího tak aspoň nejsem jediná ze třídy. *15* -
-
Re: Holky...
Já sem sama a nějak mě to netíží,protože u nás ve třídě jsou samý ignoranti *15* *15*
-
-
Ahoj
ahoj tak jsem zase tady *15* tak co už sme přetížili sít zanesko? *15* koukám že ste se bavili o this is it v kině. nevíte jestli to bude i v teplicích? asi nevíte co... *15* *9* mno jestli to nebude v teplicích a v praze vyprodaný tak se zbláznim!!! *16* *4* -
-
Re: Ahoj
Já ty lístky ale musím sehnat jinak já newim co budu dělat *16* *16* *15* -
-
Re: Re: Ahoj
n ale jestli to nebude v teplicích tak do prahy mě nikdo nechce vzít *16* *16* *8* *8* *10* *10* *9* *9* takže teplice = jediná možnost... ach jo *9* no musim doufat *4*
-
-
moje řeč..mám z toho bobky už teĎ..jestli neseženu lístek..tak nwm co udělám.. *3* fakt stojim o to vidět to v kině *1* ..doufam, že to nebude jako s těma koncertama v Londýně..jak psali, že získat lístek je jako výhra v loterii *1* *3* -
ach bože no to nebudeš jediná!!! já se zase zbláznim jestli to bude v lípě vyprodaný..u nás na to de naše skoro celá třída..protože jsem je nakazila jak s majkým furt šílim *15* no a vlastně v celý lípě ho nemiluju jediná *15* -
Už je to pomalejc nabíhá... ak už se to začíná zahřívat.. *15* *15*
-
-
obrazok
Ahoooj, mam jeden nadherny obrazok s Majkim, ale nenasla som ho na nete, tak vam sem neviem dat link... no dala som si ho na blog, tak sa tam pozrite ak ho chcete vidiet, urcite sa vam bude pacit... je dojimavy... :(
michaelisking.blog.cz -
-
Re: obrazok
Ten jsem měla jako ikonku.. je hrozně výstižný.. -
-
Re: Re: obrazok
anoo?? aj ty mas blog?? -
-
Re: Re: Re: obrazok
Ježiiš to radši nee.. to by dopadlo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: obrazok
prečo *1* blogy sú fajn :)
-
-
-
-
-
ta¨k co??:)
tak co holky ..kdo byste jel na this is it do Prahy? *1* jako fakt doufam, že ty lístky seženu..jinak jim to tam rozkopu *1* *15* -
-
Re: ta¨k co??:)
Já bych jela do Prahy určitě,ale chci ty lístky *9* *15* *15* -
-
Re: Re: ta¨k co??:)
wow..tak to je mega super..já bych jela taky..a kam bys šla??na Smíchov? *3* *15* ..já už ci ty lístky držet v packách a skákat radostí *1* *1* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: ta¨k co??:)
Jo asi na Smíchov *15* Já se na ty lístky taky hrozně těším *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ta¨k co??:)
tak to je super *3* hale co kdybysme se tam třeba sešli..nebo si rezervli lístky vedle sebe? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ta¨k co??:)
To by bylo fakt hustý tak jo *15* *3* -
tak ju..to bude pecka ..tak se ještě dohodnem, ju? *1* *3* *3* -
Jj určitě *3* *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj
udělala jsem chybu!mam i meil. *15* -
-
Re: ahoj
Ne napsala jsto dobře. *15* *15* -
-
Re: Re: ahoj
co basnička? *7* *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj
No teď mě nic nenapadá. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
budem řešit nějake tema? *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
Hmm.to je blbý. *9*
-
-
-
Re: Re: ahoj
aha *15*
-
-
-
dikis
dikis. *3* už tě tam mam. *3* už se těšim na dnešní film na nově.a ty? *7* už i mail. *4* -
-
Re: dikis
Jo já tebe taky tak.Já teď jdu tak se tu mějte pěkně ještě určitě přídu a nepomlouvejte tady toho našeho broučínka jo? *14* Já se teď pokusím o další básničku.Tak zatím páá. *3*
-
-
Machael Jackson Memorial
nevíte kde bych si mohla zkouknout celej pohřeb Majkího?? já ho neviděla jelikož sme byli pryč a na youtube je to po kouskách a navíc anglicky...prosí prosím jestli někdo víte kde bych se na to mohla podívat? -
-
Re: Machael Jackson Memorial
nevím, kde podívat, ale já to stáhla na www.ulozto.cz .. je to na dvě části a česky *3* -
-
Re: Re: Machael Jackson Memorial
dík
-
-
-
mějte se
já už musím jít,tak se tu mějte hezky pápá a hezké sny o majkím......