-
grr....a rrr!!:D
ahoj já zítra vstávám v sedm hodin!!! chápete v sobotu!!?!?! *16* stejně dřív spát nejdu!! *8* *1* zítra jdeme totiž na vítání občánků mýho čtyřměsíčního bráchy...:) *4* jako zanes tys mě dostala stěma nahatákama chlapama *15* jako u nás všichni šli spát..táta macecha bratříček a kočka... *15* tak mi tu hraje jetix a michael a dívám se naty nahatáky..a myslim že jsem všechny vzbudila *15* nojo moje výtlemy jsou asi tak nevyměnitelný!! *15* *15* *15* -
-
Re: grr....a rrr!!:D
Aleee náhodou uplně dokonalý *14* *14* *15* .. alespoň se nemají za co stydět *15* *15* *14* -
-
Re: Re: grr....a rrr!!:D
he ehm... ted sem si ty obrázky prohlížela a teda ...LOL.... zanesko co ty nevymyslíš?? prosimtě na jaký stránky to chodíš??...xD.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: grr....a rrr!!:D
To je Aha *15* .. normální stránka *15* .. nedělej ze mě úchyla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: grr....a rrr!!:D
*15* *15* ale ty už úchyl seš *15*
-
-
-
-
-
ahojky
ahojky lidičky!! tak jsem zase tady! doufám že se všichni máte dobře a že vám lidé nepůsobí trápení! pro pajku: já sem to ted spočitala a mám rymu už od 12 srpna!! boužel je to alergická ryma takže se ji tak snadno nezbavim.. ale taky mě to už pěkně se** *8* -
-
Re: ahojky
jo rýma je pěkně na pindu.. ale co už no :D nejvíc nesnáším to když se ráno vzbudím a mám ucpaný nos!!! *8* :))) to vždycky šílím.
*15* *15* -
-
Re: Re: ahojky
Tak použij Olynth než jseš spát.. mě to pomáhá *15* .. a to spím hooodně dlouho *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky
nj použivám ale jako stejně tu rymu mám furt!! jako mít rymu přes měsíc je něco!! kámoška jednou měla alergickou rymu přes půl roku!! nj ale vsadim se že ta moje ryma je proto že jsem alergická na ty hnusný věci co píšou o majkim!! tak doufám že ta ryma HODNĚ BRZO zkončí!! *15* *16*
-
-
Re: Re: ahojky
mě spíš štve že už přes měsic nemužu dychat jako normální člověk!§ furt mám u sebe kapesníky a večer se dusim!! no jo at už je zima a tahle alergická ryma skončí!! *16*
-
-
-
???
Byl dneska nějáky song dne.? -
:'(
Ahoj. Jakpak se dneska máte? Já mysím že jsem nadně. *9* *9* *9* -
-
Re: :'(
ahoojii .. ja sem psala odpol ze se mam vcelku OK - a ted tu sedim u pc a mam rymu jak prase a boli me hlava.. *9* *15* ... ku*a *15* -
-
Re: Re: :'(
NJ. Rýma sice nahovno, ale myslím že jsem na tom hůř. Taková malá prosbička. POTŘEBOVALA BYCH NUTNĚ ZVEDNOU NÁLADU. *9* -
-
Re: Re: Re: :'(
Myslím že tohle tě nahodí *15* *15*
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35200/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35340/nejkrasnejsi-muzi-sveta-–-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!-2.-kolo!
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :'(
Ješiši *15* Jako já taková slušná jeptiška jsem byla nucena se dívat na tyhle neslušné obrázky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'(
Když mě už došla *15* .. už jsem jí používala hodněkrát *15* -
Ah *15* budeme si muset oči omýt svěcenou vodou *15* *15* -
Thesimso.. shřešily jsme *15* .. Božeee odpusť *15* *15* -
no ty!! a co já taková ještě slušnější židovka!!!! *15*
-
-
hej zaness tyjo..jako já u toho málem spadla ze židle!! a proč tam nebyl majký?? jako ten mě zajímá nejvíc..!! *15* noo tyjo richard gere si ho v poho hodí přes stehno *15* -
-
Že se nestydíš *15* *15* -
No jasný no.. uplně v pohodě *15* .. a Harryho mám v peněžence *15* .. takhle jak tam je *15*
-
-
No moje ségra je celkem těžce nemocná a já už to nedávám. *9* -
-
Psla jsem ti do vzkazů. -
jezis, tak to je mi líto.. a copak ji je esi mi to povíš.... ?
-
-
-
Re: Re: Re: :'(
ju už mne to leze krkem.. jako ta rýma.. *15*
Mno a co se stalo že nemáš náladu? *7* *4*
-
-
-
-
*
Já musím jít,rptože se moji rodiče bojí o můj zrak přitom tady sedím asi jen 4 hodiny no chápete to?? *15* *16* Tak se hezky vyspěte a zejtra ahoj *15* *14*
Mám z těch lístků nervy *9* *9* -
-
Re: *
Oni nemaj strach o tvoje oči.. spíš se bojí účtu za elektriku *15* *15* Páá *14* *15* -
-
Re: Re: *
omg *1* *1* *1* *15* *15* pa *1* *1* *1* *15* ..to poznáme za pár dní až tu nebude *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: *
Uvidííme *15* *15* .. no spíš neuvidíme *15*
-
-
-
Re: *
*15* .... papa
-
-
Ahoj
No už musím spat tak pa a dobrou. držím palce aby se vám zdálo a MAJKLÍMU. =) -
-
Re: Ahoj
Dobrou -
Přeju Ti ať tě Bůh obdaří *15* .. Páá *15* -
-
Re: Re: Ahoj
*15* *15* si to eště pamatuješ? *15* *15* lol *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Na to se nedá zapomenout *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
"Tak snad mě bůh obdaří" ... "Bůh tě snad málo obdařil? "
Héééj *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
To jo no *15* *15* ale nejdriv me to nedoslo az potom co jsi na to reagovala tak az pak me doslo jak to vyznelo *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* no coo vždyť říkám že to tak vyznělo *15* *15*
-
-
-
-
-
jj pa¨pky..a hezký sny *3* *3* -
čauký a dobrou s Majkíím *15* *14*
-
-
ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
tedka jsem si udělala taky test na facebooku..ta nuda je zlá nemoc!! *15* test byl jak velkej jsi fanoušek majkýho? já mám jsi ten největší fanoušek co může bejt!!!:D *15* prej o něm vim všechno !!!miluju ho prej..toje neuvěřitelný jak oni to vědej sakra?? *15* -
-
Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
To mi vyšlo taky *15* I Zaness že? *15* -
-
Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
Anooo *15* .. co se divíte.. takový lehký otázky *15* . -
-
Re: Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
no a jsou v každym testu stejný néé?! *15* pak mi vycházj že jsem maniak a taky zamilovaná až po vlasy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
Po vlasy? *15* *15* .. tak to jo *15* ..
No jo furt ty samí otázky.. kolik měl dětí, kdy se narodil.. to je nudáá.. chce to nějakej pořádnej test *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
Nooo asi tak *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
tak fajn řekni mi co si majký myslel o tobě?? *15* *15*
spíše ani neveděl že jsi?! *1* o mě už sotva veděl..škodaa
-
-
-
-
Re: Re: ach jsem ten největšíí!!!!! FANOUŠEK!!!
jo pak tam je ještě jeden a tam vyšlo..tyho znáš snad líp než o n sám sebe?!?! *15* *15* achjo *15*
-
-
-
MÁM STRAŠNOU RADOST
pRÁVĚ HRAJE NA BLANÍKU MAN IN THE MIRROR OD MICHAELA JACKSON ZAŘÍDILA JSEM TO JÁ A MÁM STRAŠNOU RADOST!!!!!!!!! =) -
-
Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
neboj se já jsem psala email =) -
wow..gratuluju *1* to je štěstíčko *15* -
Hmmm.. hustý mno *15* *15* -
-
Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
Zlééé moc zlééé kuře *15* -
-
Re: Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
tohle neni zléé kuře.. já to myslela jako že je to zajímavý *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
Vyjímečně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
ale fakt jenom VÝJMEČNĚ *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
ale myslím jako fakt.. že je to zajímavý.. *15* .. aby sis nemyslela něco šptnýho *3* *15* -
-
Re: Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
*15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: MÁM STRAŠNOU RADOST
Já někdy píšu do DJ diváka na Očku a ani jednou mě zatím nevybrali *16* *15* A na Očku Majkla skoro vůbec nikdy nehrajou *9* -
-
Už to vim taky *15* -
Tam nepiš *15* .. tě okradou o 15,- plus ještě dalších 15,- *15* .. je to uplně zbytečný plítvání kreditu *15* -
Jo to je pravda na óčku Majkího skoro vůbec nehrajou. *9*
-
-
-
-
-
-
This is it!
Ahoj, je tu někdo z Olomouce a okolí? Nebo přímo ze Šternberka? Chcu jít s někým na This is it, ale nechcu jít sama! Pište mi do vzkazů, ne sem. Vždycky mi trvá, než to tady najdu *1* . Jo a taky se vám zdá, že nám všichni poslední dobou umírají? Teď umřel Patrick Swayze, kdo bude příště? -
já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
hele bydlíte někdo u český lípy? nebo v český lípě? no v libereckym kraji? mám velký obavy jestli tam někdo fakt bydlí? *15* nebo aspoň v okolí..
27. září jako budu čekat ještě hodinu před kinem než se otevře abych mohla koupit ty lístky pro sebe a kámošku *15* -
-
Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
mno já přemejšlela o tom, že bych byla vzhůru až do 0:00 27.9. a pak si to rychle rezervla *1* *1* *3* omg..jinak už nwm..začínám mít z toho depku *15* *3* -
-
Re: Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
jo o tom jsem taky přemejšlela..už aby bylo 27.9 sakra!!!to je jako teprv 18. a já už se takhle nervuju!!! oh bože.. *15* -
-
Re: Re: Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
mno já mám z 27.9. bobky...jen aby nám to vyšlo *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
Snad to vyjde jinak tam vniknu i bez lístku *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
Jo to já docela taky *15* *15* Možná bysme byli v hlavních zprávách *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: já se fakt zabiju jestli ty lístky mít nebudu!!!!!!!!:((:D
hej třeba by nás tam pustili, kdybysme se převlíkli za Majkyho a dotancovali k nim moonwalkem:D *1* *1* to by byla nej pecka *3* bych chtěla vidět jak by se tvářili *15* *15*
-
-
-
-
-