-
Ahojky, po týdnu
Ahoj děvčátka. Tak konečně volno. To byl týden "MASAKR". Muzika Michaela. Vzpomínky na Michaela a na mládí. Božinku, to zase byly depky. *9* -
-
Re: Ahojky, po týdnu
no taky můžu vypravět..já se dozvěděla zase že nejdedu na hory na který se těšim snad už od června tyjo!! sice je to až v březnu a le snad to nějak vyjde jinak se znova zbláznim...já už jsem zblázněná tedka s těch lístků jestli je mít budu nebo ne!!!! *15* *10*
-
-
MiCHaeL
Lofíkuju MajkýHo!! a cO vY? mOc velliKá škodA že Už tAdy Neniii *9* -
-
Re: MiCHaeL
Ještě víc ku*vit to písmo nemůžeš *7* *15* -
Re: MiCHaeL
Ahojky!Tak to nejsi sama *4* Já sem do něj blááááázen *14* *14* Ale škoda no... *9* *9* *9*
-
-
pá
holky já musím jít protože půjdeme za babičkou na oběd *9* tam bude jako vždy strašná zábava *1* ale potom sem zase přijdu tak se zatím mějte...pá Majkí :-* -
-
Re: pá
Papa. *3*
-
-
Cooooooo??
Hele holky co to jako vidim?? *9* Ještě chvíli a náš miláček ztratí 1. místo!!!!! *9* *9* *9* Budem sem muset častějš chodit!! *15* -
-
Re: Cooooooo??
Já sem také chodím každý den.Tak budem muset zapracovat na nějakejch těch žhavejch témat. *15* -
-
Re: Re: Cooooooo??
žhaví témata...!!Hmm tak to je MOJE *15* *15* Víš co začneme hned! *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Cooooooo??
Tak jo můžeme začít. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Cooooooo??
Můžu se přidat?? *7* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Cooooooo??
Tak kdo začne? *7* -
Super *15* -
Jo jasně že můžeš. *3*
-
-
-
-
žhaví témata...!!Hmm tak to je MOJE *15* *15* Víš co začneme hed! *14* *15* *15*
-
-
Re: Cooooooo??
já tu sem každej den *1* já nedovolím aby naše zlatíško ztratilo 1. místo -
-
No právě!!Ale podívej kolik měl třeba před měsícem a kolik má teď *9* Za chvíli by ho mohla Miley cyrus předhonit! *9* -
-
Re: Re: Re: Cooooooo??
Miley Cyrus??To snad ne *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Cooooooo??
Jen ta ne *15* -
-
Přesně *15*
-
-
-
-
-
-
Zlatíčka co...
Zlatíčka tak co budeme řešit? *7* -
-
Re: Zlatíčka co...
no o někom bych věděla! *14* *14* -
-
Re: Re: Zlatíčka co...
Jó já asi vím koho myslíš. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Zlatíčka co...
super *4* tak co povíš?? *7* mě se dneska o něm zdálo!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Zlatíčka co...
Faktyš mě se o něm dneska nezdálo a co se ti zdálo? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zlatíčka co...
Hmmm pěknej sen. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zlatíčka co...
No prostě nevim jak ale byl u mě doma a byl to muj kluk takže jsme se spolu milovali!! *14* *14* *14* *14* Supr sen nee? *7* *7* *15*
-
-
-
-
-
-
Holky...
Holky teď sem zase koukala na video will you be there ježiš tam jak ho potom obejme ten anděl už sem se zase málem rozbrečela.Tam mu to tak sluší nebo v black or white on je tak SEXY. *14* -
-
Re: Holky...
to jo SEXY MAJKÍ -
-
Re: Re: Holky...
Will you be there ten klip mám hrozně ráda *14* *14* Ale ten konec s tím andělem *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Holky...
ten klip je fakt naprosto úžasnejj *14*
-
-
-
-
ahojky
Dobré ráno děvčata jak ste se vyspaly?? já celkem dobře ale o Majkím se mi nezdálo... pořád přemýšlím s kým mým jít do kina na This is it..nevím jestli mám vzít mámu nebo ségru nebo obě *1* no a taky nevím jestli to vůbec ve žďáře budou dávat *15* -
-
Re: ahojky
Ahoj *15* Mě se zdálo že už mám koupený lístky na This is it *14* *4* -
-
Re: Re: ahojky
Škoda, že to byl jen sen co? *15* *4* -
-
Re: Re: Re: ahojky
No to když jsem zjistila tak sem byla hodně zklamaná *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
jo no, to naštve.. :( *3*
-
-
-
Re: Re: ahojky
jeeh tak to by ses měla *1*
-
-
-
Dobré...
Dobré ránko jak s te se vyspali?Mě se o Majkím dneska boužel nezdálo.Včera večer jsem padla do postele uplně unavená,protože jsem cvičila večer Beat It. *1* -
-
Re: Dobré...
Ahoj, já nejsem moc vyspaná, už ou půl 7 jsu vzhůru, pač chlapy dělají venku u nás na baráku fasádu a jak to natírajou (bo co to dělají) tak mě tovzbudilo *15*
A o Majkím se mi nezdálo.. :(((((((( chjo *15* *9* -
-
Re: Re: Dobré...
No mě se taky právě o Majkím nezdálo. *9* -
Re: Re: Dobré...
nám taky dělaj fasádu ae mě nezbudily :) -
-
Re: Re: Re: Dobré...
ju tak to máš dobrý :))) *15*
-
-
-
-
*
Dobré sobotní ráno *4* Zdálo se Vám něco pěknýho?? *3* *15* -
michaolss
ahoj lidi!!!!!!!!!!jak je? jsem tu nová:-) našel by se někdo kdo by si semnou povídal? *4*