Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Teď...

Teď mi hraje na plný pecky black or white. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • chiaramj

*

Já už půjdu,du k babičce stěhovat knížky bo co?? *9* *9* Budu tady večer jestli na mě všechny nepopadaj *15* *15* Zatím pp *15* *4*
    • anet98

Re: *

jj pááá. *15* *15*
  • mischicka

ahoj

ahoj lidi tak sem tu zase... něco novýho o Majkím?
    • zuzka98

Re: ahoj

ani ne.
  • torema

pro: kristyn875

Jo tak to je přesně ono. Tak to je a tak to dělají fanoušci. On si zaslouží prostě zastání a uvést to všechno na pravou míru. Bude to dlouho trvat ale jednoho dne si všichni před Michaelem sednou na PRDEL A SMEKNOU PŘED NÍM i ti co ho dneska pomlouvájí. To vím přesně.
    • michaolss

Re: pro: kristyn875

stebou souhlasím moje řeč no hlavně že věří těm blbejm kecům v blesku chjo kdybi ho tak lidi netrápili neumřel by tak brzi a numesl by kvůli tomu brát prášky chudák majkí *16* *9* *10*
    • chiaramj

Re: pro: kristyn875

Jenou to tak bude ale kdy?? *7* mohlo by to bejt co nejdřív *3*
  • zuzka98

ahoj

Ahoj lidi,jak se mate? *7*
    • anet98

Re: ahoj

Ahoj nic moc *9* Co ty?
      • zuzka98

Re: Re: ahoj

Ja se mam docela dobře.Už se mi moc nechtělo ležet v posteli tak jsem šla sem. *15*
        • anet98

Re: Re: Re: ahoj

No mě teď hraje BAD. *14*
          • michaolss

Re: Re: Re: Re: ahoj

skvělí u nás hraje na plný pecky michael jackson blood on the dance floor *15*
            • anet98

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

Teď mi hraje Another Part Of Me. *14* *14*
          • zuzka98

Re: Re: Re: Re: ahoj

Hmm.To si teda užíváš. *15*
            • anet98

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

Jo fakt to si teda moooooc užívám. *14* *14* *14*
  • lask1

Michael

Tu je ten záznam MTV WMA, kde kde si uctili čo ste spomínali, že to budú opakovať.
    Mali si tam uctiť Michaela.

http://mashable.com/20 09/09/13/mtv-vmas-tonight-watch-liv e-video-streams-online/
    • torema

Re: Michael

Mno ale nějak mi to nejde. BÉÉÉÉÉ.
      • lask1

Re: Re: Michael

Je tam taká malá obrazovka, nie tá prvá, ale tá druhá a zeleným je tam napísané Turn on, stláč to a spustí sa prenos.
        • anet98

Re: Re: Re: Michael

Jééé díky. *15*
      • anet98

Mě to taky nejde. *9*
    • torema

Jejdanánku. Mockrát děkuji. Dneska musím jít do přírody a trochu meditovat. Jsem úplně mimo, jak mi je smutno po Michaelovi. Ale jdu si to hned pusti. Týden byl teda něco. Stále řvu, jak slyším Mchaela.Jak na něj myslím a myslím na něj neustále.
      • lask1

Dohromady tam zatial nič nie je, len tam behajú autá a umelec kameraman trase s kamerou, cekom je to nuda.
    • lask1

Je to priamy prenos VMA, ale to opakujú.
  • michaolss

michaolss

já dneska nespala *15* naši nebyli doma celou noc a dan můj brácha má v pokoji obrovzký bedny a pustil na plný berdy michaela jacksona. a to jsem se divila že si sousedi nestěžují a normálně dan tam hulákal z majkím v pokoji. a řeknu vám to kdybiste viděli mího bráchu tak se smějete až do dnes protože dělat debila to mu jde *15* o víkendu je to nejlepší. jo adík skusím to ignorovat. ale stejně nechápu jak vi to dokážete ignorovat *15* no nic měla bych asi jít inhalovat mám velký problémi z plícema.
  • michaolss

michaolss

jo ale ve škole lidi poslouchají hip hop marpo hugo toxxx a růuné takové vulgární písničky ano nejsou na michaela onu mají z něho jenom srandu. a hlavně je to tak trochu tím že jsem vysocefunkční autistka
  • michaolss

michaolss

holky ahoj jak je? já mám jeden problém a chci se zvás tady někoho na něco zeptat. když příjdu do školy a mám jeden normální náramek michaela jacksona a teď mi ho začne třída blbě komentovat pořád mě buzerují tím že schválně před demnou vytáhnou noviny blesk a začnou číst že michael je uchilák že ze sebe dělal hroznýho debila a že to v hlavě nemá v pořádku. a říkají mi každý den proč si pořád vybárám takoví ubožáky jako já a né někoho normálního a pořád zažívám stresi ve škole. jak mám udělat ab mě pořád takhle neponižovali. *9* já už dál nemůžu. jak vi to máte veškole ponižuje vás každý den někdo takhle? poraďte mi co mám dělat. ale ignorovat tohle to se nedá. potřebuji od vás radu. *9*
    • kristyn875

Re: michaolss

ahojky..tak to máme těžký obě...já sem na tom podobně..sice to nemám až tak na bodu mrazu jako ty, ale stejně...dycky když se jen zmíňím nebo, když třeba posloucham mp3 a roztančí mě to a udělám jenom takovej ten pohyb hlavou..tak maj blbý keci..to ce vypustit..nebo je prostě seřvat..třeba se ti uleví..nebudeš to pořád dusit v sobě..koukni takhle to dělali naši..babča si schválně kupuje blesk a dycky když tam byla nějaká sračka podoby, že Majky nemá vlasy..tak s tim domě pořád rila..mě to dlouho sralo..nebo mu řikala, že je to starej zvrhlík, nebo prý až umře soused tak ho taky můžeš poslouchat jak zavijel v hospodě..docela dost hnusný *9* ..takhle jednou na zahradě začali zase rejt a já už prostě vybuchla a poslala sem je všechny do prde***teplejch krajů..od tý doby už je to trochu lepší..když si přednima pustim nějakou jeho písničku nemaj ani kecy *1* *3* ..musíš si sjednat pořádek *3* a stát si za tim *3*
      • michaolss

Re: Re: michaolss

no to moje paní vichovatelka dělá s bleskem taky. hlavně schválně před celou třídou *16* jenže oni si myslí že když jsem vysocefunkční autistka tak že jsem moc slabá a můžou mě buzerovat ale asi jim to tak neprojde můj táta je zástubce ředitelky a učí mě na fyziku tak můžou dál pokračovat a zachvíli jim ta sranda přejde. a to mi mamka říká že jsem až moc trpělivá že bych jim měla dát facku ale když jim dám facku tak je to pak poznámka do žákovské *9* tak nevím *7*
      • torema

Jo tak to je přesně ono. Tak to je a tak to dělají fanoušci. On si zaslouží prostě zastání a uvést to všechno na pravou míru. Bude to dlouho trvat ale jednoho dne si všichni před Michaelem sednou na PRDEL A SMEKNOU PŘED NÍM i ti co ho dneska pomlouvájí. To vím přesně.
      • chiaramj

Dobře tyy *15* *15* *4*
    • luciq-dc

Re: michaolss

já v otmhle nejsem dobrá radařka *15* a navíc ještě u nás ve třídě ho všichni milujou...a vlastně skoro celá škola..
      no nevim mě nic nenapadá..zkus si vymyslet třeba nějaký stěry..hmm a jako to tam nemáš jako lidi co tě maj rádi i takovou že miluješ majkýho?? určitě tam takový jsou tak se bav s nima a ty naivní *budkničemu* ignoruj *3* *8* *5* *4* *3* *4*
      • chiaramj

Tak to ti asi moc neporadím protože já je zásadně ignoruju *16* *15* *9*
        • torema

Re: Re: Re: michaolss

No taky bych poradila IGNOROVAT. Ale asi to není tak jednoduchý. Prostě se s nima o Michaelovi nebavit. Oni mají taky svoje idoly a ty jim je nehaníš. Každý máme svůj názor a každý by měl reslektovat názor druhých. Pokud to není samozřejmě Hitler. Nebavila bych se o Michaelovi s nima. Udělala bych tlustou čáru a šlus.
  • luciq-dc

brejtro přejuu *5* no tak jsem se vrátila z vítáni občánků mýho brášky..měla jsem za úkol fotit..myslim že se mi to jako výjimečně povedlo *15*
    anet98 tu napsala něco o žhavejch tématech *15*
    http://www.karaoketexty.cz/fotky/ michael-jackson-2971/51565
    nemohl si taky sundat tričko??? a kalhoty? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit