-
tak ahoj..
Tak nic krásky moje loučím se s váma. Nejspíš tu budu až zajtra takže se tu mějte fandárově a nezlobte mi tu moc. Jinak si neposlintejtze klávesnici když budete čumět na videa s Majkím... *14* *14* *14* Páčko.. *14* *3* -
Tak...
Tak já teď jdu nachvíli od PC.Tak se tu mějte.Zatím pááááá. *3* -
woůůůůů
http://www.michaeljackson.estranky. cz/fotoalbum/1980---1989/1980-1989/ 256
Moje droga. *14* *14* *14* -
papa
už musim jit.papa. *5* -
-
Re: papa
Pááá.Měj se. *3*
-
-
michaolss
no to nevíte že se bulvárysti honí za slávou potřebujou prachy no stím už nic nenaděláme ale taky mě pěkně serou. jo a ještě možná to nevíte ale taky jsem se oběvila v novinách blesk. a dost mě to naštvalo a tak trochu se to řešilo. že já blbec jsem hrála v tom filmu a zatáhli k tomu i michaela. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
song
A máme tady song dne.. *4* *3* http://www.youtube.com/watch?v=MFcFsVJ0nsM
*14* *14* *14* *14* *14*
šukenzi coo..?? -
-
Re: song
*14* *14* -
omg...my fakt nepotřebujem 22. večer *1* *1* omg..tak krásná postava..a ten zadeček k nakousnutí..ňami *1* *3* -
-
Re: Re: song
jj přímo k nakousnutí. *14*
-
-
Ježiš tam je tak SEXY a ten jeho zadeček. *14* -
-
áá to je k zesrání... -
*15* *15*
-
-
-
Humor né?
Ve srovnání s velkolepou a nevkusnou show, která provázela úmrtí a pohřeb Michaela Jacksona (†50), je poslední rozloučení s Patrickem Swayzem (†57) nenápadné. Rodina si nepřeje hysterické výlevy fanoušků a odmítá obrovský zájem médií. Kremace a rozptyl zůstanou rodinnou záležitostí.
Ten bulvár zase perlí ty vole *8* .. velkolepou a nevkusnou show?.. no to jsou kompoti heeej.. asi chtěli aby se fanoušci rozloučili přeci.. heej tak tohle nečapu.. *8* *15* -
-
Re: Humor né?
Keby neurobili šou, tak by povedali, že si ho nikto neuctil. -
-
Re: Re: Humor né?
Nooo neasi..
-
-
Re: Humor né?
to se posrali ne??jim už zase došel material a neznaj nic jinýho než se navážet do Majkyho, ne?sráčiii *16* *13* -
-
Re: Re: Humor né?
Nechápu, proč nemohli napsat jenom, že byl pohřbený takhle.. nee oni do toho musí zas vtlačit Michaela.. *13* ... Bulvár noo.. co se dá jinýho čekat.. *15* -
-
Re: Re: Re: Humor né?
no to nevíte že se bulvárysti honí za slávou potřebujou prachy no stím už nic nenaděláme ale taky mě pěkně serou. jo a ještě možná to nevíte ale taky jsem se oběvila v novinách blesk. a dost mě to naštvalo a tak trochu se to řešilo. že já blbec jsem hrála v tom filmu a zatáhli k tomu i michaela. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
-
-
-
Thesima
Chci se zeptat kolik let je Thesimě? -
-
Re: Thesima
Málo... -
Re: Thesima
Ne Thesimě, ale Thesimse.. -
-
Re: Re: Thesima
Aha.Já to jméno si ještě nepamatuji jak se píše.Víš kolik jí je? -
-
Re: Re: Re: Thesima
Nevím..
-
-
-
-
oláá!
Čusáárna ženy moje.. tak co jak to jde? *15* -
-
Re: oláá!
nazdárek...mno docela good..co ty? *3* *1* -
Ale to né no konečně bude zábava. Jo pohodička a co ty.??, *14* *14* *3* -
Čauky no jak už jsem psala nic moc co ty?
-
-
.:)
čusko. Tak jakpak se dneska máte kočky moje.??? *3* *14* -
-
Re: .:)
Ahojík nic moc co ty? *4* -
-
Re: Re: .:)
Jo já pohodička. Rozhodně lepší než včera. Naši konečně odjeli do Tater do pondělka takže bude akce tak už se těším jako malé dítě...Jo a je už dneska písnička dne..??, -
-
Re: Re: Re: .:)
Ne ještě není písnička dne.Já se teť učím Beat It. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .:)
Jo mě tady teď hraje scream. Tak jaký dáme ten song dne..??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .:)
Jo to by šlo. *1* -
Mě to je fuk on má všechny dobrý.. *3* ale třeba by sedla Bad.?? -