-
Dobrouu..
Dobrou nooc zlatáá.. jsem unavená.. jdu spinkat.. ať se Vám zdá něco krásného.. Páá *4* -
no nic
no nic holčiny moje!! vidím sice že online je nás tu dost ale tady skoro nikdo není!! no jo you are not alone mě pomalu uspala a ted jsu už doopravdy spát!! tak se mějte krásně krásný sníky a doufám že tu zítra zase budete!!!! DOBROU VÁM I TOBĚ MAJKÍ!!! -
ach jo
kočeny nahodte nějaký téma nebo usnu!!! zanesko!! ty máš určitě něco co mě vzbudí v zásobě!! *15* -
-
Re: ach jo
Tak náá no *15* .. možná to tu bylo, nevím *15*
http://www.youtube.com/user/ZaNeS sKaA#play/favorites/28/VGDiXyrFMJM
*14* -
-
Re: Re: ach jo
omg...I love yuo Michael!!! .... *14* *14*
-
-
-
Pro VÁS
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla... Jak se máte? Zítra od 11:00 je na mtv něco s těmi mtv wma, asi repríza, tak se koukejte :) papa -
-
Re: Pro VÁS
Heej hustý.. ještě že tak.. jéé budu se kouka.. už mám i nařízenej budík *15* *15*
-
-
*
Nic holky, začíná mi být jaksi divně, tak půjdu spát.. *9*
tak čau a dobrou a už bych konečně chtěla aby se mi zdálo o Majkím.. *8* *15* *14* :))))))) pa.. -
-
Re: *
dobrou a at se ti sny splní!! *14*
-
-
prosím
holky mám jeden takový dotaz!! chci se zeptat jestli někdo z vás neví nebo neví, kde by se dalo zjistit kolik písniček majkí nazpíval potom co se dal na solovou dráhu a názvy těch písniček!! je to trochu blbá otázka ale moc mě to zajímá!! *7* -
-
Re: prosím
Já vím kolik jich bylo *15* ... HODNĚ *15* .. nééé.. tak to vememe takhle.. já jich mám v PC cca. 146.. a to nemám všechny.. tak si to asi dokážeš představit *15* -
-
Re: Re: prosím
nj.. ale i tak díky!! jako vim že je to blbá otázka ale prostě by mě to zajímalo!! moc jich neznám poslouchám dvě cd pořád dokola a už bych šla i na nějaký další písničky!! *14* -
-
Re: Re: Re: prosím
Já mám 8 CD.. noo.. ale pořád to nejsou všechny *15* .. zkus to v Diskografii.. klikni na CD a spočítej písničky.. myslím, že tak zítra odpoledne by jsi mohla skončit *15* *15*
-
-
-
-
Bravo
tyyjo teď o Majkíím píšou v Bravíčku...zase mě to rozbrečelo ! *9* *9* *9* -
-
Re: Bravo
jako v časáku v Bravu?? -
-
Re: Re: Bravo
jo jako časák Bravo
-
-
Re: Bravo
a co tam konkrétně píšou? :)))
-
-
nejvíííííc boží
jako nic se nevyrovná michaelovým písničkám pušeným do sluchátek na max!!! prostě boži a když poslouchám Bad... ach ...!! *15* -
-
Re: nejvíííííc boží
tjn..to je upa pecka..nebo pustit si do mp3 na plný perdy billie jean a v mobilu jam..od každýho jedno sluchátko..to je pak pecka *1* *1* sem pak pořádně neslyšela dobrejch pět minut *1* *3* -
Re: nejvíííííc boží
ty jo to mi povídej *15* já z toho jednou ohluchnu... *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nejvíííííc boží
já už hluchá sem!! pro všechny kdo říkají o majkým hnusný věci!! *15* *16* -
-
Re: Re: Re: nejvíííííc boží
*15* někdy to aj prožívám.. a když sem sama tak si musím k tomu zpívat *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nejvíííííc boží
jj.. přesně.. ale zpivám si jen když mě nikdo neslyší.. jinak by byl totiž hluchej on!! ale miluju mit ty pisničky naplno!§ ale tata mě rád straší!! dycky když mám sluchátka vplíží se do pokoja drbne do mě a já se dycky fest leknu!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nejvíííííc boží
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Já už...
Já už taky myzím tak páá a nějaký pěkný sníky o Majkím. *14* -
-
Re: Já už...
čau *4* -
Re: Já už...
ahojky tobě taky krásný sny a dobrou!!
-
-
...*
No nic tak já se s váma lučím už tu je bráška takže zase zítra..Pá a krásné sny... *4* -
-
Re: ...*
Heej prcku to není fér, ty jsi se nekoukla na moje odkazy *9* .. jsem Ti jako chtěla alespoň vylepšit náladu *9* .. nemluvim s tebou *15* *15* -
dobrou.. a krásný sníky..xD...snad viš očem budou!! *15* -
ahoooooooj a dobrou :))))) *14*
-