-
!!
jako lituju ho chudáčka ze strany koncertů!! nevim jak mě to napadlo ale si řekněte že se mu chce hrozně nazáchod uprostřed koncertu!! nebo když dostane škitavku to si už vubec nedovedu představit!! jako muselo to byt jistě zajímavý!! jako už jen když zpiváme se sborem někde a tři hodiny strávíte na podiu a chce se vám na záchot věřte že to není příjemný! *15* *9* *14* -
-
Re: !!
No to jo no.BYL BYCH docela zvědavý co dělal když chtěl čůrat.to měl použít plenky? *15* né on ne on to vydrží on je náš šikovnej Majkí *15* *15* -
-
Re: Re: !!
nj tak záchod zvládne ale co když dostal třeba škitavku to muselo být horší to držet a zároven zpívat!! majkí totiž zpíval naživo!!(no doufám)!! *14* -
-
Re: Re: Re: !!
jasně že zpíval naživo! *4* no nebo kdyby se mu chtělo kejchat *15* takový to HEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP *15* *15* *15* to by asi bylo blbý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !!
jako ale přece se mu to alespon jednou za život stát muselo!! jako kýchnout si je lidský a přirozený!! ale chudák kdyby zpívat a pčíík do toho!! no nevim asi bych se zasmála ale bylo by mi ho líto!! a si řekni jak se musel nadřít aby udělal lidem radost!! a jak říkal že během koncertu omdlí víc jak 5000 lidí to mě dostalo ikdyž já bych tam asi taky zkolabovala!!(co se týče toho zpívání naživo!! věřim že vážně na živo zpíval!! a kdyby ne je mi to fuk měla bych ho pořád stejně ráda!! a ani bych se nedivila kdyby na jednom kocertě zppíval na živo a na druhym ne kdyby měl vykřičený hlasivky!! ale mě by to bylo fuk!! hlavně že bych ho viděla naživo!! *14* ) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!
jj zas by z toho udělali 3 světovou! -
Re: Re: Re: Re: Re: !!
jo a bulvár by napsal: Michael Jakcson: nenapravitelná bycha na koncertě. Kýchnul!!! *16* bo něco podobnýho... *16* *8* *10*
-
-
-
-
-
-
Nemůžu
Holky já to nemůžu najít ty fotky. -
-
Re: Nemůžu
jaký? *7* -
-
Re: Re: Nemůžu
Z té nehody mé holky
-
-
-
??
víte co by mě zajímalo?! kde přišel majkí ktak sexi pohybům!! podlemě se to nedá naučit to bylo vněm!! prostě některý ty pozy jsou tak děsně sexi!!! *14* *14* -
-
Re: ??
To měl v sobě to se nedá naučit *14* -
-
Re: Re: ??
jo přesně dar od boha *4* to je prstě v něm *14* -
-
Re: Re: Re: ??
oprava: prostě... *15* a i řikal že se nikdy neučil tancovat a jak umí tancovat!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
a nejlepší na tom je že ty phyby at se snaží kdo chce i ten největší profesionál nezatancuje tak úžasně,ladně a tak sexi jak majkí!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
On je prostě originál *14* -
hej říkám kdyby!! kdybych dávám příklad!! kdybych postavila nej tanečníka z ČR a majkího vedle sebe asi by se naš nej tanečník zahrabal do zeme nebo by se hanbou propadl!!! *15* -
jo vždycky když se dívám jak náký tanečníci tancujou s nim já nevim jak bych to jinak řekla ale Majky to dělá uplně jinak než oni (jako v dobrym) oni to prostě neuměj jako on... ty pohyby... *14* *15*
-
-
-
-
-
-
Legenda
Sice jsem jeho hudbu nikdy moc nemusel ale i tak je to Legenda. -
brejle
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-364890
zajímalo by mě kam si hodlá nasadit ty druhý brejle *15* *15* *15* *15* to trošku nedomyslel chlapec *15* -
-
Re: brejle
To má dioptrické.
On keď čítal neaký príhovor, nasadil si dioptrické a keď dočítal nasadil si slnečné okuliare, bolo to na jednom videu keď bol v Japonsku. -
-
Re: Re: brejle
lask mě se ta slovenština tak líbí!! máte prostě takovej krásnej přizvuk a ty slova jako okuliare to se mi líbí!! někdy je to i zábavné ty výrazy!! slovenština je krásná!! -
Mám fotku kde je v dioptrických brýlých.. uplně jak pan inženýr *15* .. strašně mu seknou *14*
-
-
Re: brejle
Ty druhý jsou asi Dioptrický... -
-
mno jasně... ale vypadá to divně *15* i když já jsem jednou taky na sobě měla dioptrický a na hlavě sluneční *15* jsem asi musela vypadat zajímavě *15* -
-
Re: Re: Re: brejle
*15* hmmm to asi jo *15*
-
-
-
-
hihi :-D
tady vypadá jak když se pokouší zadržet výgeb *15* http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-368128 -
-
Re: hihi :-D
*15* *15* *15* Pěkný výraz,takhle taky vypadám občas ve škole. *15* *15* -
Re: hihi :-D
Jooo ta fotka je uzasna ten výraz *15* *15* -
-
Re: Re: hihi :-D
To mi připomíná můj výraz ve škole *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hihi :-D
Jooo to joo *15* I můj *15*
-
-
-
-
výraz
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-374782
tak tev výraz tady jak má Majkí *15* zajímavý *15* *15* *15* ale pořád je krásnej *14* -
-
Re: výraz
To je v nějakém davu?? *15*
-
-
Majkí
Majkí vrat se prosím!!! *8* -
-
Re: Majkí
nj to si přejou všichni! *14*
-
-
saxy Michael
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-384512
mno prostě total saxy *14* nevim co bych k tomu víc dodala *15* -
-
Re: saxy Michael
nebo tady http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-384515 *14* -
-
Re: Re: saxy Michael
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-384025 Tahkle se mi hrozně líbí *14* *14*
-
-
-
Mám ho rád a jeho písně
Tak Will you be there taky you are not alone miluju ,ale zároveň moc ne,protože jsem tančil na ní ze svou holkou,která hned potom se zabila v autě.fakt děs.Tenhle rok by se měl opravdu zapsat černou barvou.Patrik,Matuška,Majkí a tolik úmrtí na mě je moc.A ještě moje holka.Lucka Klementová se jmenovala.Bylo to ve zprávách.zabila se v autě ze svým bráškou.A jinak zítra to budou 2 roky co mi odešel můj praděda včera mu mělo být 88.Bože ještě že vás holky moje mám s vámi si tu popovídám a hned je mi dobře.A když je mi nejhůř mám doma Barču a ta mi už mockrát pomohla a s tou smrtí Lucky mi pomohla hodně.Ale teď je nemocná.Má chudák angínu.Ale jsem fakt rád že se vám tu můžu vyzpovídat.Vy jste holky zlata,kterým když někdo ublíží tak já je ochráním.
A jinak se mi líbí Dirty diana,Scream,Bad,Ben,We are the world,Who is it,Men in the mirror,Rimember the time,Earth song u které mi přije že chce všechnu tu zlosz vyřvat,prostě všechny jsou krásné. -
-
Re: Mám ho rád a jeho písně
To s tou tvojí holkou je mi fakt moc líto *9* *9* Jinak Tě zdravím *3* Remember the time je hezká *14* -
-
Re: Re: Mám ho rád a jeho písně
Mluvíš mi z duše.Ale pomalu se s tou její smrtí vyrovnávám.A pak přišel Majkí myslel sem že se mi svět zhroutí.Musel jsem brát prášky na nervy.prostě hrůza,ale snažím se s tím vyrovnat.A už mi to docela jde.Každou noc si pustím CD Majkího a na nástěnce mám jeho plakát a vedle něj fotky Lucky a vždy celou noc probrečím,jen proto že jsem ztratil dva lidi,které jsem miloval. -
-
Re: Re: Re: Mám ho rád a jeho písně
Já mám stěnu u postele polepenou Majkího obrázky a k tomu si vždycky pouštím vybraný písničky z MP3 *4* -
Re: Re: Re: Mám ho rád a jeho písně
všichni se sice stěží vyrovnáváme stím že odešel ikdyž nám ho všechno připomíná!! je mi líto tvé holky musí to být dost těžký přijít o dva milovaný lidi! -
-
Re: Re: Re: Re: Mám ho rád a jeho písně
Teo301 ani nevíš jak.Celou noc probrečím.Vždy když jdu domů vidím její fotky,když jdu spát a když vstávám,všude jí vidím před sebou a Majkího taky.pořád je mám před očima.Jestli Najdu z tn.cz ty fotky té nehody pošlu vám je.
-
-
-
-