-
koncert
víte že 7.9. to bylo přesně 13 let co tu byl majkí a měl v praze koncert? -
-
Re: koncert
Nekecééj.. hlavně, že jsem to sem v ten den psala.. *15* -
-
Re: Re: koncert
Lol *15* -
-
Re: Re: Re: koncert
Bad Chicken útočíí *15*
-
-
Re: Re: koncert
sem tu nebyla!! mám pomalý postřehy a hlavně myšlení!! (sorry) -
-
Re: Re: Re: koncert
Já si jenom dělám srandu.. vždyť víš jsem zlééé kuře *15*
-
-
-
-
Přidám
Jo moc rád.Nejsem gay,ale má opravdu hezký zadeček.Takoví mít juj to by bylo něco.A je děsně sexy a vyjadřovat se nebojím.Když ho miluju.Tak proč o něm neříct že má pěkný zade že je sexy,když je to pravda.
Takže se k vám přidávám a budeme si povídat jak je sexy. -
20000
blížíme se k 20000 komentářům! dost dobrý řekla bych!! -
-
Re: 20000
To by zasloužilo potlesk *15* *15* -
-
Re: Re: 20000
a velkej!!!! protože když se někdy mrknu na jiný osobnosti tak tam nemaj ani 6!! -
-
Re: Re: Re: 20000
Jiný celebrity nejsou takový jako Majkí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 20000
Přesně *15* -
Re: Re: Re: Re: 20000
tj ale i hromada znich má víc fanoušků než majkí ale jak je vidět moc se oně nezajímají protože by tam taky měli hodně příspěvků!! já sem taky ve fanklubu i jiných lidí než je majkí ale tady jsem nejraději!! je to proto že mám majkího ráda a sváma je mi tu dobře! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 20000
Máš pravdu na ostatních diskuzích se často vůbec nic neděje..Tady je pořád živo *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: 20000
jo jsme supééééér *15* chválím nás *15*
-
-
-
Nenávidím..
tento rok..nenávidím datum 18.5.,25.6. a 14.9. .....v tyto dny umreli lide,ktere jsem tolik milovala....Michael byl nejlepsi zpevak a tanecnik jakeho kdy svet spatril...miluji ho moc za to,jak byl laskavej a hodnej...Patrick Swayze byl skvelej tanecnik a herec,kterej dokazal zahrat roli Jonnyho v DD,tak,jak by nikdo jiny nedokazal..milujiho za to,co dokazal vydrzet a prestat,stejne jako MJ.....o tom prvnim datumu se zminovat nebudu,protoze je to osobni....miluji je vsechny,protoze byli temi,kym byli a nepretvarovali se,miluju je,protoze si to zaslouzi... -
-
Re: Nenávidím..
máš pravdu!! lidi umirájí a nejhorší je že my stím nic nenaděláme ikdyž chceme!! je to smutný taky sem je měla ráda!! VŠECHNO NEJLEPŠÍ VÁM TAM NAHOŘE!!! MILUJU VÁS!! MAJKÍ TEBE NEJVÍC!! *14* *9*
-
-
divný***********
je to divný nevim jak se tam dostalo...
v jednom zapadákově jménem Nýrsko jsem dneska viděla triko Majkýho*14*
a ještě ke všemu u větnamců *15* *15* *15* *1* *1* *3* *14* -
-
Re: divný***********
ale větnamci aby se zas něčeho nechytli to jsou takový hnusní lidi nemám je ráda (já nejsem rasista) je to blbí když někam deš ted vidíš stánek kde se ti něco líbí zjistíš že je to větnamců a oni do tebe půl hodiny melou:KUPTE KUPTE TO JE DOBRÁ CENA KUPTE BUDE SLEVA!! no jo větnamci!! *15*
-
-
děti
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 09/deti-jsou-stale-velmi-smutne
ac h jo chudáci děti. Mají to těžký. Blanket už asi pochopil že už tatínka neuvidí a že už se nevrátí... to se nemělo stát. ony by si zasloužili vyrůstat se svým tátou. *9* -
-
Re: děti
Děti to odnesou vždycky nejhůř *9* Je mi jich líto *9* -
-
Re: Re: děti
mě taky a nejvíc mě se** že nemaj klid a že ted mají velký zmatky jak všichni tvrdí!. to je můj syn , to je moje dcera! je to hrozný!! -
-
Re: Re: Re: děti
Nejvíc mi je líto Blanketa *9*
-
-
-
-
*
Hezký odpoledne *3* Tak co zdálo se někomu z vás dneska něco o Majkím?? *15* *3* -
-
Re: *
Ahoj *15* Mě bohužel ne *15* -
tobě taky hezký odpoledne *3* no mě se ještě nikdy nic o Majkym nezdálo to je hrozný *9* -
-
Re: Re: *
Mě se dneska zdálo něco,ale bylo to hrozně krátký a moc si to stejně nepamatuju *9* *4* -
Re: Re: *
to je jedno hlavně že to víš *1*
-
-
jj zdálo *14* *14*
a tobě?
asi jo viď *1*
-
-
pro b.e.t.u.l.i
Já si myslím, že když se ti to nelíbí tak sem nechoď.A podle mě je správné si sdělovat jak se kdo má,abychom věděli koho máme rozesmát víc a koho míň.A taky takhle vidíme komu se jak stýská.
Takže pokud se ti to nelíbí,tak opusť toto místo a nepleť se mezi nás.Moc ti děkuji. -
Ahoj
Ahojky holky. Před chvílí jsem se dozvěděla o tom že umřel patrick swayze... měla jsem ho ráda, je mi ho líto. nejdřív Majký, ted Patrick kdo bude další?!?!?!? *9* je to hrozný... snad už se maj oba dobře *4* -
-
Re: Ahoj
tjn..to je celkové nejhorší rok v mym životě...nejdřív Matuška..potom Majky a teĎ ještě Patrick..a ještě umřeli dva lidi z mýho okolí..takže fakt děs..já ci celej tenhle rok přetočit na začátek a nějak tomu zabránit..kéžby to šlo.. *9* -
-
Re: Re: Ahoj
jo je to hrozný!! umírají lidi který máme rádi je to děs!! nejhorší rok v mim životě!! *9* *9*
-
-
Re: Ahoj
Tohle jsou nejhorší tři měsíce mého života.. ale taky mu věnovali titulk.. to je milé... -
-
Spíš nejhorší rok.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Rok to říct nemůžu.. nic moc se miá nepřihodilo.. ale za ty tři měsíce jo.. nejdřív Michael, pak mi naštěstí málem zemřeli kámoši a teď Patrick.. krva kdo ještě umře... hlavně mi neříkejte že Kája.. to se už picnu.. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Celej rok byl dost blbej..aspon pro mě..
Co se jim stalo? *7* *9*
Já doufám,že už nikdo.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Aha..hlavní je,že jsou v pohodě.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Jsou to debilové.. řídili opilí.. ale naštěstí z toho vyvázli..
-
-
-
-
ajo toho titulku jsem si všimla až ted... jo rok 2009 bude v mym životě napsán černou barvou *9* *9* *9*
-
-
-
Zdravím holky
Čauky slečny.Chci vám říct,jak vidím jsem tu jediný kluk a tímto vám na rovinu říkám že vás budu chránit jak od holek co vám budou nadávat tak i od neregistrovaných uživatelů a samozřejmě u od kluků.Asi jsem jediný kluk co píše sem na diskuzi a tak se vás zastanu.nenechám moje sluníčka,aby někdo ponižoval vás holky a taky Majkího. Takže když bude nějaký problém obraťte se na mě a já si to už vyřeším.Jste moje sluníčka a hvězdičky a já jsem jakoby měsíček a budu vás chránit.Tak jen abyste to věděli. -
-
Re: Zdravím holky
Ahojda.. no sice tu nejsi jedinej kluk.. ale ten druhý už sem nepsal hoodně dlouhoo.. ale tomu bylo jen 10.. tobě je víc.. z tebe budou mít větší respekt.. je dobře, že tu budeme mít ochránce.. *4* -
-
Re: Re: Zdravím holky
Vím že nejsem jedině,ale žádný kluk jak tak koukám nepíšeš sem víš.Jinak vím že mezi 2580 nebo kolik nás je se kluci najdou,ale napíši nám na Diskuzi. -
-
Re: Re: Re: Zdravím holky
To jsi opravdu jediný kdo sem píše... alespoň nějaký klučina *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravím holky
jj výhoda pro nás!! konečně někdo kdo bude mít na majkího názor v opačném pohlaví a kdo se nás tak krásně zastane jak píšeš!!
-
-
neva že jedinej kluk a taky se mi líbí že se nojíš vyjádřit, že mu to třeba v bad sekne!! to se mi líbí ikdyž nevím jak se připojíš do naší diskuze o jeho sexi částech těla??? *14* *15* -
-
Jo moc rád.Nejsem gay,ale má opravdu hezký zadeček.Takoví mít juj to by bylo něco.A je děsně sexy a vyjadřovat se nebojím.Když ho miluju.Tak proč o něm neříct že má pěkný zade že je sexy,když je to pravda.
-
-
-
-
Re: Zdravím holky
Achujky. Jakou písničku a jakej klip máš nejrači? *15* -
-
Re: Re: Zdravím holky
Polinko Majkí má všechny úžasné ,ale nejvíc se mi líbí Black or white vždy mě rozveselí a i k ní je pěkná klip,ale nejhezčí je asi BAD.A tam mu to navíc děsně sekne.A jinak jestli na vás si někdo troufne má co dělat semnou já vás budu bránit co se dá. -
-
jé ty jseš můj člověk *15* jo bad a black or white jsou nej *15* *14* a ještě will you be there a you are not alone... *14* a scream *15* *14* -
-
Tak Will you be there taky you are not alone miluju ,ale zároveň moc ne,protože jsem tančil na ní ze svou holkou,která hned potom se zabila v autě.fakt děs.Tenhle rok by se měl opravdu zapsat černou barvou.Patrik,Matuška,Majkí a tolik úmrtí na mě je moc.A ještě moje holka.Lucka Klementová se jmenovala.Bylo to ve zprávách.zabila se v autě ze svým bráškou.A jinak zítra to budou 2 roky co mi odešel můj praděda včera mu mělo být 88.Bože ještě že vás holky moje mám s vámi si tu popovídám a hned je mi dobře.A když je mi nejhůř mám doma Barču a ta mi už mockrát pomohla a s tou smrtí Lucky mi pomohla hodně.Ale teď je nemocná.Má chudák angínu.Ale jsem fakt rád že se vám tu můžu vyzpovídat.Vy jste holky zlata,kterým když někdo ublíží tak já je ochráním.
-
-
-
-