-
:)
Jinak jsem vám zapoměla popřát nádherný den! -
Básnička
Ahoj nemám moc času máme přetávku.
Denně zní tvoje písně a já stále toužím
řeknu to upřímě,abys mě vzal do své břímě.
Celý den sedím a myslím na tebe,na to že si právě ty odešel do nebe.
Dopis na rozloučenou ti píšu a s bolavím srdce a slzách v očích,ach bože tvůj život už končí.
Po nebi slyším tvé kroky,než se spolu setkáme budou to nekonečné roky.
Tvou hudbu stále poskoucháma rádi na ní tančíme,nikdy s tím neskončíme.
Já vím tvůk otec tě byl,ale já jedno vím.Určitě tě měl rád,ale na jevo to nechtěl dát.
Pak to dopíšu. -
Poprvé
Chtěla jsem se ještě zeptat kdy a jak jste si všimli Maikiho poprvé.Já jsem si ho poprvé všimle asi v osmi letech díky písni Smooth Criminal a od té doby je to taková moje srdcovka.Dívala jsem se na ten klip s otevřenou pusou a říkala si že je fakt boží.Ale ještě víc mě dostal s Strenger in Moscow.Od té doby jsem na MJ vlně *14* -
-
Re: Poprvé
to si pamatuju úplně přesně - a magické na tom je, že je to tak zatraceně dávno a většina lidí, co znám mi říká že z tohoto věku si nepamatuje vůbec nic.
nevím přesně, kolik mi tak mohlo být, ale vím, že maximálně tak čtyři pět let, protože jsem byla ještě doma, ani do školky jsem nechodila. koukala jsem na TV, kde zrovna běžel Black or white... Pamatuju si jak mi přišel ten uřvanej tlustej tatík srandovní XD no a pak se spustil ten rif, začal klip objevil se Michael a mě co by malému děckovi spadla brada... byla jsem upe zabraná, očarovaná, uchvácená takovým krásným barevným a živým klipem. Pak vím, že přišla mamka a říká mi (to si přesně samozřejmě nepamatuju, ale tyhle slova jo): "to je pan Michael Jackson, moc dobrý zpěvák a tanečník"
a bylo to tam.
*14*
to je hezké ne? takové nostalgické flash backy XD
MJ = my childhood -
-
Re: Re: Poprvé
To je fakt krásný. -
Ja si pamätám, tiež to bolo tak dávnejšie asi začiatkom 90 rokov.
Boli sme na chate a moja teta povedala, že sa jej Michael moc nepáči, lebo trochu ako dievča.
Na niektorých fotkách a klipoch mohol pôsobiť trochu dievčensky svojím nežným jemným prejavom a pohybmi a aj svojím nežnejším jemným hlasom a citlivejšou povahou.
Mohol na ludí, zvlášť na tú staršiu generáciu pôsobiť rochu netipicky, ale mal svoj zaujímavý štýl a treba siutvoriť vlastný názor. -
-
Re: Re: Re: Poprvé
Je prostě jedinečný a jediný. Miluju ho.
-
-
-
Re: Poprvé
Poprvé? Já už ani pořádně nevím. Prvně to bylo ještě v nácti letech, když bráška pouštěl tehdy ještě kotoučové pásky a magnetofonové desky. Já u toho trsala a vím, že jsem se hloupě ptala, proč ta na plátě co má na zdi si říká Madonna, a co je za šeredu vedle a proč si říká Prince. A vím, že se mi Michael moc líbil. Ale asi první písničky si pamatuji pořádně Beat it, Bad, a tak. Ale líbí se mi všechny. A Stranger in Moscow jsem viděla video jak ho natáčel, klip myslím. Jak stojí a uhne očima do strany, jako by říkal pohledem "to po mě nemůžete chtít". Musí stát a oni na Makího lejou vodu, jako že prší. Je tam moc sladkej a sexy... -
-
Matne si pamätám keď som ho začínala registrovať bol to asi kúsok ukážky z koncertu Bad keď mal na sebe zaujímavý kostým a na celých rukách mal tie remienky a tuším ešte keď robil tú chôdzu dozadu a ešte neaké iné ukáZky.
Niekedy spomínali, že už začínal od 5 rokov a hrali tuším ABC a boli časom aj všeliaké iné ukážky.
V Brave bývali o ňom články a plagáty.
Pametám si hlavne jeho videoklipy, ktoré boli velmi nadčasové napríklad Black or White, In the closed, Remember the time, Jam Who is it.
Ani sa mi nechce veriť, že to bolo tak dávno, lebo to boli velmi kvalitné klipy.
A potom aj ďalšie klipy You are not alone, Scream, They dont Care about as, Chilehood.
Potom neskôr remix History, Stranger in Moscow.
Ale vnímala som aj tie staršie klipy napríklad Beat it, Bilie Jean, Bad, Dhirty Diana, Leave me alone, The wey you make me feel.
Ešte by sa neaké našli.
Vnímala som aj neaké články, kde sa písalo o jeho vízore, ale neak extra som tomu nevenovala pozornosť.
Tie médiá nás trochu ovplivňovali a musím priznať, že aj mňa trochu ovplivnili, ale časom som pocopila, že médiá všetko prekrúcajú a vymýšlajú si, preto ich moc ani nekupujem a snažím sa to brať s rezervou. -
Ahojky lidičky! No já Majkýho zanal protože ho poslouchala sestřička:) -
-
Re: Re: Re: Poprvé
Ahoj broučku :-)
-
-
-
-
MJ
Dnes jsem si při odchodu do školy obouvala boty a najednou jsem se strašně rozbrečela a vůbec se mi nechtělo do školy a po cestě sem na Maikiho nedokázala přestat myslet.Strašně se mi stýská a je to snad čím dál tím horší a to jsem myslela že se to nástupem do školy zlepší a ono ne.Maiki je pořád v mé mysli a v mém srdci. -
-
Re: MJ
Jo tak to znám, když se z ničeho nic rozbulím :-(
Jsou to okamžiky, kdy to nečekáš. Prostě to přijde. Stačí malá chvilka něčeho a je to tu.
Víš, jak můžeš komunikovat s Anděly? Nejen tím, že k nim mluvíš, ale aby se ti ulevilo, tak můžeš psát dopisy, nebo do PC. Komunikuj tak. A věř mi, že Michael je tu s námi. Jeho energie tu je a skrze Anděly může komunikovat, ale já si stejně myslím, že Majkí už na zemi byl Andělem, takže se jen vrátil mezi nebeské bytosti.
Komunikace s Anděly vyžaduje učení, hooodně učení, aby je člověk mohl vnímat, ale věř v ně. Protože oni skutečně jsou... Jen tak se ti uleví, když budeš komunikovat a naučíš se i přijímat odpovědi v podobě znameních. -
-
Re: Re: MJ
Díky angie72.Ted si mě strašně dojala ale ted nemůžu brečet protože jsem ve škole a kolem jsou spolužečky a já musím byt silná.A máš absolutní pravdu Maiki se vrátil domů mezi ze světa který ho nepochopil(až ne miliony fanoušků). -
-
Re: Re: Re: MJ
Nemáš zač! A když bys chtěla pomoct, tak mi napiš do vzkazů. Hodně se zajímám o Nebeské bytosti a Anděly hlavně. I lina25 by ti mohla říct, jaké máme zkušenosti. Jak komunikujeme a cítíme se mnohem mnohem lépe.
Já byla po pohřbu na dně. Neměla jsem ani sílu komunikovats Anděly, ale to byla chyba, protože Andělé tu jsou a chtějí nám pomáhat. Jsou moc rádi, když je žádáme. Tak pokud budeš mít otázky, napiš, jsem tu. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Po Maikiho odchodu jsem se teky začela zajímat o nadpřrozeny věci,anděly,Boho o životě po smrti...A v knihovně beru vše co se tohom týká.Kdyby mi bylo cokoliv nebylo jasny tak stopro napíšu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Já si kupuju knížky od Doreen Virtue. Ona je naprosto vynikající. Takže už jsem dočetla 3 knížku a budu si kupovat další. Tam jsou i příběhy lidí, kteří se sešli s Anděly, nebo dostali znamení. Také co znamená, když pořád vidíme stejná čísla. Já pořád vidím 22:22. Můj syn to má stejné. A jednou jsem byla objednaná na operaci. To bylo na 22.02.2000 Byly to ty čtyři dvojky a já se přeobjednala.
-
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Michael bol aniel aj na zemi aj na nebi tak ako aj Diana a mali vela spoločného a bojovali s tými istými problémami. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Přesně tak, lask.
Jooo, lask, už asi týden nemůžu přidat do odkazů link. Pořád mi to píše, že tuto osobnost spravuješ ty *8* *15* . Dělám si srandu, já si počkám *15*
-
-
-
-
-
-
Krásné ranko...
Přeji vám všem krásné a pohodové ranko, a ještě pohodovější den! -
-
Re: Krásné ranko...
Ahojky Angi.Děkuju za vzkaz -
-
Re: Re: Krásné ranko...
Ahojík Torí, nemáš za co *14*
-
-
-
Blou..
Tak přeji krásnou noc všem, dneska jdu brzo páč mám zejtra od sedmi a k tomu je to tělák *15* supeer no *15* Blouu *15* *14* -
-
Re: Blou..
*15* My mame az posledni hodinu nastesti *15*
Dobrou .. -
Re: Blou..
Dobrú noc.
-
-
Papa
Tak dobrou noc a krásný sny o našem bročkovi.Mám vás všechny moc ráda. *3* -
Michael - video
http://www.youtube.com/watch?v=RwhT TdQaA2g
*14* -
-
Re: Michael - video
Ale taky by mohli tu reklamu dávat u nás.. a na slovensku jakoo.. myslím, že by to byla nejsledovanější reklama *15* *14* -
-
Re: Re: Michael - video
To je už asi stará reklama, on ich mal viac. Sú neaké na youtube, niektoré sú pekné. -
-
Re: Re: Re: Michael - video
To vím, že jsou staré, ale mohli by je začít dávat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael - video
Mohli? musej :-D česko je tak zaostali,že to tady nebudou davat nikdy :-/
-
-
-
-
-
X-Factor
http://www.youtube.com/watch?v=vyQn Gptjfjk
----------------
Šikovn -
-
Re: X-Factor
Originál je lepší *15* -
-
Re: Re: X-Factor
*15* a víc sexy *15* .. ale já to tam napsala.. ono se to neobjevilo *15* -
-
Re: Re: Re: X-Factor
No tak to stoprocentně *15*
Ona tam má takovej ušišlanej hlas *15* Michaelovi jde rozumnět *15* -
-
Re: Re: Re: Re: X-Factor
No to je jasný.Na Majkího nikdo nemá. *1*
-
-
Re: Re: Re: X-Factor
Ona tam moc jódluje.
Mne sa viac páči taký čistý spev. -
-
Re: Re: Re: Re: X-Factor
moc to vytahuje do výšky.. ale jinak má pěkný hlas.. *15*
-
-
-
-
Re: X-Factor
HEY ŠIKULKA
-
-
Hmm
hele já asi budu muset.Tak pá.A ty nej nej sny o Majkím.Miluju vás a Majkího.Vás miluju samozdřejmě jako kamarády -
-
Re: Hmm
Papa. *4* Taky tě máme rádi. *3*
-