-
*
Valim spat bolej mě za dnešek nohy .. :D tak pa a dobrou ju? *15* *14* -
-
Re: *
Jo a: P.S Ku*va at' už je pátek!!!!!!! *15* *15* *8* *1*
-
-
ahojky
ahojky musím zase jít tak si to tu po zbytek večera užijte zase zítra pá!! -
chlámy!!
lidi to byly zas včera u té superstar chlámy!! bože já z toho nemužu!! to je strašný jací ti lidi maj odvahu a dou tam ikdyž zpívaj strašně!!! já například bych tam NIKDY nešla!! zaprvé neumim moc zpivat a zadruhé udělat si takovej trapas to mi za to nestojí!! bože chudáci porotci já bych ležela někde pod stolem!! -
-
Re: chlámy!!
Mne sa páčil ten Hejma, keď pri neakom súťažiacom, už neviem či to bol chalan, ale asi to bolo dievča bol z toho výkonu taký hotový, že roztrhal ten ružový papier a hodil ho na zem.
Tie reakcie tých porotcov nemali chybu.
*15* -
-
Re: Re: chlámy!!
*15* to byla ta zpěvačka na konec jak zpívala do toho minimikrofonu *15* prý to jsou JOKEŘI *15* .. ale nejlepší byl Ernstoo *15* .. jsem nová pohádková postava *15* Challupááři *15* -
-
Re: Re: Re: chlámy!!
To bol ktorý, s tým igelitom na hlave?
Ja sa na to ešte pozriem v sobotu to budú u nás ešte opakovať. -
-
Re: Re: Re: Re: chlámy!!
Jooo to byl on *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chlámy!!
To jo *15* *15* -
Bol taký dobrý, že všetci odišli. *15* -
Joo u nás byl taky.. ale je dobreej.. aspoň je to taková perla nakonec *15* -
Toho poznáme bohužial zo slovenských kôl a bol aj na českom kole.
To je pacient sám o sebe, neviem prečo ho tam stále dávajú.
-
-
-
-
-
-
Ty vo**
http://www.youtube.com/watch?v=810T 1WymyE4
Tohle video nemá chybu.vím že už ho sem někdo dával,ale nemá cbybu.Je 8 minutový a je moc pěkně udělaný.Jsou v tom videu tři části.
1 část:Jak si utírá svoji pusu
2 část:sahá na holky
3 část:Házý z hlavu kvůli vlasům
4 část:Dělá takovou tu svojí pusu
5 část:No nevím jak bych to popsala
6 část:Si hraje s pusou
7 část:Tady si stahuje ty mikiny a trhá trička
8 část:Tady si hraje ze stojánkem od mikrofonu
9 část:Taky nevím jak to popsat
10 část:Si sahá do rozkroku
Je to sexy video. -
ahojky
ahojky zlatíčka *3* ..tak jak se tu máte všechny...já už to snad nevydržim..ta škola mě fakt štve..nemám čas na nic..furt jenom učení..snad tu budu na víkend a konečně pokecáme o Majklíkovi *3* *3* -
-
Re: ahojky
Už nám chybíč na ICQ *9* *9* *15* -
Re: ahojky
Ahoj.Já tu školu taky tak nenávidím. *16* Dneska jsme dostali tucty ůkolů. *10* -
-
Re: Re: ahojky
četla jsi ten můj den?jestli ne tak si ho přečti.A jak sem spadla ze židle tak sem si nalomila prst a mám sádru. -
-
Re: Re: Re: ahojky
Jo ten jsem četla.
-
-
Re: Re: ahojky
to my povidejte holky!! asi tak!!
-
-
-
nj
ahoj holky přišla sem pozdravit protože hned zas musím jít!! to výte fofr!! no koukám že se máte alespn o 1procento ze sta lépe !§ co se týče těch referátů tak chci taky majkího!! kámoška mě zas vytočila ale já ji řekla svý!! Říkám už vím já si vemu za referát Michaela jacksona!! kámoška se zaksichtila a řekla a doneseš nějaký cd ndbo dvd? říkám to je jasný že jo a ona!! tak to byt tebou tak ho nenosím!! ptám se proč a ona že jestli uslyší jednu písničku od takovýho kripla rozdupemi to cd a hodí ho ven z okna!! Týjo ta mě vytočila taky sem ji hned řekla tohle: tak víš co?? di do prdele!! zaprvé není to žádnej kripl, za druhé má KRÁSNÝ písničky a za třetí kdybys byla má opravdová kámoška tak mě podpořiš!! se sní nebavim s krávou jednou!!!! -
-
Re: nj
Tak to nění tvoje kámoška pokud tohle řekla.. opravdový přítel by tě měl podržet za KAŽDÝCHokolností.. já jsem třeba naučila kámošku líbat se *15* .. ale pšššššt *15* .. měla z toho opravdu depku.. prostě nejlepší přítel, tak jsem to pro ní udělala.. -
Re: nj
takovejhle přístup to přesně chce..kdyby byla co k čemu tak nebude mít takový keci...to samí já..máme základy retoriky a měli jsme si vybírat témata na pětiminutovej projev..mno a já sem prostě řekla, že budu mít Majkyho..a všichni se začali tak hnusně rejpavě chechtat.. *9* *10*
-
-
Michael a česká faninka
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/nejvetsi-fanynka-michaela-jackso na-v-cr-zatim-nemuzu-poslouchat-ani -jeho-hudbu
*14* -
-
Re: Michael a česká faninka
Přečetla jsem první jednu dvě věty a hned jí závidím *15* .. já chci takyyy *9* *9* *15* -
-
Re: Re: Michael a česká faninka
Keby sme mali peniaze, tak by sme za ním cestovali po celom svete. -
-
Re: Re: Re: Michael a česká faninka
Klidně.. já ho chci taky vidět v pyžamuu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael a česká faninka
Já bych ho chtěla vidět i bez pyžama *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael a česká faninka
Vždyť to aji tak myslím.. že bych čuměla na takovou velikost *15* *15* .. bych jenom stála a vykolený oči a pusa dokořán *15* a ještě by tkla slina *15* *15* -
Abys nebyla překvapená *15* ...ne tak byl to černoch a ti jsou vždy víc vybavení *15* ..A i kdyby nebyl..Ty jeho pohyby by to vykompenzovali *15* -
myslím ale, že bych to asi nerozdejchala.. tu velikost *15* *15* -
To já taky *15* *1* by asi čučel jaký jsou dnešní pubertačky *15* *15* -
vždyť víš, že bych chtěla *15* *15* ale asi bhych to nevydržela a vrhla se na něj *15* *15* -
Ajo sorry ty taky *15* jsem nedočetla komentář *15* -
Bych vynalezla nějáky spešo kontaktní čočky s kamerou a natáčela bych ho *15*
*15* *15* njn to jsem celá já *1* eště řekni,že ty bys ho nechtěla vidět bez pyžama.. *15* -
*15* no jo úchyl se ozval *15* .. ale já taky *15* -
Dali by ste si tajnú kameru do húlky, alebo do tašky. *1*
Ona tam bola asi v tedy, keď tam bol ten Bashir a natáčal ten dokument. -
*15* Je vidět na co myslíš *15* Né taky bych ho cgtěla vidět i bez.
-
-
-
-
-
Re: Michael a česká faninka
Závidím.
-
-
Michael Jackson
Ahoj nevíte někdo,kde bych mohla sehnat pohybujcí se obrázky Michaela Jacksona? Díky Zuzka. *3* -
-
Re: Michael Jackson
Myslíš animačky? Dej mi mail a já ti nějaké pošlu.(napiš raději do vzkazů *4* ) -
-
Re: Re: Michael Jackson
Pošleš mi také nějaké.Prosím. -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
Ano, když mi pošleš mail *4*
-
-
-
-
Můj den
Tak jako můj den neměl chybu.Já mám školu v úterý a čtvrtek do půl čtvrtý a dneska jsem hned po škole šla na hudebku.já mám první zbor a do toho zboru chodí jen holky,všechny moje kámošky a všechny jsme fanynky Majkího a dokonce i ředitel.A jelikož byl sbor poprví,tak jsem zpívali Majkího písničky.To bylo tak krásný.My sme byly zbor a ředitel byl Majkí dokonce si připravil i klobouk.to bylo něco.sme se vyblbnuly.A potom jsem ke konci hodiny soutěžili.On nám dával otázky.Byly jak pro koho jednoduchý.On nám vždycky řekl kousek refrému,ale to slovo co je v refrému a zároveň je názvem písně vynechal a my sme museli hádat,ke který to patří.Já věděla 5 z 9.Potom jsem měla soubor,kde hrajeme na flétny a pak ještě svou hodinu na trubku.A potom k babičce kde jsem ze strejdou blbi na jeho písničky.Kdybyste mě viděli já pak měla vítlem z toho jak se strejda chňapnul v rozkroku a chěla jsem to říct babičce a jak jsem letěla ze schodů tak sem slítla a 3 jsem sjela po zadku.Ale jinak mi na HV ve škole si máme přinést CD z oblíbeným zpěvákem a já si vybrala samozdřejmě Majkího a písničku Black or white,sem jediná ze třídy takže v poho,jinak kdyby si ho někdo vzla a říkal by ten referát dřív tak mám po ptákách,ale jinak moje kámoška co s ní sedím ho chtěla taky,ale nakonec prý skusí jeho ségru Janet.Ale kdybyste mě viděli ze strejdou.A ještě sme tančili u zrdcadla.No jako něco.A pak strejdanašel nějaký video kde ho nějací kluci předváděli a já se tam smála že jsem slítla ze židle.Jako povedenej den. -
*
Musím jít večeřet tak zatím pěkný večer *15*