-
Mizim
Zlatíčka moje já mizim ale stavim se zase zítra tak pááááá.A pro Majkího:miluju Tě moooc *14* *14* -
-
Re: Mizim
Ppapa -
Re: Mizim
Papa. *3* -
-
Re: Re: Mizim
páááápáááá
-
-
-
??Co??
Holky co byste dělali kdybyste byly přítelkiní Majkího a pak s ním čekali dítě?
Já nevím já bych byla nejšťastnější na světě.Majkí by byl u porodu.A pak bysme společně byly s tím maličkím a radovali se.
A nebo kdyby mi bylo stejně jako Majkímu,a třeba bysme spolu chodili do školky a byly nejlepší kamarádi jak v dětství tak v dospělosti,tak to bych se snad zblázdnila.Kupovala bych Majkímu dárky k narozkám a on mě.Třeba bych s nim i chodila.Ale to by bylo něco chodit s ním do školky a být ty nejlepší kámošky jak v dětství tak v dospělosti.To bych brala.Ale být matkou jeho dětí ty jo to je něco -
-
Re: ??Co??
omg..já bych se štěstím proskočila k sousedum..škoda, že už se to nikdy nestane..zrovna včera sme se o tom s partičkou bavili...já je nechápu..oni byli upa udivený z toho, že sem jim řekla, že bych s nim dokázala upa v klídku žít..jako vim ..mohl by mi dělat tatínka..což by mi taky neva *3* ale prostě bylo by to super...dokážu si představit jak moc by byl šťástňoučkej, kdyby se dozvěděl, že bude mít další dítě..omg *15* ..vrátila by se mu radost ze života..začal by víc papat..prostě byl by zase na špici..kde si zaslouží být *3* a představte si s nim hrát se stříkacíma pistolkama..to by byla prdel *1* bohužel jenom sem *9* -
o tom už si můžem nechat jen zdát.. *9* , ale bylo by to naprosto dokonalé...asi bych se zbláznila jenom ho widět...neměla jsem totiž možnost ho ani widět...:'( -
Zajímavá úvaha =)
-
-
Tak...
Tak já teď nachvíli jdu,ale zachvíli jsem tu. *15* -
-
Re: Tak...
tak jo zatim čauky
-
-
Michael dýně
http://nd02.blog.cz/131/644/3c1f564 bcd_53343355_o2.jpg
zdroj: heyhoa.blog.cz -
ahojky
ahojky všem lidičkám i majkýmu moc moc
hezký večer
*14* -
-
Re: ahojky
ahojík,tobě též i majkímu...... *14* -
-
Re: Re: ahojky
majkýmu přeji přece vždy
-
-
ahoj...tobě taky.. *3* -
Jj jemu vždycky všechno nejhezčí! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ahojky
Přesně. *3*
-
-
Tobě také krásný večer a Majkí tobě také. *4*
-
-
ahojky zlatíčka
ahojky..četli jste dneska noviny?já sem to viděla v trafice a musela sem si to koupit..jenom ta fotka rakve a naní jak je ta koruna..to mě dostalo *9* bože doufam, že jednou budu mít takový štěstí a budu moct vidět Majkyho hrobeček *3* *9* -
-
Re: ahojky zlatíčka
Ahoj. *4*
-
-
Je tu...
Je tu nějak mrtvo. *7* -
-
Re: Je tu...
To máš pravdu!Tak co s tim uděláme?? *7* -
-
Re: Re: Je tu...
No pořádně to tady musíme oživit. *15* -
-
Re: Re: Re: Je tu...
Tak fajn!Nahoďte nějaký téma *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Je tu...
No tak třeba.Jaká písnička je vaše mooc oblíbená? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je tu...
No já miluji naprosto všechny,ale Black or White nebo Will you by there.Nemám slov. *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Je tu...
Písnička??U mě vede Black or white *14* Ale jinak mam ráda všechny
-
-
-
Re: Re: Re: Je tu...
přesně *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Je tu...
*15* *15*
-
-
-
-
-
Téma
Lidi nahodíme jiné téma než pohřeb.Bu´dme všichni rádi že už Majkího pohřbili,a pojďme si popovídat o něčem čemu se zasmějem.samozdřjemě aby to bylo s naším Majkím. -
-
Re: Téma
To je super nápad. Já už od breku mám napuchlý oči. Ale budu tu až později. Sorry. Teď si musím dát do kupy počítač, Mám samé videa v záložkách s Majkím, tak to musím trochu poklidit. Srovnat. -
Re: Téma
Jo jo souhlasím.Ale jaké téma? *7* -
-
Re: Re: Téma
Já nevím,třeba co bys dělala kdybys byla jeho přítelkině a pak si s ním čekala dítě.Co bys dělala?
Já nevím já bych byla nejšťastnější na světě.Majkí by byl u porodu.A pak bysme společně byly s tím maličkím a radovali se.
A nebo kdyby mi bylo stejně jako Majkímu,a třeba bysme spolu chodili do školky a byly nejlepší kamarádi jak v dětství tak v dospělosti,tak to bych se snad zblázdnila.Kupovala bych Majkímu dárky k narozkám a on mě.Třeba bych s nim i chodila.Ale to by bylo něco chodit s ním do školky a být ty nejlepší kámošky jak v dětství tak v dospělosti.To bych brala.Ale být matkou jeho dětí ty jo to je něco.
-
-
-
Hezký...
Hezký podvečer všem. *3* -
-
Re: Hezký...
Tobě taky Anet. -
-
Re: Re: Hezký...
Díky. *4*
-
-
-
Věta
Chjo právě koukám na streamu dokument o Majkím vidím ho auž asi po 5 a vždycky mě rozbrečí tenhle kus rozhovoru Bashir:Co chceš aby se s tebou stalo?
Majkí:Nic,chci žít věčně.
To mě rozbrrečí a říkám si: ž asi nikdy žít věčně nebudeš.