Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ach jo!

ale boužel musím zase pryč!! možná ještě přindu někteří členové mé rodiny by se taky rádi dostali k pc když tu furt sedim!! *9*
    • pajka52

Re: ach jo!

pa ja uz taky pudu ale večer se tu ukážu ;)
  • tea301

ahojky

ahojky sem zas tu!!
  • luciq-dc

odpoledne

ahoj..přeju krásný zbytek odpoledne *3* včera jsem koukala na videa z pohřbu..a zase se rozbrečela..je to hrozný..sice bych ráda viděla další videa z toho pohřbu ale ty media jim nemůžou dát pokoj...si představte že jste na pohřbu pláčete nad ztrátou milované osoby a nad vámi lítají helikoptéry...a okolo blikají blesky od foťáků...žádný klid!! *8* ...no co se tu jinak dnes dělo? jak se všichni máte?.. *3*
    • baluska1

Re: odpoledne

Jak v jednom dokumentu říkal Majkí: ,,Tohle můžou napsat je ignoranští tupci,nevyhazuj za to peníze není to pravda''
      ten měl ve všem pravdu
    • kika...

Re: odpoledne

Ahoj...Máš prawdu musí to být hrůza, ale Majkiho už neotrawujou *4* a nikdy nebudou...Jinak se mám celkem dobře, ale musím pořád myslet na Michaela a to mě doráží...a při téhle písničce.. *9* *9* *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=tm1Tbpl2hmE nedáwám...
      • luciq-dc

Re: Re: odpoledne

jo tuhle písničku si pouštim když sem sama a můžu si pobrečet *4* *1*
        • kika...

Re: Re: Re: odpoledne

tomi powídej...když mám wolný barák tk mi to hraje přs celý dům swíčka a brečím hodiny a hodiny..
  • pajka52

debbie rowe

nevite nekdo z vas jestli byla na prohrbu Majkímu i Debbie Rowe?
    *7*
    • angie72

Re: debbie rowe

Nebyla, protože nebyla pozvaná!
      • luciq-dc

Re: Re: debbie rowe

toje dobře že ji nikdo nepozval a nebyla tam.. *4* ja ji nemám ráda akorát by to tam kazila.. *1*
  • baluska1

:-( :-( :-((

Vím že se už budu opakovata,le moc mi Majkí chybý.
    • kika...

Re: :-( :-( :-((

chápu...já to taky pořád říkam... *9*
      dokola jedno a to samé...nemůžu si pomoct..
  • anet98

Ahojík

Ahojík holky.Tak co jste tady řešili?Teď jsem se vrátila.Je něco nového za dnešek? *3*
  • valkikulka

ahoj

ahoj sem spet *3*
  • kika...

prosím...

Prosím nemáte někdo staženou písničku co naspíwali pro Majkiho myslím že se jmenuje Better on the other side newím to jistě...Nemůžu jí nikde stáhnout a proto bych ji chtěla poslat treba na icq 471620738..diky moc...
    • zanesskaaaa

Re: prosím...

mám tři co pro něj byli napsány.. chceš je poslat?:))
      • kika...

Re: Re: prosím...

jj určitě..budu moc ráda...
  • jirineczka

jedině majkí

ted jsem koukala na super stranku o majkím ale nevom jak se jemnovala,ale byla upě super a plakala jsem u toho majkí mi mocinyk chybi neni fer ze musel odejit tak brzy kdyz mel celej zivot pred sebou,ale buh asi vi proc si ho zavolal k sobe je to proto aby ho ochranoval pred vsim zlym
    • petulkamilashekpsmj

Re: jedině majkí

ja bych rekla,ze ho spis vzal k sobe protoze Michael trpel bolestmi a moc se trapil..mozna si Buh myslel,ze by to turne Michael nezvladl a ze by ho to znicilo,tak udelal to jedine,co bylo v jeho silach...a co udelat mohl...
    • kika...

Re: jedině majkí

ju mě taky chybí...
  • kika...

...

Lidi tady je nuda...pište prosím někdo něco ať můžu na pár chwl přemýšlet o něčem jiném než o Majkim...pohled na jeho fotky mě zabíjí.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit