Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • valkikulka

lidi

www.milkasekmichaeljackson.blog.cz
  • pajka52

Pro: valkikulka

nee mas moc pekny blog me se libí *14*
    • valkikulka

Re: Pro: pajka52

jj
      dik
      • pajka52

Re: Re: Pro: pajka52

nemáš zač
        • tea301

Re: Re: Re: Pro: pajka52

máš velmi pěkný blog!!
  • kika...

PRO Teu..

byla bych moc ráda ty básničky se mii wážně moc líbi.. *4*
  • polinka

já nevim proč...

...ale vždycky mi vyhrknou slzy do očí když zpívám společně s Majkím... je jedno jestli je to ryclá nebo pomalá, smutná, veselá písnička, ale stačí aybch s nim zazpívala jednu větu a už cejtim ty slzy... *9* *9* *9* *9* *9*
    • kika...

Re: já nevim proč...

Nu...nejsi sama...já brečím snad pokažde co na nej jen pomyslím...musíme to přežít...musíme wěři, že je Majkimu teď lépe a že nám jednou, až příjde čas i na nás bude dobře s ním... *4*
  • tea301

...

koukněte se na tojhle! myslím že je michale v protě nebo tak něco! *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=H3 Eb2CRwIK4
    • lask1

Re: ...

To bol koncert.
      Niektoré osobnosti tam spievali jeho pesničky.
    • valkikulka

Re: ...

me to nejde
      • tea301

Re: Re: ...

vymaž mezery!
  • valkikulka

odpust majky

hm ale kdyz chci tamcit tak nemuz chtela bych stebou slozit tanec ale nemzu ach jo chtelabych to udelat pro MJ a by mel radost stech jako sem ja a ty co sou n a tom hur a maji veci postizeni nez ja chtelabych to udelat pro MJ by vedeli ze no snad i ti to lidi mel rad jako sem ja a ostatni co sou na tom lip i hur
    ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky *9* *9*
    • tea301

Re: odpust majky

je to smutný ale pravdivý! *9* *14*
      • pajka52

Re: Re: odpust majky

chudina *9*
        • valkikulka

Re: Re: Re: odpust majky

ja a chudina ach jo podi vej ta na muj blog www.milkasekmichaeljackson.blog.cz
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: odpust majky

jj mas pěkný blog *14*
            • valkikulka

Re: Re: Re: Re: Re: odpust majky

vzdit je skaredej jak zaba ten blog
            • valkikulka

Re: Re: Re: Re: Re: odpust majky

si urci hodna ale je skaredej jak zaba ten blog
  • valkikulka

odpust majky

hm ale kdyz chci tamcit tak nemuz chtela bych stebou slozit tanec ale nemzu ach jo chtelabych to udelat pro MJ a by mel radost stech jako sem ja a ty co sou n a tom hur a maji veci postizeni nez ja chtelabych to udelat pro MJ by vedeli ze no snad i ti to lidi mel rad jako sem ja a ostatni co sou na tom lip i hur
    ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky *9* *9*
  • valkikulka

odpust majky

ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky
  • tea301

Hvězda

mám další básničku jak pro michaela ale i pro jeho fanoušky(omlouvám se za chyby)!

Hvězda
    sedím si tak čekám že přijde,
    slzy mi tečou
    a přece vyjde!
    Pozoruji tu hvězdu věčnou,
    jak na nebi záři
    a vté hvězdě
    vidím tvoji tváři!
    Mám chuť se rozběhnout zatebou,
    proběhnout tou černou oblohou!
    skočit ti do náruče políbit tě,
    pošeptat ti jak miluji tě!
    Ty si tu svítíš
    v noci jako hvězda ve dne jak slunce,
    nevíš jak strašně mi chybíš,
    jak trhá mi srdce,
    když vím,
    že už tě nikdy víc neuvidím!
    Vidím tě sice každou noc,
    i přesto se mi stýská moc!

I love you Michael!!
    *14*
    • pajka52

Re: Hvězda

Ty jo, dokonalá, pěkný :)))) *14*
      • tea301

Re: Re: Hvězda

děkuju!! píšu to co citim! *9* *14*
        • kika...

Re: Re: Re: Hvězda

neuwěřitelné co dokáže lidské cítění...moc se ti powedla...ostatně jako wšechny předtím.. *3*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: Hvězda

Moc děkuju!! stýská se mi tak své pocity píšu na papír! *9*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: Hvězda

klidně!§ mám jich dost každý den nějaké nové! můžu ti je všechny poslat do vzkazů jestli chceš?
            • kika...

Re: Re: Re: Re: Re: Hvězda

Chápu co jiného nám zbýwá... *9* Ale přece to neni jen tak složit něco tak hezkeho...wážně...doufám že ti nebude wadit když si i opišu...mám sešit kde si lepím články a fotky Majkiho a chtěla bych si wytiskou i tu básničou...můžu..?,
  • majka111

pěkné.....

pěkné ráno vám přeji lidičky *3*
    • pajka52

Re: pěkné.....

tobe taky *3*
      • tea301

Re: Re: pěkné.....

ahojky!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit