-
lidi
www.milkasekmichaeljackson.blog.cz -
Pro: valkikulka
nee mas moc pekny blog me se libí *14* -
-
Re: Pro: pajka52
jj
dik -
-
Re: Re: Pro: pajka52
nemáš zač -
-
Re: Re: Re: Pro: pajka52
máš velmi pěkný blog!!
-
-
-
-
PRO Teu..
byla bych moc ráda ty básničky se mii wážně moc líbi.. *4* -
já nevim proč...
...ale vždycky mi vyhrknou slzy do očí když zpívám společně s Majkím... je jedno jestli je to ryclá nebo pomalá, smutná, veselá písnička, ale stačí aybch s nim zazpívala jednu větu a už cejtim ty slzy... *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: já nevim proč...
Nu...nejsi sama...já brečím snad pokažde co na nej jen pomyslím...musíme to přežít...musíme wěři, že je Majkimu teď lépe a že nám jednou, až příjde čas i na nás bude dobře s ním... *4*
-
-
...
koukněte se na tojhle! myslím že je michale v protě nebo tak něco! *14*
http://www.youtube.com/watch?v=H3 Eb2CRwIK4 -
-
Re: ...
To bol koncert.
Niektoré osobnosti tam spievali jeho pesničky. -
Re: ...
me to nejde -
-
Re: Re: ...
vymaž mezery!
-
-
-
odpust majky
hm ale kdyz chci tamcit tak nemuz chtela bych stebou slozit tanec ale nemzu ach jo chtelabych to udelat pro MJ a by mel radost stech jako sem ja a ty co sou n a tom hur a maji veci postizeni nez ja chtelabych to udelat pro MJ by vedeli ze no snad i ti to lidi mel rad jako sem ja a ostatni co sou na tom lip i hur
ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky *9* *9* -
-
Re: odpust majky
je to smutný ale pravdivý! *9* *14* -
-
Re: Re: odpust majky
chudina *9* -
-
Re: Re: Re: odpust majky
ja a chudina ach jo podi vej ta na muj blog www.milkasekmichaeljackson.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Re: odpust majky
jj mas pěkný blog *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: odpust majky
vzdit je skaredej jak zaba ten blog -
Re: Re: Re: Re: Re: odpust majky
si urci hodna ale je skaredej jak zaba ten blog
-
-
-
-
-
-
odpust majky
hm ale kdyz chci tamcit tak nemuz chtela bych stebou slozit tanec ale nemzu ach jo chtelabych to udelat pro MJ a by mel radost stech jako sem ja a ty co sou n a tom hur a maji veci postizeni nez ja chtelabych to udelat pro MJ by vedeli ze no snad i ti to lidi mel rad jako sem ja a ostatni co sou na tom lip i hur
ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky *9* *9* -
odpust majky
ach jo proc sem to napsala promin hodne casto se tim trapim protoze mi lidi nadavaji a hodne to boli boli to tak jak nic nasvete boli to tak vsak lidi mi nadavaj do postizencu hrozne to boli kdyz lidi nadavaj a newi jake to je citit ve svim srdci moc me mrzi takova jaka sem majky ja vym ze me vidis a vyz jak to boli vsak TY S TO POCITIL hlavne vnovynach same lzi milujute majky -
Hvězda
mám další básničku jak pro michaela ale i pro jeho fanoušky(omlouvám se za chyby)!
Hvězda
sedím si tak čekám že přijde,
slzy mi tečou
a přece vyjde!
Pozoruji tu hvězdu věčnou,
jak na nebi záři
a vté hvězdě
vidím tvoji tváři!
Mám chuť se rozběhnout zatebou,
proběhnout tou černou oblohou!
skočit ti do náruče políbit tě,
pošeptat ti jak miluji tě!
Ty si tu svítíš
v noci jako hvězda ve dne jak slunce,
nevíš jak strašně mi chybíš,
jak trhá mi srdce,
když vím,
že už tě nikdy víc neuvidím!
Vidím tě sice každou noc,
i přesto se mi stýská moc!
I love you Michael!!
*14* -
-
Re: Hvězda
Ty jo, dokonalá, pěkný :)))) *14* -
-
Re: Re: Hvězda
děkuju!! píšu to co citim! *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Hvězda
neuwěřitelné co dokáže lidské cítění...moc se ti powedla...ostatně jako wšechny předtím.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hvězda
Moc děkuju!! stýská se mi tak své pocity píšu na papír! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hvězda
klidně!§ mám jich dost každý den nějaké nové! můžu ti je všechny poslat do vzkazů jestli chceš? -
Re: Re: Re: Re: Re: Hvězda
Chápu co jiného nám zbýwá... *9* Ale přece to neni jen tak složit něco tak hezkeho...wážně...doufám že ti nebude wadit když si i opišu...mám sešit kde si lepím články a fotky Majkiho a chtěla bych si wytiskou i tu básničou...můžu..?,
-
-
-
-
-
-
pěkné.....
pěkné ráno vám přeji lidičky *3* -
-
Re: pěkné.....
tobe taky *3* -
-