-
Michael Jackson
Je top krásná básen máš za 1 *3* je tak pravdivá i já cítím to samé strašně mi chybí.... *9* *9* *9* MILUJI TE........ *14* *14* *14* Michaeli *14* *14* *14* *9* -
-
Re: Michael Jackson
Ahoj zlato. Ten pracovní ti nezávidím. Tak at ti to uteče. Fotky na F jsou bezva -
Re: Michael Jackson
díky (zž na ty chyby)! a proč se tu nezaregustruješ?
-
-
Michael Jackson
Dobré ráno zase mám bohužel prac. víkend,ale na chvilku jdu za Vámi je mi smutno.... *9* půjdu se podívat na záznami s pohřbu *9* *9* -
Láska
ahojky lidičky!! doufám že ste se dobře vyspali ikdyž mě spánek moc nedal! musela sem se vzbudit a složit básničku tak ju sem napišu!!
Láska
Co si představíš pod slovem láska?
Asi nějaká pěkná kráska!
Jenže kčemu nám je,
když ji nikdo neopětuje?
Na co mají lidé lásku?
Když ten ke komu ji cítí,
žije si už na obláčku
a pok kdřížem mu roste kvítí?
K čemu je nám láska k některému z vás?
V srdci tíží kamení,
nahoře žilo by se snás!
Odešel člověk milující.
Copak budeme dělat?
Už neuvidíme osobu zpívajíci,
ani tance tancovat.
Ústa sladká jako med,
zní z nich krásná ppíseň Bad.
Oči jak dva lesklé kamínky,
z křišťálové studánky!
Tvoje milující rodina,
navždy už jen vzpomíná.
A co tvoji fanoušci?
Pořád tě milují,
pozorují hvězdy v temné noci
a nikdy nazapomínají!
Na to že tě strašně mají rádi,
že jsou tvými kamarády,
ale to ty jistě víš
i to že jim strašně chybíš!
My tě vážně milujeme,
Na tvou hudbu tancujeme,
rádi na tebe vzpomínáme
a nikdy nezapomínáme,
že jsi naše hvězda jasná
naše krásné sluníčko,
že jsi osoba milovaná,
kterou vítá nebíčko!!
We love you!!
*14* -
-
Re: Láska
Ty jo!Tak tohle bych nikdy napsat nedokázala fakt se ti to povedlo je to krásný *14* *14* -
-
Re: Re: Láska
ale dokázala! vem si papír a tužku a mysli na michaela a zvládneš to určitě! *4*
-
-
Re: Láska
jj pěknéé *14* -
-
Re: Re: Láska
děkuju! *14*
-
-
-
narozeniny
dneska je to už týden co měl Majkííí ♥ narozeniny............... -
-
Re: narozeniny
jj ach jo!! I love you Michael! *14*
-
-
♥♥
Dobré ráno všem, vidím že jsu tu asi první :))))))) Snad jste se pěkně vyspali:)) *14* -
dobrou..
dobrou..nebo možná spíš dobré ráno. -
Zajímavé!!!!
Zdravím všechny fanoušky i absolutní odpůrce.To je nářez,to je frkot.Najednou se všichni můžou zbláznit,že mají nahrávky MJ,že mají jeho foto atd.Do nedávna polovina těch lidí po něm ani neštěkla.No,ale čemu se divím!To bylo i u starších generací Kryl, Nohavica, Hutka...To je děs,jak je ta lidská přízeň kolísavá.Tak a jak to říci slušně?Komu se MJ nelíbí,tak prosím nekritizujte,vypněte tv,radio,nekupujte jeho cd,mc atd..Ani se nezapojujte do diskuzí,nikdo na Vás neni zvědavej!Ten kdo ho milujme, ho bude milovat i po Vašich stupidních urážkách... a na ty Vaše urážky,připomíky se z vysoka vy....Tak zbytečně nedrťte klávesnici. Ničíte si jí Vy samotní! -
-
Re: Zajímavé!!!!
Vždy nám servírovali tolko umelcov, že sme si nevedeli niekedy ani vybrať medzi nimi favorita a je pravda, že Michaela v poslednom čase moc nehrali ani v tv ani v rádiách, len občas.
Skôr sa o ňom písalo, ale nikdy ho nechválili za jeho dobrotu a dobré skutky, ktoré urobil.
Zato tých menej talentovaných osobností
bolo počuť celkom často.
V dnešnej dobe začal vznikať trend, že čím väčší exot, tým viac sa hodí do telky, aby sa na ňom ludia pobavili a kvalita je až na druhom mieste.
Ako si potom máme vybrať tých správnych.
Obchody a špinavá politika platia všade bez ohladu na to o koho sa jedná.
-
-
www.stránka
Skoukněte tuto stránku o Králi popu.Děkuji
http://michaeljacks oninfo.webgarden.cz/ -
dobrou!
mějte se všichni krásně a dobrou!! -
:'(
Zdrawím......já jsem zrowna sedla za počítač...dneska u nás byl takowý(dejmetomu jarmark) a já jsem si dala pořádně welkou rundu na Majkiho...polowina mých kamarádu se mi sice smála, protože mi wyhrkly slzy do očí hned potom, co jsem si pustila moi oblíbenou písničku http://www.youtube.com/watch?v=SGeZ YednWtI , ale tohle bylo snad poprwé co mi newadilo, že se mi polowina mých přátel wysmála do obličeje...Nejsíš to bylo jen proto, že jsem myslela jen na něho...Nemůžu jít spát, protože když zawřu oči mám ho předsebou když sedím za swým počítačem a pozoruju widea, doráží mě to ješte wíc...Mám wedle sebe zapálenou swíčku kterou mi koupila máma a když mi jí dáwala řekla mi asi tohle..,,Tuhle si zapal za Jacksona". Moc mě to potěšilo, protože wím, že moje máma nikdy Majka neposlouchala, když jsem si pustila jeho písničky přiběhla a křičela ať wypnu tan krawál...Ale taky wím, že ho obdiwowala za jeho charitatiwní pomoc dětem...A teď wůbec newím co mám dělat...Brečet, mít radost, že má Michael konečně klid od pomluw, ponížení a nadáwek...NEWÍM...potřebowala jsem to jen někomu říc a wěřím, že tady se mi nikdo smát nebude... *9* we lowe you Michael..4ewer... -
-
Re: :'(
tu jsme na tom všichni stejně jako ty! a neboj nikdo se ti nebude smát!!! já taky newím co je lepší!! dokud ještě nebyl pohřbený brala jsem to tak že by ho měli pohřbít aby měl už konečně klid ale jakmile jsem se dozvěděla že ho pohřbí 3 září dostalo mě to! a pak když i došlo že už je pohřbený bylomi jako by někdo pohřbil i část mě! prostě tomu nevěřim jsem na něj naštvaná zároven ho miluju! prostě se mi ted motaj různý pocity dohromady! jednu chvíli sem veselá a paknevim kam se schovat pustit si naplno michaelovi písničky a bulet! je to hrozný strašně mi chybí a vím že njsem jedniná komu jo!! *9* *14* -
-
Re: Re: :'(
diky moc...připadala jsem si mezi přáteli hrozně...lidé kterým wěříte a oni wam udělají tohle...Moje nejlepší kamarádka mě wzala za ruku a wyedla mě na chodbu (byli jsme zroowna w čajowně) a řekla mi ,,Newšímej si jich, jestli se ti posmíwají proto že někoho obdiwuješ a máš ho ráda pouwažuj nad tím jestli se jim dá říkat přátele"...Nemůžu přestat brečet...Nemůžu na něho přestat myslet...já wůbec newím co mám dělat.. -
-
...
asi už wšichni spíte a necháwáte si zdát o Majkim..:) du se o to taky pokusit....tk wám přeju wšem krásný den...
-
-
-