-
Speechless
konečně jsem našla noty na speechless *14* *4* už mám noty na hooooooodně písniček od Majkího tak jsem ráda *4* -
-
Re: Speechless
jééé neposlala bys mi odkaz..plsky..smutně koukam *3* ..tuhle písničku zbožňuju *14* -
-
Re: Re: Speechless
ty taky na něco hraješ? *4* nooooo víš to nejde... *1*protože já to mám jako přes mail že jsem napsala že ty noty chci (asi moc složitý, nedivim se když to nepochopíš *15* )když mi dáš icq nebo tak něco tak ti můžu poslat rovnou ty noty *3* -
-
Re: Re: Re: Speechless
jasan *1* takže mail..kristuska93@seznam.cz
nebo icq 376673649 *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Speechless
přidala jsem si tě v icq jsem Pola *3*
-
-
-
-
-
odkaz krále popu
a to se dá koupit v normální trafice? -
-
Re: odkaz krále popu
Ano dá, ale už je to skoro týden, tak snad budeš mít štěstí...
-
-
Pohřeb...
Tak mi psala Terka, že prý pohřeb bude v 7 hod. jejich času. Prý budou pohřbývat Majkího při západu slunce...
Bože, už jen ta věta při západu slunce mi vhání slzy do očí. -
-
Re: Pohřeb...
a kdy bude pohrben?jako datum...samozrejme u nich...dik za odpoved -
to ne..to je škoda, že je to až ve čtyři ráno:Djjá si snad přivstanu *3* ale je krásné, že ho chtějí pohřbít při západu slunce..to mi přopomělo to co psal v Moonwalku..že vždycky při západu slunce si něco přál..bylo to jako by si to jeho přání vzalo slunce sebou *3* -
-
Re: Re: Pohřeb...
Jo máš pravdu, to řekl. Byl tak ušlechtilý a vzdělaný! -
-
Re: Re: Re: Pohřeb...
My si budeme priať aby ostal v naších srdciach.
*4*
-
-
-
aha, já myslela že v 19h našeho času. -
-
To jsem popletla já, tak se omlouvám. Psala mi to Terka, nevím, kde to četla, nebo jak to ví... Možná je to jinak, já fakt nevím... -
-
http://www.topky.sk/cl/100427/55009 6/V-Kalifornii-vrcholia-pripravy-Ja cksonovho-pohrebu
-
-
-
takže u nás někdy ve 4 ráno? no to je blbý *9* ale konečně bude mít Majkí klid... -
-
přesně..konečně bude mít klid -
No právě 4 ráno :-( Ale to nevadí. Zapálím si svíčku hned jak vstanu a já vstávám kolem 6 hodiny. Jen se zase obávám bulváru, jak si bude vymýšlet falešnýma fotkama. Jak psali před 3 týdny, nebo jak je to dlouho, že je pohřbený a zveřejnili falšenou fotku hrobu. Jsem se po přečtení do nich tak pustila, že je nemůžu vystát! -
-
Kvůli Majkímu si přivstanu..Západ slunce to je krásný =(
-
-
-
-
Juupí
Dneska mamka byla ve městě a koupila mi to DVD Michael Jackson odkaz krále popu.Když budu mít čas tak si možná pustím dneska nebo zítra. *4* *1* -
-
Re: Juupí
Pusť si ho v klidu, fakt to stojí za to, je to krásný... -
-
Re: Re: Juupí
Tak já si ho jdu pustit tak zatím =) -
-
Re: Re: Re: Juupí
Zatím papa. *4*
-
-
Re: Re: Juupí
A není moc smutný? *7* -
-
Re: Re: Re: Juupí
jj Angie má pravdu..fakt si to pusŤ..smutný to je až na konci *3* ale stojí to za zkouknutí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Juupí
a je tam i něco veselého? třeba nějaký srandy v neverlandu nebo tak?
já už to mám doma dlouho a mám furt strach :( -
Re: Re: Re: Re: Juupí
Tak já skouknu co nejdřív. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juupí
Ne monis, odkaz krále popu. Vyšel v sobotu. Skutečný příběh krále popu je Pod rouškou. Jen tomu dali jiný obal a název. -
Re: Re: Re: Re: Re: Juupí
vy mluvite o tom dokumentu za 49kc,,Skutečny příběh krále popu,,..jak je na nim takovy tmavy obal..?
-
-
-
-
-
Re: Juupí
Já homám,ale pořád váhám jestli si ho mám pustit...
-
-
Majkí...
Na ten pohřeb nepustí nikoho. Prý až do 2 km bude hlídat policie. A já si myslím, že si to rozloučení v klidu už zasloužej.
Taky bych ráda viděla a věděla víc, ale tady ráda respektuji soukromí. Ale možná někdo podá prohlášení jak to bylo a tak.
Četla jsem, že děti dají do rakve vzkazy, smutný :-( -
-
Re: Majkí...
smutný to bude..a s tim soukromim máš pravdu..měli by tyhle chvíle prožívat bez novinářů -
Re: Majkí...
To je opravdu smutný. *9*
-
-
michael is best singer
ahoj vsem,uz se toho meho kocourka nemuze dockat,hlavne kdyz to bude majki *3* a jak se mate? -
pls
a nevíte holky kde to budou vysílat?,plsky *3* *7* -
-
Re: pls
tak jestli někdo zjistíte, kde to budou vysílat..okamžitě to sem pište??jasan *1* *3* -
Re: pls
taky bych to rada videla,ale taky nevim kde?ale spis myslim ze nikde,protoze je to prej soukromi a tam asi nepustej novinare -
-
Re: Re: pls
To je možný,ale byla by to docela škoda=( -
Re: Re: pls
mno v tomhle případě doufam, že se tam nějak proderou, abysme něco viděli..já to ci mocky vidět..myslíte, že by to mohlo bejt aspoň v nějakejch zprávách? *7* *3*
-
-
-
Čas
V jakou hodinu má být Majkího pohřeb??=( -
-
Re: Čas
v 19h -
-
Re: Re: Čas
dneska ve 19 h..? -
-
Re: Re: Re: Čas
Myslím že ano, někde tady na diskuzi sem to četla, musela by ses podívat na starší příspěvky, nebo na www.michaeljacksonweb.cz :)))) -
-
Re: Re: Re: Re: Čas
jj uz jsem se koukla :)
-
-
ano dneska -
-
Re: Re: Re: Re: Čas
aha diky
-
-
-
Re: Re: Čas
díky -
-
Nemáš zač *4*
-
-
-
-
*
Zdravím Vás všechny =) -
-
Re: *
Ahoj *4*
-
-
očko
tak ted jsem viděla na očku history remix... no mě se prostě ty remixy nelíbí... já si nemůžu pomoct... a ještě k tomu ani nenapsali že to je remix! *16* *15* originál je prostě BEST! *14* -
-
Re: očko
já taky remixy nemusim!Ale v případě Majkího ráda udělám výjimku *1* -
-
Re: Re: očko
no..není nad originál -
-
Re: Re: Re: očko
Remixy nemusím a ani kdyz je to nejaka Majkího písnička proste na original nema nic *14*
-
-
-