-
Poradíte?
Přijde mi to blbý sem tohle psát, takže se omlouvám fandům Michaela. Už jsem viděla asi 5 holek s takovou hnědou (sportovní kabelkou, taškou přes rameno s nápaditým květinovým vzorem, nápisy ek (?) sports a barevnými zipy a na netu nemůžu nic najít. Když mně se ta tašky hroně moc líbí... Neví někdo náhodou, kde ji koupit? Moc prosím. *9* -
-
Re: Poradíte?
Takové to věci se dají sehnat přes web.který jsme dostali na uctění památky Michaela.....
-
-
pá
Jdi spát.Krásný sny o miláčkovi Majkímu.Dobrou broučku Majkí. -
Dobrou
Tak se mějte krásně děvčátka. Dobrou noc. -
-
Re: Dobrou
Papa a krásný sníky. *3* -
-
Re: Re: Dobrou
Hele můžu si tě přidat do přátel? -
-
Re: Re: Re: Dobrou
Jasně. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobrou
Díky.Hele pohřbí teda Majkího dneska?
-
-
-
-
-
?
Už Majkího pohřbili.A nebo to zas odloží? -
Papa
Zítra zase škola ach jo. *9* No tak dobrou a krásný sny o Majkím. -
Můžu...
Toremo můžu si tě přidat mezi přátele? -
-
Re: Můžu...
No jasně , že se ptáš -
-
Re: Re: Můžu...
Díky. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Můžu...
Já taky. Michaelo Luiso jsi tu??
-
-
-
-
DVD
Tak teď jsem dokoukala to DVD Michael Jackson odkaz krále popu.Bylo to mocičky pěkný,ale ten konec u toho se mi chtělo opravdu brečet. -
-
Re: DVD
Já si to musím pustit až v sobotu. Budu brečet a chci být sama u toho filmu. -
-
Re: Re: DVD
No ten konec mě uplně dojal.
-
-
-
Je michael pohřben?
Ahoj holky, všude píšou i na CNN, že michael bude pohřben v 19:00 v USA, u nas pry budou 4:00.Jak to teda je?To video co mám na blogu jasne rika, ze uz pohrben byl -
-
Re: Je michael pohřben?
já ti nevím v telce taky psali že už byl pohřeb a holky píšou že bude našeho času ve 4 ráno tak nevím... *9* *9* -
Re: Je michael pohřben?
Také by mě to docela zajímalo =(
-
-
Michael Jackson
Pře chvilkou mi tu dohořela svíčka zítra budu v práci a neměla bych jí kde zapálit celí víkend v práci achjo..... *9* -
-
Re: Michael Jackson
Neboj , Michaelo já taky . Akorát volná sobota a potom na noční v neděli.
-
-
Michael Jackson
Mě je taky strašně smutno chybí mi moc a nemůžu ani chvilku ho vypustit z hlavy mám ho pořád před očima.... *9* kdo nám pomůže zmírnit tu bolest co cítime *9* *8* *9* *9* *9* chudáček náš... *9* *9* *9* ach jo MILUJI TE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Michael Jackson
Vůbec nevím. Už ani písničky mi nepomáhají. *9* *9*
-