Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Pro Tercule

Je to ono???
    --------------------------- -----------

„Ve městě Gary v Indiana v USA, ukazoval kalendář 29.8.1958, když se ozval dětský pláč.
    Ten pláč byl silný, pronikavý a krásný. V tu noc na nebi svítila jasná hvězda, která si řekla, že se zastaví právě u toho to výjimečného miminka, které má zajímavý hlásek.

Hvězda pravila:
    Budeš uznávaný, budeš umělec, budeš mimořádný, pro svět uděláš maximum, ale za Tvou dobrotu a laskavost se Ti svět odmění bolestí, pláčem a ranami. Neboj se vše zvládneš, a až uběhne 50 rok Tvého života, tak se spolu shledáme. Do té doby Tě budu ochraňovat, ale bojovat už musíš sám drahý Michaele.

Bůh přistoupil, položil svou dlaň na Michaelův dětský hrudníček a řekl " Tak jak Ježíš plnil svou misi, tak i ty Michaele budeš plnit tu svou. Jsi mimořádný a ten dar není ode mne, ale ten dar je v Tobě samém. Na samém konci života na zemi se shledáme a budeš mě doprovázet tam, kde není bolest a utrpení. Do té doby bojuj, Michaele!“
    • tercule

Re: Pro Tercule

angieeeeeeee, joooooooooooooooooooooooooo díííííky moc :-)
      • angie72

Re: Re: Pro Tercule

Nemáš za co. To jsem dala dohromady, když jsem byla dost na dně... Dnes jsem taky, ale to přejde. Prostě to prožíváme tak, že se loučíme také :-(
  • tercule

PRo angie

strašně se mi nakonci líbil ten verš...s tím "budu tě chránit,ale bojovat musíš sám", nebo jak to bylo...
    • angie72

Re: PRo angie

Joo, no to je ale hvězda. To je ode mě, to ti sem můžu hned dát. Vydrž, jdu na to, jestli tedy myslíš tu Hvězdu.
  • mischicka

Majkíí

Majkí mocinky mi chybíš *9* *9* A jen se chcu zeptat proč se rozvedl s Lisou Marií Presley a Debbie Rowe?pls někdo odp
    • lask1

Re: Majkíí

http://www.michaeljacksonweb.cz/

http://www.michaeljacksonweb.cz/mi chaelcelkem.htm

1995
      Michael a Lisa Marie dávají poskytují televizní rozhovor Diane Sawyer.
      29. května vychází singl "Scream", duet Michaela a jeho sestry Janet.
      Vychází album "HIStory" (15. června) a za 7 týdnů se ho prodalo 7.5 mil. kopií.
      Vychází singl "You are not alone", který se okamžitě vyšplhal na 1. příčku hitparády. V klipu účinkuje i Michaelova žena.
      Sony Music reaguje na vyjádření novinářů, že je album "HIStory" propadák a na 2 stránkách magazínu Billboard vychází nápis "50x platinové ve 26 zemích světa - to je jen začátek historie".
      Michael dostává 3 "MTV Music Video Awards".
      Michael se před chystaným koncertem pro HBO 6.12. zhroutil a byl odvezen do nemocnice s totálním kolapsem organismu. Byl 2 dny v ohrožení života.

1996
      Michael se po 20 měsících rozvádí s Lisou Marií Presley.
      Vychází singl "They don´t care about us" s dvojitou verzí videa, z nichž byla jedna zakázaná.
      7. září začíná v Praze turné "HIStory" - pak pokračuje v turné po Evropě a Austrálii.
      Během svého turné v Sydney podruhé uzavírá sňatek s Deborah Rowe, která očekává jeho prvního potomka.

V 1995 v decembri keď odpadol, ten istý mesiac sa s Lisou rozišli a v januári 1996 sa rozviedli.
    • lask1

Trochu zvláštny rozhovor.
      Celkom tomu nerozumiem.
      z roku 1997
      http://www.michaeljacksonweb. cz/debbie.htm
      -------------------- ---------------------
      z roku 1996
      http://www.michaeljacksonweb. cz/debbie.htm

z roku 1999
      Je tam malý kúsok aj o manželstve.
      http://www.michaeljac ksonweb.cz/tvg1.htm
    • lask1

http://www.pikosky.sk/2009/06/29/li sa-marie-presley-spomina-na-michael a-jacksona/
  • tea301

...

Nevím co napsat do titulku protože nevím ani co napsat sem snad jen to že mi michaeli strašně chybíš! to nejde ani napsat jak moc sem zdrcená tvým odchodem! včera jsem brečela jako malá holka a dnes mi není do smíchu! neumím si představit že tě uvidím až za nějakých 50 let i víc!jediné co mi působí radost je že vím že se máš dobře! neumím zrovna moc anglicky tak to nějak napišu snad to pochopíš: I NEVER FORGET!!! *9* *14*
    • angie72

Re: ...

Já jsem od rána taky totál! Ale víš... to bude tím, že už víme, že to byla skutečně ta poslední opona, jak řekl Michael v tom dokumentu Odkaz Krále Popu.
      Prostě pořád něco bylo před námi a my jako bychom až nyní se loučili. Jako by nám to prostě až nyní docvaklo. A ještě, když jsem četla ten rozhovor s manažerem Michaela... Já věděla, že byl připravený, že se těšil, ale jak to čteš znovu, tak si uvědomuješ víc tu ztrátu...
  • terzonka.cool

Sbohem...

Ahojik lidičky...tak a je konec všeho..Mikeý už tu není...Dnes měl pohřeb a já už jenom doufám že se setkáme s ním tam nahoře... *4* Doufám že se na nás kouká stejně jako když žil...já tedy ano...Michaeli budeš mi strašně moc chybět...Věř mi že je mi jedno...Ať si každý kdo chce co chce říká..SRDCE Nezapomíná!!! *14* A na tak výjmečnou osobnost jako ty Nikdy !Sbohem navždy...!!!Sbohem...
  • majka111

ahojky......

ahojky lidi!!!!!!konečně je zítra víkend *15*
    • anet98

Re: ahojky......

Ahoj.Jo konečně víkend. *15*
      • mischicka

Re: Re: ahojky......

jo ta škola je úpa příšerná *16* určitě jí vymyslel ňákej "Ainštain"
  • sash

Nové info

Nové info o pohrebe na blogu - zaujímavé veci!!

michaelisking.blog.cz
  • tercule

pro ANGIE NEBO LASK

holky, pamatuje te si, některá z vás sem dala básničku o michaelovi, a " bůh pčistoupil".....vzpomínáte si? najdu ji někde?? něco o andělovi...atd...
    • angie72

Re: pro ANGIE NEBO LASK

To jsem složila já, ale není to básnička. Je to ta hvězda co se zrodila...
      • sash

Re: Re: pro ANGIE NEBO LASK

a ešte niekto zložil básničku o Paris, akože sa jej prihovára Majkl, a na konci bol podpis "Táta", to bolo od koho?? nemáte ju niekto?? bola úžasná
        • angie72

Re: Re: Re: pro ANGIE NEBO LASK

To složila Lina25. Někde bude, mám jí já, nebo lina, teď ale nevím. Mám toho moc, protože tam mám v té složce podklady do knížky, takže se v tom už docela ztrácím...
          • tercule

Re: Re: Re: Re: pro ANGIE NEBO LASK

prosím, prosím :-)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: pro ANGIE NEBO LASK

A na co jí potřebuješ? Já jí teď stejně nemám po ruce...
  • kika...

daufám..:'(

zdrawím wšechny...doufám že už bude mít Michael klid od bulwáru a paparazi... "Budeme pálit bulvár, uděláme z něj velkou horu a pak ji zapálíme". Oni ví, že to, co o mě píšou, jsou blbosti. Jsou chytří...slowa Michaela při jednom rozhoworu... *9*
  • tercule

yana

ahojte, chci se zeptat, jestli je tu někdo, kdo viděl majkýho na živo a taky jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte něco těch holkách, co si je vybíral při vystoupeních na podium, měly udajně založit klub YANA...nevíte o nich něco ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit