-
ach jo
lidi kamo smi napsal bo ja mu napsala o triku Ja sem rekla ze jeste to triko nemam a on napsal asi ani nebude..u nas meji posledni kus jenom ze to asi este knam asi nedoslo co si myslis ze to je jen ve vasem meste nebo co ne ale vy to asi mit nebudete ta prodavacka rekla ze jsem byli posledni kdo zbozi dostal ale vase zbozi nazdae vis kolik to ho je miliony
*1* *9* *9* -
-
Re: ach jo
ve frydlante u tamanu se taky prodavaly tricka s majki..ae byly tam je dve tk jsem si koupila jedno a kamoska druhe. -
-
Re: Re: ach jo
TY MAS ALE KAMOSE JA NE *9* *9*
-
-
-
:)
Ahoj lidičky! Tak dnes mám hodně smíšené pocity... Na jednu stranu jsem ráda že Majký konečně našel klid, ale na druhou stranu...Prostě ten pocit že už není mezi živými.... *9* -
-
Re: :)
Ahoj zlatí, ty jo všichni jsou dneska smutní, přivádíte mě do depresí.. asi do toho taky spadnu:(.. je to smutné, že už nežije, ale je tu pořád s námi, vím to, i když to třeba necítím, jako vy, jak pořád říkáte, že třeba cítíte vítr nebo tak, to já ne, je to škoda, ale vím, že se na nás kouká a že nás moc miluje!! -
-
Re: Re: :)
S námi tu rozhodně je! Nikdy nás neopustí!
-
-
-
Článok
V časových údajoch majú zase jasno. -
-
Re: Článok
Ty české drbárny neví jak by všechno zdramatizovali.. asi si zas něco vymýšlí, někde jsem četla, že tam prý neměli vstup novináři, a ta fotka.. Blanket mohl být třeba unavený, nemusel se hned hroutit.. ale líbilo se mi, jak napsali, že je tam pohřbený autor Mickeyho Mouse.. ten si s Michaelem asi musí rozumět *4* -
-
Re: Re: Článok
Tam je hodně vážených celebrit, takže se Majkí dostal tam, kam skutečně patří. Nemyslím na hřbitov, aby to tak někdo nepochopil, ale když bohužel musel, tak myslím místo mezi nejváženějšími celebritami.
Blanketovi bylo jistě vedro, vždyt ještě večer tam prý bylo 32 stupnů a smrad po nedávném požáru.
Katherine museli prý pomáhat do auta a odešla z Mauzolea a prý se tam už asi nevrátila. To říkal přímo někdo z toho Mauzolea.
Možná si rakev nechali otevřít potom... Ale točili i tam, kde nesměli. Ta rakev co tam stojí, tak to už nesmělo být dokumentované! -
-
Re: Re: Re: Článok
Chudák Kathrine, musí to být hrozné, ani se jí nedivím, zemřít mi syn, musí to být hrůza.. jako vím jaké to je, když někomu zemře někdo z rodiny, ale ne syn, nebo někdo, koho jste vychovávali a byli s ním celý život.. myslím, že se s tím vyrovnává docela dobře..
-
-
-
Lask přesně jsi napsala to, na co já myslím. Vytočili mě hned. A určitě zase jediní vědí, že Paris se hroutila, když na USA nic takového nepsali. Zase chtěli vyústit do dramatičnosti... -
-
Re: Re: Článok
Aspoň ten časový údaj mohli napísať správne. -
-
Re: Re: Re: Článok
To mohli, ale co od nich čekáš. Jen český bulvár...
Lask četla jsi ten rozhovor co udělali s manažerem Majkího? Je to Slovensky a mám ho na blogu. Kámoška mi ho poslala.
Je to i o smrti Michaela a v nemocnici jak to probíhalo.
http://healtheworld- mj.blog.cz
-
-
-
Je tam nový článok.
Len by ma zaujímalo odkial majú tie informácie o deťoch, keď tam nemohli byť média, asi zase neaká zaručená správa, ktorá je svojím stručným obsahom určite vierohodná.
-
-
Frank Dileo
tak ted jsem četla ten rozhovor s Frankem Dileo.jedno se mi líbílo: "Mne je jedno, či máte päť rokov alebo 40, v tanci neprekonáte Michaela Jacksona. Skôr či neskôr Vám to natrie." to bylo dobrý *15* jinak mě to rozbrečelo... -
-
Re: Frank Dileo
No to jo, tohle bylo úžasný, ale jinak jsem od rána řvala jak káča. Dnes je to strašný den... -
-
Re: Re: Frank Dileo
Pročpak Angie? -
-
Re: Re: Re: Frank Dileo
Protože jsem četla, jak se těšil na turné, jak řekl, že to dá, navíc jsem před časem viděla videa z posledního večera co ještě žil a vypadal dooost krásně. Pocity se míchají a tohle prostě je zbytečná, a teď mi protísm vás všichni odpusťte, ale tohle byla prostě kurevsky! zbytečná smrt!!! Nemůžu na to myslet do hloubky, protože nemůžu z toho dýchat a už ani brečet, protože mám řasenku... Musím to už v sobě dusti a já mám pocit, že to prostě přestávám ustávat. -
-
Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
Angie nedus to v sobě, to je to nejhorší co můžeš dělat, vydej to ze sebe, i když máš řasenku.. není dobré, když to v sobě člověk dusí, můžeš se taky z toho zhroutit.. nechci znít jako nějaký expert přes psychologii, to vůbec, ale myslím, že to tak je:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
Ano, je to tak Zaneskooo, člověk nemá v sobě dusit bolest. Já jsem dneska prostě na dně. Já se nemůžu smířit s tím, že se tohle stalo. Nejsem fanatická fanynka, co šílí a rve si spodní prádlo. Jsem člověk, který nedokáže unést smrt tak významného, milého a milujícího člověka, který nedělal rozdíly. Neštítil se lidí a miloval. A hlavně! Jeho srdce bylo prý tak silné! Játra byla zdravá! Nikdy by člověk neměl zdravá játra, kdyby užíval haldy léků, chápete to?
-
-
-
-
Michael rád pozoroval ludí v prevlekoch, aby ho nepoznali.
Teraz ich môže sledovať aj bez prevlekov. -
-
Re: Re: Re: Frank Dileo
To máš pravdu lask. Je mezi námi a bude, jen to prostě bolí, protože ty děti ještě neměli přijít o tatínka. Ještě měli Majkího udělat dědečkem. Paris měl odvézt k oltáři a s Princem probírat jeho lásky. S Blanketem by dělal to samé a možná by se smáli Princovi, jak je zaláskovaný a blbne z toho, nebo že mutuje, prostě si měl tohle s nima užívat!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Frank Dileo
To máš pravdu.
Tolko významných osobností umrelo v takom mladom veku, ale zažili toho vela, čo sa mnohým až tak nepodarí, vela ludí bude na nich spomínať a na to čo dosiahli.
-
-
-
tohle je podle mě ABSOLUTNÍ KONEC... a to je na tom to nejhorší... *9*
-
-
-
Michael vs. Curt Cobain
dneska jsem se ve škole dohadovali s kámoškou kdo toho víc dokázal a kdo měl těžší život... bohužel(Majkí to měl tak těžký že to ani nejde popsat) jsem vyhrála oboje *15* *9* no tak Majkí snad už máš věčný klid a lásku, kterou si hledal a tady na Zemi nenašel........ *4* -
-
Re: Michael vs. Curt Cobain
Myslím, že Michael zažil horší věci než Curt, ale neříkám, že on to také neměl těžké.. zas Curt se zabil sám, nejdříve spolikal více než padesát prášků a zapil je šampaňským, byl na protidrogový odkud utekl a zastřelil se, byla to jeho svobodná volba.. Michael byl zabit, myslím, že to je horší.. ale i tak zemřeli výborní umělci s težkým dětstvím..
-
-
AHOJÍK!!
Ahoooooooj dděvčátka moje, tak co jakpak jste se měly??.. strááášně moc mi chyběly naše diskuze a témata *15* Zkouším hledat svůj poslední příspěvek a vidím že k nám přivítala laidy, jestli jsem to dobře pochopila *15* .. nooo a jsou nějaké novinky?.. moc se mi to nechce číst, je toho moc *15* ... -
-
Re: AHOJÍK!!
Ahooj *15*
Jo Laidy ..no comment *1*
celkem nic se tu nedelo nebo si to aspon nepamatuju :-D
Jak ses mela? co ten ucitel z rozhlasu ? *15* -
-
Re: Re: AHOJÍK!!
Co vám ta Laidy zas prováděla?.. to zase kecala něco o tom, že žije nebo co?.. ááách jo ona se nepoučí *7* .. a ten učitel tam s námi nebyl.. škodáá, jsem se na něj těšila *15* .. jinak nic moc nuda.. buď jsme seděli v kroužku a seznamovali se, nebo jsme měli přednášku o tom jak se máme učit *15* -
-
Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Ona hlavne otravovala na jednom blogu *15* Tam psala takovy kydy ze kdyz na koncerte spadl ze to nebyl Michael ale jeho dvojnik nebo ze na pohrbu meli Princ,Paris a Blanket dvojniky atd...Proste zaruceny zpravy *15*
V krouzku? aa chudaku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Tak ta holka má opravdu dost *15* .. no to je trubice *15* ..
Joo v kroužku něco hroznýho... třeba prve nás dala do dvojic a o tom druhým jsme se měli něco dozvědět (zájmy, bydliště, atd.) a potom to přednýst třed celou třídou *15* .. nebo pantomimou předvíst co chceme dělat za povolání, přitom jsem na gymplu protože ještě pořádně nevim co chci *15* .. noo prostě demence tohle *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Zbila bych toho, kdo takovýhle seznamování vymýšlel.. to uplně nenávidím, vždycky něco plácnu a jsem za dementa *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJÍK!!
Heh tak to ti nezavidim *15* Tohle predstavovani,sezeni v krouzku atd. uplne nesnasim *15*
-
-
-
-
-
Ahoj Zaneskooo, novinka je ta, že je Majkí pohřbený. Můžeš se podívat na blog, jestli chceš.
http://healtheworld-mj.blo g.cz
Zaneskooo, ty jsi mi nedávno psala, že se dá z you tube stáhnout video? A potom spojit? Jestli ano, byla bys tak hodná a napsala mi do vzkazů jak? Tady by mi to uteklo, moooc děkuji... -
-
Re: Re: AHOJÍK!!
No jasně Angie ráda ti to napíšu.. byl pohřbený?.. výborně.. konečně snad bude mít klid, brouček:))
-
-
Ahoj Zanesko.
No nic zvlášního se tu nedělo.(Aspoň myslím) *15* *15*
-
-
sen
ahoj dneska jsem spala v tricku s majkim a zdalo si mi o nem..tk nwm..nahoda nebo to bude tim trikem.. *1* ae ten sen byl nic moc..majki lezel mrtvy na ceste a ja mela vysetrovat jeho vrazdu.. *9* *9* snad se mi bude zdat priste neco hezciho *4* -
ahojky
ahojky lidičky mě se stíská po majkím víc a víc když sem ve škole
*9* -
-
Re: ahojky
No mě se také hrozně moc stýská.Pořád na Majkího myslím. -
-
Re: Re: ahojky
jé já ani nemluvím v hodině pořád čučím do blba a myslím na něho v duch su zpívám jeho písničky, už sem mi aj stalo že se mi chtělo brečet ale statečně jsem to zadržela... musela jsem!!!! *9*
-
-
-
:(
*9* *9* *9* *9* Konečně již našel klid.V nás však bude žít napořád a nikdy se na něj nezapomene!!! *14* *14* *14* -
.......
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Míša je nejlepší!! *14* *14* *14* *14* *14*