Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tichulka

novináři

ti novináři už asi fakt neví jak si na jeho jméně vydělat peníze.dneska jsem byla nakupovat a zastavila jsem se u časopisů a ted jen čtu "Rozhovor s duchem MJ" to mu nemuzou dat klid aspon posmrti *16*
    • Re: novináři

novinari jsou kreteni,kdyz zil moc o nem nepsali,ale ted se muzou posrat,moc ho pomlouvaj,treba ze byl panic atd,jsou to hnusaci,jak by asi bylo jim kretenum..nemaj uctu k zesnulym...
      • tichulka

Re: Re: novináři

no oni o něm psali když žil a možná až trochu moc a tím jak se Michael uzavíral tak si vymýšlely a toho tak ničilo *9*
    • anet98

Re: novináři

No ten časopis jsem také viděla.
  • tichulka

novináři

ti novináři už asi fakt neví jak si na jeho jméně vydělat peníze.dneska jsem byla nakupovat a zastavila jsem se u časopisů a ted jen čtu "Rozhovor s duchem MJ" to mu nemuzou dat klid aspon posmrti *16*
    • pajka52

Re: novináři

Jsou to IDIOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      Nesnáším je!!!
  • tichulka

novináři

• luciq-dc

bashir

no koukněte na to..
    http://mjjgallery.free.fr/200 32005/col/leaving/006.jpg
    majký je skvělej no s tim nikdo nic nenadělá...:D
    http://mjjgallery. free.fr/20032005/col/leaving/005.jp g
    zde je z boku..
    • terinda321

Re: bashir

No tak saaakra.... takhle fotka nemá chybu... do tý bundičky bych šla taky... nevíte, kde bych jí sehnala *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: bashir

Ahoj Terí.. no myslím, že byla speciálně Michaelova, ale mohli by takovou začít prodávat, nebo třeba trička a tak *15* *15*
        • terinda321

Re: Re: Re: bashir

Ahooojky.... tak jak bylo?? Jsi seznámená?? *15* *15* *15* NO to jo... pro tu bundičku bych si hned běžela... aby celý svět viděl, jaký jsem k této situaci zabrala stanovisko.... *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: bashir

*15* *15* .. přesně tak!! Brala bych ho hned *15*
            No seznámená jsem *15* .. ale byla to nudáá.. a opravdu mě nebavilo, sedět v kroužku a představovat se *15* .. stejně jsem byla za debila *15*
      • terinda321

Re: Re: bashir

a ten překlad.... neutrácej peníze za špinavej bulvární brak.... *15* *15* *15* *15* ten michael je ale kousek.... to jsem se dost pobavila.... dobře mu tak debilovi bashirovi....
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: bashir

*15* *15* To byl určitě Michaelův nápad!! *15* *15* .. ale dobře se to rýmuje, teda alespoň v angličtině *15*
    • zanesskaaaa

Re: bashir

To jsem vidělá *15* .. tu bundu CHCI, CHCI A CHCI!! *15* *14*
  • chiaramj

*

Tak já už půjdu si odpočinout,protože sem z toho všeho hrozně unavená dneska...Zatím ahoj..=(
    • majka111

Re: *

já taky pudu páááá,ahojky lidi
      • anet98

Re: Re: *

Papa. *4*
      • tea301

Re: Re: *

ahoj všichni kdo odcházíte mějte se hezky alespon líp jak já! *9*
    • pajka52

Re: *

ahoj :)
  • januska100

papa

já musim tak mějte zezký sny o majkím a myslet budu na majkího vždy *3*
    • chiaramj

Re: papa

cau..
    • majka111

papa,měj se hezky......
    • tea301

ahojík!
  • kristyn875

..menší rada

ještě k tomu co si psala Zanes tu menší radu..mno já už sem jim to vysvětlovala tolikrát..ale oni si furt melou svoje sračky..jako dneska co řikal kámoš..to mě porazilo..sem si musela sednout..twe..prý že ví proč Majky nebyl spálenej..prý protože spálená guma smrdí *9* *9* chtělo se mi tak bulet a křičet..ale to už se mi taky stalo..když ho pomlouvali i naši..tak už¨sem fkat nevydržela a vyskočila z k¨ůže..a všechny je poslala do prde***..prostě do teplejch krajů..ale fakt se mi ulevilo.. *9* *3*
    • zanesskaaaa

Re: ..menší rada

prý prostě do teplých krajů *15* .. dobře Ty.. nesmíte jim vysvětlovat jak je dokonalý to nempomůže.. prostě jenom řekněte, že pokud jsou to přátelé, tak musí chápat, jak Vám je.. a ne ještě Vám přitěžovat, že je to stejné jako by jste Vy uráželi jejich slavné osobnosti, tak by jim to taky vadilo.. tak ať nedělaj to samé Vám:))
    • tea301

Re: ..menší rada

TO ŽE NĚKDO O MICHAELOVI ŘEKL?? no tak to je moc!! ti lidi jsou tak nechutní a zlý!! nedopřejou mu ani trochu klidu!! už za života si toho musel tolik vytrpět a oni nepřestanou ani po smrti!! je mi z toho zle!! *9*
      • kristyn875

Re: Re: ..menší rada

mno to mě bylo taky *9*
  • tea301

překvapení

když sem včera myslela kolem 7 večer na michaela nenapadlo mě co se stane v devět hodin!! když sem se po úmornym bulení uklidnila přišel v devět tatka a řekl mi že pro mě něco má!! něco co mi zvedne náladu a že je to dárek! koupil mi dvd s Michaelem a jeho pisničkama!! no prostě sem musela zas bulet a tatka na mě proč zase buliš máš mit radost a já na tatku ale já mám radost ale zároven sem strašně smutná!! *9*
    • majka111

Re: překvapení

znám ten pocit......
  • tea301

zdrcená!!! :-(

holky dnes sme ve výtvarném kroužku probírali to co budem poslouchat a já navrhla MICHAELA JACKSONA a kámoška mi řekla: jestli pustíš toho chcípáka tak to cd poletí z okna!! věřte mi že sem v ten moment chtěla do někoho pichnout tužku co sem měla v ruce!! jenže pak pustili rádio a hrála michaelova písen Will you be there a kámoška si nasadila sluchátka čímš mě pěkně vytočila!! jenže sem to nedávala na jevo stejně tak že pomalu bulim ale když sem uslyšela konec jak říká michael For you're always in my heart musela sem jit na záchod a bulet!! *9* *9* *9* *9* *9*
    • chiaramj

Re: zdrcená!!! :-(

Tohle že řekla??Neváhala bych s tou tužkou
      • tea301

Re: Re: zdrcená!!! :-(

kdybych ti řekla že vedle mě ležel nůž na řezání papiru tak nevim!! ale vážně sem se držela protože to mě zasáhlo nejen že to řekla zrovna ona ale i uvnitř protože ho miluju a nestrpim žádný urážky!!!! *9*
        • chiaramj

Re: Re: Re: zdrcená!!! :-(

Já taky nestrpim urážky,ale v poslední době je jich moc =(
          • majka111

Re: Re: Re: Re: zdrcená!!! :-(

jo je jich moc.moji kámošky majkla taky nemaj vlásce a říkaj mu pedofil,já mám vtěchcvílích chut bulet,ale i něco tej kámošce udělat.....a kluci mu říkaj-úchyl jeden...... *8*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: zdrcená!!! :-(

jo všichni okolo mě taky na Majkího nadávaj... oni to nechápou, oni ho neznaj. a navíc vždyt jim nic neudělal tak proč mu nadávaj???? *8* *16* *10* *9* *9* *9*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: zdrcená!!! :-(

To prostě není fér proč furt lidi musejí někoho urážet??Je to fakt hrozný *9*
  • zanesskaaaa

Menší rada:))

Už je to na druhé stránce.. Balushko, chiaramj, a vy všichni to je pro Vás!, menší rada...
    -------------------------- -----------
    Holky tak se jim třeba postavte.. nemyslím, že jim máte vykládat jak byl skvělý a takl, to oni nepochopí, akorát zas budete za debily, nevím zkuste říct: ,,STOP!! Přestaňte už, já myslela, že jste kamarádi. Vidím, že jsem se spletla, když mi takhle ubližujete!!'' zkuste to třeba použít stejně.. nebo jinak, ale postavte se za sebe, přeci si nenecháte takto ubližovat??..
    • chiaramj

Re: Menší rada:))

Jenže já když slyším to co o něm říkaji tak už prostě nemám sílu na tom jim něco říkat...Ale díky zkusim to *9* *4*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Menší rada:))

Nemáš vůbec zač, musíte bojovat za sebe.. nesmíte se newchat shazovat, pokud se Vám něco nelíbí, bojujte proti tomu, jako Michael!!!
        • tea301

Re: Re: Re: Menší rada:))

máš pravdu už nebudu bulet protože ho někdo urazí prostě mu do očí řeknu at de doprdele že ty co poslouchá nejsou michaelovi ani po kotníky!!! achjo já to nedokážu zae se rozbulim já se znám!! *9*
    • tea301

Re: Menší rada:))

myslíš tím že někdo uráží michaela před námi?? no tak to už boužel znám taky a vím jaký to je!! dnes na tom měla zásluhu jedna má kámoška!!
      • lask1

Asi preto, že nevidela všetky tie jeho krásne videá čo sme videli my.
        A keďže ho nemá rada tak sa o ne ani nezaujíma. A asi ani nevie prečo ho nemá rada.
        Dlhšiu dobu sa moc nehrala jeho hudba a niektorý ludia ani nepoznajú jeho povahu a jeho názory.

Musela by si ju asi priviazať k počítaču a ukázať jej všetky tie krásne videá s jeho tvorbou a to ako sa staral o deti a ako sa snažil pomáhať, možno že by zmenila názor.
        Ale to by musela mať aspoň trochu záujem.
      • zanesskaaaa

ano přesně to myslím, pokud ho někdo uráží, tak třeba zařvěte nebo něco, řekněte, že vás to bolí, že vám ubližujou.. a pokud to nejsou takový zkur. zabedněnci tak to pochopí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit