-
Na uvolnění
http://www.youtube.com/watch?v=3Isr WOIFDAo&feature=related -
-
Re: Na uvolnění
To jsou jeho synovci.. krásní všichni čtyři *14* .. samozřejmě Michael nejvíc *14* -
-
Re: Re: Na uvolnění
Fááákt?? Tak to ani nevím. Vidíš to. *3* -
-
Re: Re: Re: Na uvolnění
jojo jsou.. když se podíváš tady na osobnostech na stránku 3T.. tak tam to je:))
-
-
-
Re: Na uvolnění
To pekný klip a Michael je tam velmi zlatý.
*14* -
-
Re: Re: Na uvolnění
Jak Michael pomáhal mladým zpěvákům na cestu slávy. To u něj fakt oceňuju a obdivuju ho. Smekám před ním. Prostě nemám slov. -
-
Ale ten chalan je tuším jeho synovec, hovorila to Angie.
Tu je jeho hlavná stránka.
http://www.osobnosti.c z/tito-joue-tj-jackson.php -
je to krásný klip!!
-
-
-
-
*
Já už dneska asi nadobro odejdu..Tak přeji dobrou noc Všem a krásný sny o Majkím..Díky za dnešek Všem... *14*
I love you Michael *14* *9* -
-
Re: *
Dobrou noc. -
-
Re: Re: *
dobrou!
-
-
Dobrou, pěkně se vyspi ;) -
Páá *4*
-
-
tý jo
projíždím tak různý videa od michaela na you tube a našla sem jedno!! sice tam není michael ale je to HODNĚ povedený je to na jeho pisničku beat it! třeba to někomu zvedne náladu (měmoc ne *9* )
http://www.youtube.com/watch?v=z HLzFcIxKYY -
Michael má snad už klid
Ahoj holky, jak se máte?Já jsem naopak šťastná, že už je pohřbený.Alespoň není v mrazáku v márnici.Teď hezky leží v tě své krásné rakvi na tom měkkém, semišovém podkladu a krásně spinká.Bez bolesti, smutku bez čehokoliv co musel prožívat denně.Je šťastný :)Taky jednou, zase po dlouhé době. -
-
Re: Michael má snad už klid
MILUJEME TĚ MOC. -
-
Re: Re: Michael má snad už klid
We love you!!! *14* *9*
-
-
Re: Michael má snad už klid
Co na to říct??? R.I.P. MICHAELI.
-
-
asi mi hrabe
ahoj holky už jsem zase tu!! boužel jsem se na novu nekoukala tak třeba to bude na tn.cz no jinak se už začínám smiřovat stím že je michael navždy pryč ale mám pocit že mi začíná hrabat!! přindu do pokoje a mám hozenou přes židli mikinu jako vždycky no samozřejmě k ní hned letím ale když zjistim že je to jen mikina je mi nanic! týjo všechno mi ho připomíná!! když jdu ven a je tma a du po ulici vidim stin stromu a vidim v něm michaela prostě ho vidim všude!! ach jo asi mi začalo hrabat!! *9* -
-
Re: asi mi hrabe
Nevím proč , ale i nový písničky a Akon a tak dále mi ho strašně připomínají. -
-
Re: Re: asi mi hrabe
Když já ani nějak jinou hudbu než Michaela tedka moc neposlouchám.. -
-
Re: Re: Re: asi mi hrabe
Já právě taky ne. -
-
Re: Re: Re: Re: asi mi hrabe
Snažim se jí poslouchat,ale pak radši si pustim Michaela.
-
-
-
mě strašně chybí!! *9* jak říkám jdu po ulici vidím stín a prostě myslím že je to on!! každý keř a strom všechno má podle mě tvar michaela!! newim co stim!! *9* at se snažim sebe víc!! třeba i stou mikinou!! mám okno u silnice jede auto slyšim rachot tak se zbudim kouknu se po pokoju a ta mikina mi prostě připomene michaela vyskočim z postela ale pak zjistim že je to jen mikina newim co stim!! jsem blázen?? -
-
Nejsi blázen.Já to mám takhle třeba s mrakama na obloze taky mi každý připadá jako Michael *9*
-
-
To bude asi tím, že si člověk uvědomuje, že to díky Michaelovi jsou tu různí zpěváci.. -
-
Akon prespieval tú jeho skladbu Wanna be Starting Something a má aj dobrý videoklip, Akon spieva a Michael tancuje v rôznych zostrihoch. -
A že jich není málo. -
-
Když to tak vemeš, tak skoro všichni zpěváci dnešní doby, můžou děkovat pouze Michaelovi!!.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: asi mi hrabe
To je pravda a co jich taky děkuje. Oni to vědí.
-
-
-
-
-
Nejsi jediná...Ráno se třeba probudím a první myšlenka je na Michaela...Večer jdu spát a poslouchám Michaelovu hudbu.. -
-
Taky tak. Uplně stejně. -
-
Přesně, i já to mám tak, jen co ráno otevřu oči, hned si vzpomenu na Majkla..
Několikrát denně myslím na něho, jeho rodinu, na ty kteří ho mají rádi.
I LOVE YOU SO MUCH,MY ANGEL. ♥
-
-
-
nejsi jediná... *4* -
-
děkuju kromě lidí tady nemám nikoho komu bych to mohla říct a podělit se sním o svý trápení!! JSEM RÁDA ŽE VÁS MÁM UŽ SI ŽIVOT BEZ VÁS HOLKY NEUMÍM PŘEDSTAVIT DĚKUJU!! *9* -
-
No jo holky, musíme být silní, smířit se s tím že Král popu MJ zemřel.. protože nám nic jinýho nezbývá... ach jo. :'-(
Kéž by šel vrátit čas, kéž by.... :( -
tojo lidi od nás ze třídy michaela taky milujou ale neprožívaj jeho smrt tak jako já..:( -
-
U nás lidi ze třídy ho právě rádi nemají =(
-
-
-
-
-
Nechci se opakovat
Ale už je to dost dole. Ten dnešní pohřeb mi dal zabrat. Asi , že už je definitivně uložený naše zlato k věčnému spánku a já pořád jen brečím. Vůbec nevím , co to je?? Co se to děje?? Jsem z toho uplně celá v háji a to nejsem jediná. To vím moc dobře.
Jsem moc ráda, že vás tu mám. *9* -
Michael jackson
nisi-tana.blog.cz -
Michael neměl dluhy.
Ahoj holky, udělala jsem pro všechny fanoušky přehle, jak to bylo s pěnězi Michaela.Nikdy jsem ani nezapochybovala, že by dluhy měl.Měl spoustu nejlepších manažerů a on sám byl velice chytrý.
http://allmichaeljackson. blog.cz/0909/michael-jackson-nemel- dluhy-pocitejme-trochu-dukazy -
-
Re: Michael neměl dluhy.
To jsem moc ráda a taky jsem si to myslela. To zase byl bulvární zvratek. Sorry za to slovo. Ale už mě fakt ty novináři štvou.
-
-
nova
tak už to pude ve zprávách na nově..to o tom pohřbu..tak se koukejte *3* *9* -
-
Re: nova
tak už to bylo...zase sem to nevydržela *9* *9* ..mě dostalo jak řikali, že mu děti dali na rakev korunu *3* -
Už to bylo.. smutný *9* *9* -
-
Re: Re: nova
Já se zase neudržela a rozbrečela se.Je to fakt tak strašně smutný! -
-
Re: Re: Re: nova
Já nebrečela.. udržela jsem to, ale jen tak tak.. stejně to bylo smutný *9* , ale chtěla bych vidět jak se s ním loučí rodina, škoda, ale zas je to jejich věc, nás to nemusí zajímat.. i když mě jo.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nova
Tak já bych to taky ráda viděla,ale asi né už dneska.Dneska na mě toho bylo už moc.Doufejme že to uvidíme,předem vim že zase budu brečet.Protože je to strašně smutný a já to prostě neudržim,nejde mi to udržet. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nova
Jo to já taky.. musí to být zajímavé, ale zas to musí být asi hooodně smutný... -
No to je pravda,ale ráda bych to viděla.Já jsem strašně zvědavá.Strašně ráda bych chtěla vidět jak se sním rozloučili -
no neuvidíme, přefci říkali, že se kamery museli vypnout.. takže z toho nic nebude..
-
-
-
-
-
Taky jsem to slyšela.Tak čučim na novu kdy to tam už konečně bude
-
-
michael is best singer
udelala jsem naky videjka na streamu je to od bundicka,tak mrknete a poplacte ja dneska placu cely den,tenhle pohreb je horsi jak minulej.. -
-
Re: michael is best singer
Moc hezké. Děkuju. -
Re: michael is best singer
koukala jsem na to, je to moc pěkný *3*
-