Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torema

Na uvolnění

http://www.youtube.com/watch?v=3Isr WOIFDAo&feature=related
    • zanesskaaaa

Re: Na uvolnění

To jsou jeho synovci.. krásní všichni čtyři *14* .. samozřejmě Michael nejvíc *14*
      • torema

Re: Re: Na uvolnění

Fááákt?? Tak to ani nevím. Vidíš to. *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Na uvolnění

jojo jsou.. když se podíváš tady na osobnostech na stránku 3T.. tak tam to je:))
    • lask1

Re: Na uvolnění

To pekný klip a Michael je tam velmi zlatý.
      *14*
      • torema

Re: Re: Na uvolnění

Jak Michael pomáhal mladým zpěvákům na cestu slávy. To u něj fakt oceňuju a obdivuju ho. Smekám před ním. Prostě nemám slov.
        • lask1

Ale ten chalan je tuším jeho synovec, hovorila to Angie.
          Tu je jeho hlavná stránka.

http://www.osobnosti.c z/tito-joue-tj-jackson.php
        • tea301

je to krásný klip!!
  • chiaramj

*

Já už dneska asi nadobro odejdu..Tak přeji dobrou noc Všem a krásný sny o Majkím..Díky za dnešek Všem... *14*
    I love you Michael *14* *9*
    • torema

Re: *

Dobrou noc.
      • tea301

Re: Re: *

dobrou!
    • pajka52

Dobrou, pěkně se vyspi ;)
    • zanesskaaaa

Páá *4*
  • tea301

tý jo

projíždím tak různý videa od michaela na you tube a našla sem jedno!! sice tam není michael ale je to HODNĚ povedený je to na jeho pisničku beat it! třeba to někomu zvedne náladu (měmoc ne *9* )
    http://www.youtube.com/watch?v=z HLzFcIxKYY
  • allmichaeljackson

Michael má snad už klid

Ahoj holky, jak se máte?Já jsem naopak šťastná, že už je pohřbený.Alespoň není v mrazáku v márnici.Teď hezky leží v tě své krásné rakvi na tom měkkém, semišovém podkladu a krásně spinká.Bez bolesti, smutku bez čehokoliv co musel prožívat denně.Je šťastný :)Taky jednou, zase po dlouhé době.
    • torema

Re: Michael má snad už klid

MILUJEME TĚ MOC.
      • tea301

Re: Re: Michael má snad už klid

We love you!!! *14* *9*
    • torema

Re: Michael má snad už klid

Co na to říct??? R.I.P. MICHAELI.
  • tea301

asi mi hrabe

ahoj holky už jsem zase tu!! boužel jsem se na novu nekoukala tak třeba to bude na tn.cz no jinak se už začínám smiřovat stím že je michael navždy pryč ale mám pocit že mi začíná hrabat!! přindu do pokoje a mám hozenou přes židli mikinu jako vždycky no samozřejmě k ní hned letím ale když zjistim že je to jen mikina je mi nanic! týjo všechno mi ho připomíná!! když jdu ven a je tma a du po ulici vidim stin stromu a vidim v něm michaela prostě ho vidim všude!! ach jo asi mi začalo hrabat!! *9*
    • torema

Re: asi mi hrabe

Nevím proč , ale i nový písničky a Akon a tak dále mi ho strašně připomínají.
      • chiaramj

Re: Re: asi mi hrabe

Když já ani nějak jinou hudbu než Michaela tedka moc neposlouchám..
        • torema

Re: Re: Re: asi mi hrabe

Já právě taky ne.
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: asi mi hrabe

Snažim se jí poslouchat,ale pak radši si pustim Michaela.
      • tea301

mě strašně chybí!! *9* jak říkám jdu po ulici vidím stín a prostě myslím že je to on!! každý keř a strom všechno má podle mě tvar michaela!! newim co stim!! *9* at se snažim sebe víc!! třeba i stou mikinou!! mám okno u silnice jede auto slyšim rachot tak se zbudim kouknu se po pokoju a ta mikina mi prostě připomene michaela vyskočim z postela ale pak zjistim že je to jen mikina newim co stim!! jsem blázen??
        • chiaramj

Nejsi blázen.Já to mám takhle třeba s mrakama na obloze taky mi každý připadá jako Michael *9*
      • zanesskaaaa

To bude asi tím, že si člověk uvědomuje, že to díky Michaelovi jsou tu různí zpěváci..
        • lask1

Akon prespieval tú jeho skladbu Wanna be Starting Something a má aj dobrý videoklip, Akon spieva a Michael tancuje v rôznych zostrihoch.
        • torema

A že jich není málo.
          • zanesskaaaa

Když to tak vemeš, tak skoro všichni zpěváci dnešní doby, můžou děkovat pouze Michaelovi!!..
            • torema

Re: Re: Re: Re: Re: asi mi hrabe

To je pravda a co jich taky děkuje. Oni to vědí.
    • chiaramj

Nejsi jediná...Ráno se třeba probudím a první myšlenka je na Michaela...Večer jdu spát a poslouchám Michaelovu hudbu..
      • torema

Taky tak. Uplně stejně.
        • pajka52

Přesně, i já to mám tak, jen co ráno otevřu oči, hned si vzpomenu na Majkla..
          Několikrát denně myslím na něho, jeho rodinu, na ty kteří ho mají rádi.

I LOVE YOU SO MUCH,MY ANGEL. ♥
    • luciq-dc

nejsi jediná... *4*
      • tea301

děkuju kromě lidí tady nemám nikoho komu bych to mohla říct a podělit se sním o svý trápení!! JSEM RÁDA ŽE VÁS MÁM UŽ SI ŽIVOT BEZ VÁS HOLKY NEUMÍM PŘEDSTAVIT DĚKUJU!! *9*
        • pajka52

No jo holky, musíme být silní, smířit se s tím že Král popu MJ zemřel.. protože nám nic jinýho nezbývá... ach jo. :'-(

Kéž by šel vrátit čas, kéž by.... :(
        • luciq-dc

tojo lidi od nás ze třídy michaela taky milujou ale neprožívaj jeho smrt tak jako já..:(
          • chiaramj

U nás lidi ze třídy ho právě rádi nemají =(
  • torema

Nechci se opakovat

Ale už je to dost dole. Ten dnešní pohřeb mi dal zabrat. Asi , že už je definitivně uložený naše zlato k věčnému spánku a já pořád jen brečím. Vůbec nevím , co to je?? Co se to děje?? Jsem z toho uplně celá v háji a to nejsem jediná. To vím moc dobře.

Jsem moc ráda, že vás tu mám. *9*
  • nespesna

Michael jackson

nisi-tana.blog.cz
  • allmichaeljackson

Michael neměl dluhy.

Ahoj holky, udělala jsem pro všechny fanoušky přehle, jak to bylo s pěnězi Michaela.Nikdy jsem ani nezapochybovala, že by dluhy měl.Měl spoustu nejlepších manažerů a on sám byl velice chytrý.
    http://allmichaeljackson. blog.cz/0909/michael-jackson-nemel- dluhy-pocitejme-trochu-dukazy
    • torema

Re: Michael neměl dluhy.

To jsem moc ráda a taky jsem si to myslela. To zase byl bulvární zvratek. Sorry za to slovo. Ale už mě fakt ty novináři štvou.
  • kristyn875

nova

tak už to pude ve zprávách na nově..to o tom pohřbu..tak se koukejte *3* *9*
    • kristyn875

Re: nova

tak už to bylo...zase sem to nevydržela *9* *9* ..mě dostalo jak řikali, že mu děti dali na rakev korunu *3*
    • zanesskaaaa

Už to bylo.. smutný *9* *9*
      • simoona

Re: Re: nova

Já se zase neudržela a rozbrečela se.Je to fakt tak strašně smutný!
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: nova

Já nebrečela.. udržela jsem to, ale jen tak tak.. stejně to bylo smutný *9* , ale chtěla bych vidět jak se s ním loučí rodina, škoda, ale zas je to jejich věc, nás to nemusí zajímat.. i když mě jo.. *1*
          • simoona

Re: Re: Re: Re: nova

Tak já bych to taky ráda viděla,ale asi né už dneska.Dneska na mě toho bylo už moc.Doufejme že to uvidíme,předem vim že zase budu brečet.Protože je to strašně smutný a já to prostě neudržim,nejde mi to udržet.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: nova

Jo to já taky.. musí to být zajímavé, ale zas to musí být asi hooodně smutný...
            • simoona

No to je pravda,ale ráda bych to viděla.Já jsem strašně zvědavá.Strašně ráda bych chtěla vidět jak se sním rozloučili
            • zanesskaaaa

no neuvidíme, přefci říkali, že se kamery museli vypnout.. takže z toho nic nebude..
    • simoona

Taky jsem to slyšela.Tak čučim na novu kdy to tam už konečně bude
  • michael is best singer

udelala jsem naky videjka na streamu je to od bundicka,tak mrknete a poplacte ja dneska placu cely den,tenhle pohreb je horsi jak minulej..
    • torema

Re: michael is best singer

Moc hezké. Děkuju.
    • pajka52

Re: michael is best singer

koukala jsem na to, je to moc pěkný *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit