Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • januska100

ahojky

hezký večer všem i majkýmu *15*
    • majka111

Re: ahojky

tobě i majkímu, přeju i já *15*
    • anet98

Re: ahojky

Tobě taky hezký večer. *4* A Majkímu též. *1*
  • tea301

čusky

čusky ldidičky jsem zase tu!! koukám že některé ztracené duše se nám vrátili že zanesko?? a omlouvám se předem že semnou dnes nebude zas až tak velká legrace nemám na nic náladu!P.S. díky za pochopení!! *9*
    • chiaramj

Re: čusky

ahoj..
    • kristyn875

to mi povídej *9*
    • zanesskaaaa

Jistě!!.. Jsem ZPĚT, radujte se všichni!!! *15* *15*
      • majka111

Re: Re: čusky

tak to budem,když si zpět *15* huráááá *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: čusky

anooo z Majky si berte příklad *15* .. né dělám si srandu.. pokud se na to necítíte tak proč se přetvařovat *3*
    • anet98

Ahoj teo.No dneska je opravdu takový blbý den.
  • majka111

pěkný večír lidičky.....

všem vám přeji pěkný večír, lidičky *3*
    • chiaramj

Re: pěkný večír lidičky.....

Tobě taky=) I když pěkný moc není=(
      • majka111

Re: Re: pěkný večír lidičky.....

no,to máš pravdu.....
        • tea301

Re: Re: Re: pěkný večír lidičky.....

ahoj!!
  • angie72

Lask1

Je to síla ten článek, viď?
    Pak se mi někdo může divit, že jsem od rána na dně :-(
  • angie72

Zaneskooo

Zase reaguju tady...

Majkí by to ustál. V tom článku manažer řekl, že ten poslední večer před smrtí byl šťastnýa řekl, že je připravený, že to dá, a ať mu nezkoušejí říkat, že ne a smál se. Objal je kolem ramen a oba s ním odešli do šatny. Odvedli ho do šatny. Prý byl zase šťastný.
    • zanesskaaaa

Re: Zaneskooo

Ach jo.. je to krásný, ale zas smutný, taky věřím, že by to ustál, kord teda když měl zdravé srdíčko.. dokázal by to, byla to silná osobnost.. *9*
      • angie72

Re: Re: Zaneskooo

Já budu končit, protože potřebuju už vypnout a uklidnit se.
        Ale dala jsem na tvou radu a vybrečela jsem se znovu prve.

Zaneskooo, když nevíš povolání, tak co zdravotnictví? Je to to nejkrásnější co znám. A ty jsi vnímavá dušička, hodila by jsi se tam!
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Zaneskooo

jáá zdravotnictví??.. vidět krev, nebo jehlu, tak se hroutím.. spíš jenom třeba psycholog nebo tak.. uvidíme.. mě taky hodně baví jazyky víš.. je to těžký si vybrat..
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Zaneskooo

No vždyť psychologie je úžasná. Já dělám korespondenční psychologii a moc mě to baví. Vidíš, to mi připomnělo, že nemám vypracované úúúkolyyy, pomooooc :-)

Takže jdu už dneska. Možná se ukážu, když ne, svět se z toho nezhroutí *15*

Pááá lidičky a mějte úžasný večer!!!
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zaneskooo

Ty taky Angie *15* .. Pááá:-*
    • angie72

Já mám video z toho dne i fotky. Fotky jsem udělala z toho videa a videa jsou dvě. Jedno z těch videí jste mohli vidět. Říkám mu žvýkačka, protože tam Majkí sedí a žvýká a užívá si to, jak sleduje tanečníky, jak nacvičují. Potom mám video, kde stojí za kamerou a další video, jak k nim jde a objímá se s nimi.
      To vše je z večera 24.6.09, chvilku před tím podáváním koktejlu z léků!!! A moooc mu to tam slušelo a prý vážil 64 kilo, ne jak se tvrdí 50!!!
      • zanesskaaaa

To bych taky ráda viděla, to video jak má žvýkačku jsem viděla.. je to zábavné *15* .. kde jsi to našla nebo stáhla prosím, jo a to video jsem už dodělala, tak Ti později napíšu ten postup ju?..
        • angie72

Já ta videa mám ve složce. Až je najdu, protože mám šíleně moc videí, tak to dám na blog a napíšu vám to. Fotky tam dám možná ještě dneska večer z toho videa...

Ta videa najít musím, protože chci, ať vidíte, jak mu to moc slušelo. Ten den dřel a cítil se moc dobře...
          • zanesskaaaa

Dobře, ještě, že Tě tu máme Angie *4* .. co by jsme tu bez tebe dělali *4*
  • baluska1

OMG

Teď jsem se dostala na PC.To je dobře že už Majkího pohřbili.Ale chudáci děti.Nechtěla bych být na jejich místě.Je to hrůza.Moje spolužačky Majkí tak pomlouvají a já mám co dělat abych se nerozbrečela.Je to hrůza.Dneska jsem šla ze psem a pustila jsem si You are not alone a rozbrečela jsem se.Každý den za Majkího uroním alespoň jednu slzu.Proč on.
    • zanesskaaaa

Re: OMG

Holky tak se jim třeba postavte.. nemyslím, že jim máte vykládat jak byl skvělý a takl, to oni nepochopí, akorát zas budete za debily, nevím zkuste říct: ,,STOP!! Přestaňte už, já myslela, že jste kamarádi. Vidím, že jsem se spletla, když mi takhle ubližujete!!'' zkuste to třeba použít stejně.. nebo jinak, ale postavte se za sebe, přeci si nenecháte takto ubližovat??..
    • kristyn875

holky kdyby jenom spolužáci..ale přídu domu a mám to samí..je mi ze všech zle..všem kterejm sem věřila mi timhle hodili kudlu do zad..jak můžou bejt tak hnusný..je mi fakt zle...mno myslim, že sem na tom se slzičkama stejně Baluš..denně aspoň dvakrát brečim.. *9*
      • anet98

Re: Re: OMG

U nás doma taky nikdo Majkího nemá rád a mě to tak štve jak mu brácha skoro furt nadává. *9*
        • chiaramj

Re: Re: Re: OMG

Můj brácha taky *9*
    • chiaramj

To moje spolužačky dělají taky a je to od nich fakt hnusný =(
  • chiaramj

*

Hezký podvečer Všem...Dneska vůbec nějak nestíhám=(
    • mrs_jackson

Re: *

Ahojky...Hm já taky ne :-( dneska jsem tu skoro vůbec nebyla
    • kristyn875

Re: *

ahojky..mno to mě je dneska fakt divně *9*
      • chiaramj

Re: Re: *

Mě je nějak divně už od rána=( V sobě pořád dusit smutek po Michaelovi je fakt těžký *9*
        • kristyn875

Re: Re: Re: *

přesně tak..stašně mě to bolí..a ještě to pořát dusit..je to fakt moc *9* *9*
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: *

Jako by to nestačilo do toho všeho poslouchat nadávky na Michaela *9* *9* To bych nejradši utekla,když to slyšim *9*
  • valkikulka

:-(

JA CHCI TRIIICKKKKKKKKKOOOOOOOOOO *9*
    • mrs_jackson

Re: :-(

Tak to nejsi sama já bych ho taky hrozně chtěla!!!!! *14* *14*
      • valkikulka

Re: Re: :-(

hm *9*
        • valkikulka

Re: Re: Re: :-(

http://www.youtube.com/watch?v=XQYT m-5Qy20 mi video
    • angie72

Re: :-(

Tak si ho objednej přes ty co pořádali akci na narozeniny Majkího. Mají plno triček ještě.
      • valkikulka

Re: Re: :-(

JO TO BUDE STAT HODNE A KAMOS KOPIL ZA 50 A JEHO RUKAXICI TEZ KUKNETE http://milkasekmichaeljackson.blog. cz/
        • angie72

Prosím tě za 50,- korun? Tak to musí být tedy obyč triko. A snad nevěříš, že ta rukavice je ta pravá?
          Ale to je jedno...
        • valkikulka

*9* *3* *9* *3* *9* *3* *4* *4*
        • valkikulka

*9* *3* *9* *3* *9* *3*
  • angie72

Zaneskooo

Už to bylo moc dole, odpovídm ještě jednou tady...
    -------------------------- -------------
    Ano, je to tak Zaneskooo, člověk nemá v sobě dusit bolest. Já jsem dneska prostě na dně. Já se nemůžu smířit s tím, že se tohle stalo. Nejsem fanatická fanynka, co šílí a rve si spodní prádlo. Jsem člověk, který nedokáže unést smrt tak významného, milého a milujícího člověka, který nedělal rozdíly. Neštítil se lidí a miloval. A hlavně! Jeho srdce bylo prý tak silné! Játra byla zdravá! Nikdy by člověk neměl zdravá játra, kdyby užíval haldy léků, chápete to?
    • lask1

Pozrela som si ten článok na tej vašej stránke, je to smutné pre všetkých.
    • zanesskaaaa

Nejsem odborník přes medicínu, ale připadá mi divné, že pokud člově užívá prášky na bolesti, tak přeci nemůže mít zdravá játra, přeci nebo ne?..
      • angie72

No právě nemůže. To je jako s alkoholem. Dlouhodobé užívání léků zanáší játra. Majkí měl srdce zdravé, neprodělal ani infarkt prý. A játra prý byly taky v pořádku. Je to v tom rozhovoru toho manažera, jak jsem dávala na blog.
        • zanesskaaaa

To jsem ještě nečetla, navíc je to slovensky, tak tomu asi nebudu tolik rozumět, jako když sem píše Lask, ale uvidíme:)).. ale je to přeci blbost, nevím, příjde mi to divné, že pokud užíval tolika léků, tak neměl žádné problámy s játry, ani žádné infarkty, čím by to mohlo být?..
          • angie72

Že neužíval ty léky co tvrdili. Že skutečně ho otrávil Propofol, nebo mohl mít silnou alergickou reakci, která zastavila srdíčko.
            Kdyby řekl záchranářům Murray, že podal Propofol, tak mohl jednat jinak. Kdyby jim řekl, že nedýchá už dlouho, tak taky mohli jednat jinak. Nemuseli ho trápit a mohli ho nechat odejít, protože už bylo pozdě.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zaneskooo

Ahá.. to je taky možnost.. ten Murray.. to jméno nemůžu ani cítit, hned se mi dělá zle a něco bych rozkopala.. je to hrůza.. Michael mohl mít svůj krásný Comeback.. byl by spokojený, šťastný, možná by neustál všechny ty koncerty, ale ten JEDEN, ten PRVNÍ, by si určitě hodně užil a dal by do něj úplně všechno, možná i víc než do těch předchozích, jestli to vůbec jde..
  • lina25

Poslední opona

Tak už se to uzavírá...pláč a pak ta opona
    Zakreje mou zlatou rakev, slzy, stesk a poklona
    Klaníte se mému tělo, co leží pod víkem ze zlata...
    V první řadě moji drazí, děti...moje poupata...
    Poupátka moje posílám vzkaz...
    Že až přijde čas sejdeme se zas
    Do té doby,musíte žít!
    Osušte slzy, přestaňte snít!
    Že dveře se otevřou, a vnich budu stát
    Tohle vám zlatíčka nemohu dát
    Jen moje duše, hlídá vás dál
    Vidět vás vyrůstat tak jsem si přál...
    První lásky, a první zklamaní
    Že mohl jsem vzít vaši tvář do dlaní
    Usušit slzy, a říct bude líp
    Na kolenou chovat jednou svoje vnoučata
    To vše mohlo být moje poupata...
    Však stalo se já umřel cizí vinou...
    Musím už jít cestou trochu jinou....
    Nikdy však neopustím vaše krásné tváře!
    Zvedněte hlavu! Je tam tolik záře!
    Posílám lásku a křídla co obejmout by Vás chtěli!
    Miluji vás a ani smrt už nás nerozdělí....
    Poslední slza a potom poklona...
    Zakryje rakev a poslední opona
    Uzavře příběh jedné superstar
    Co byla pro svět krásný boží dar....
    • sash

Re: Poslední opona

nemám slov, si talent, lina.... nádhera, mala som slzy v očiach a keby som ich nezadržiavala, tak sa rozplačem... ty s angie by ste tie básne mali vydať...
    • chiaramj

To je krásný moc.
    • lask1

Je to krásne a myslené od srdca.
    • zanesskaaaa

Krásný, nádherný, prostě dokonalý!!!
      • lina25

Re: Re: Poslední opona

Děkuju zlatí!
    • angie72

Božééé!!! To je nádherné! Ale brečet už nebudu, už nemůžu, složila bych se. Dnes jsem vybrečela tolik slz, že škoda mluvit...

Linuš zkopíruj jí a ulož. Potom mi jí pošleš do knížky.
      • lina25

Re: Re: Poslední opona

Děkuju moc!
        Jasně kopíruju:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit