-
pohřeb
http://www.youtube.com/watch?v=tSbE qRCBXzs -
pohřeb
ahhojky..jsem teď ve škole..no.. *1* včera večer jsem na uložto stahovala první část majkýho pohřbu v češtině..dneska stahuju tu druhou...koukala jsem jak tam měl projev nějakej "skoro děda" nevím jak se jmenoval teďka..no a moc se mi líbilo jak říká"a měl tři krásné děti" a pak se podíval na ně a říkal" no váš tatínek vůbec nebyl podivný, podivné byli jen věci se kterýmy se musel vypořádat"...
P.S. pardon za pravopis..to víte prázdniny...mozek nepracoval.. *4* -
Info na blogu
Ahoooj, kto si chce pozrieť fotky a videá z pohrebu, na blogu som o tom pridala dosť článkov... fotiek je tam tiež dosť veľa, a takisto videí... Môžte Majkimu u mňa aj zapáliť sviečku... inú ako zvykne byť na nete... Dúfam, že už odpočíva v pokoji... We love you, Michael!!
Blog: michaelisking.blog.cz -
-
Re: Info na blogu
Ahojík, máš to tam krásný, moooc. Já od rána řvu, jsem na dně... -
-
Re: Re: Info na blogu
Ano maš nádhernej blog.Pustila jsem si ty videa z toho pohřbu a skoro nic jsem neviděla,protože mi tekly slzi.Nešlo mi to vůbec zastavit.Paris,Michael I A Michael II to nesli statečně.Dneska fakt nemůžu pořád myslim na Majkla pouštim si jeho videklipi a brečim,ještě že mi dneska odpadla škola jinak fakt nevim co bych dělala -
-
Re: Re: Re: Info na blogu
ďakujem, si zlatá :) Majkiho deti sú úžasné... utešujem sa tým, že snáď sú ešte dosť malé na to, aby si to celé tak naozaj uvedomovali, ale obávam sa, že nie a zraňuje ich to viac než si dokážeme predstaviť :( -
-
Re: Re: Re: Re: Info na blogu
Nemáš zač=)No to jsou užasný.Já si myslím že Michael I a Paris že už to chápou že jim tatínek odešel,ale u Michaela II si nejsem jistá,protože je ještě malí je mu teprv 7,ale asi už ví že se tatínek nevrátí.Na tom videu na tvym blogu se mi zdálo že Michael I má slzy nakrájíčku.Paris to nesla statečně.A Blanket se koukal na ten letáček kde byl jeho tatínek.Takhle malí a příjdou o tak milující osobu jako byl Majkl.Je mi jich tak líto -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Info na blogu
Presne tak, veď ako zle je nám, fanúšikom, smútime za Majklom a pri tom keď si to tak uvedomíme, tak bol pre nás cudzí človek... aj keď nám bol, je a vždy bude veľmi blízky atď., ale v podstate sme si s ním cudzí... ale jeho deti s ním vyrástli, prežívali s ním všetky krásne veci a už len Parisin výstup na rozlúčke potvrdzuje, aké to majú strašné, ako za ním smútia a ako veľmi trpia... inak všimnite si na fotkách, koľkým ľuďom sa tlačili slzy do očí, koľkí sa tým slzám ani neubránili... Liz, mama Katherine, La Toya... škoda, že necvakli aj Lisu Mariu, snáď sa objavia aj ďalšie zábery... -
Angie ty máš taky krásný blog.Přesně tak.Pro ně je to strašná bolest.Oni snim žili,hráli si,povídali si....Pro ně to byl báječný tatínek.Ty děti mají na Majkího krásný vzpomínky,vždycky o něm budou hezky mluvit jaký to byl báječný člověk.Děti to musej strašně prožívat,vždyt snim pořád byli,byly pořad u Majkla a tet.Musí to být hrozný.Já se tet taky trápím,ale ty děti to mají asi o hodně větší to trápení,tu bolest -
Já na blogu ráno psala článek, že si myslím, že to je na psychiku hrozný další pohřeb, ale zase na druhou stranu prošli tohle období s vědomím, že tatínka ještě uvidí, protože mu vkládali vzkazy do rakve a na jedné fotce je pootevřené víko, popisovala jsem jí, ale vidět tam nic není, jen vrch toho víka.
Teď už mají před sebou skutečně jen prázdno a bolest v srdcích.. Jak musí být jim, když my jsme z toho totálně na dně!!!
http://healtheworld-mj.b log.cz
-
-
-
ďakujem, si zlatá :)
-
-
Re: Re: Info na blogu
Ďakujem, Angie, veď ty to tam máš minimálne rovnako tak krásne :) Viem, že ti je smutno, nám všetkým je, ale musíme to brať tak, že aj keď nám je za ním smutno, tak on už viac netrpí, už necíti bolesť ani zradu ľudí, je na mieste, na ktorom cíti tú nekonečnú lásku, ktorú celý život hľadal a postrádal... Teraz je mu už dobre a viem, že by nás nechcel vidieť plakať... miloval, keď boli jeho fanúšikovia šťastní a tešili sa spolu s ním... -
-
Děkuji, jsi moc milá...
Já vím, že Majkí už má klid a vše co potřeboval, ale když jsem dnes četla rozhovor s jeho manažerem, že byl v úžasné kondici, že se tak moc těšil a řekl ten poslední večer před smrtí, že těch 50 koncertů dá, že je připravený, a ať oni mu neříkají, že ne a smál se... Tak řvu, neskutečně řvu, protože tohle se nemělo prostě stát. Michael byl prý zase šťastný po dlouhý době. Já viděla video i fotky z toho posledního večera a moc mu to slušelo!!! -
-
to je jedno či slovensky alebo česky :) teším sa naň :) -
ach Bože... to naozaj??? chudáčik, a prečo písali také blbosti, aký bol slabý a neviem čo, to sú totálne absurdnosti... nedala by si to video a ten rozhovor a tie ostatné veci na blog?? rada by som si to pozrela a prečítala.. -
-
Dám to tam, ale až to všechno upravím ju? A článek je Slovensky :-)
-
-
-
-
-
-
Krásné a pohodové ranko :-)
Tak nám Michaela pohřbili. Nebylo to při západu slunce, ale v 8:30 (5:30 u nás)
Ptala jsem se ráno manžela, kolik je hodin a řekl, že je 5:37. Byla jsem v myšlenkách s Michaelem, ale netušila jsem, že teprve začínal obřad. Teď jsem o to víc ráda.
Sedím tu a bulím a cítím se všelijak. U nás smaozřejmě jsou dva články, ale já nejdříve četla jinde. Prý byl v přední části umístěn fotoaparát, že je prý naděje, že by se mohl materiál použít do filmu This is it.
Zapálila jsem svičku a jdu si pustit Majkího hudbu a dnes chci víc jak kdy jindy vzpomínat!!! Ale ono se už víc vzpomínat stejně nedá, protože vzpomínám na maximum! -
-
Re: Krásné a pohodové ranko :-)
Ahoj Angií a ostatní,
já myslela na Majkího už když jsem šla spát, že snad už to bude definitivní a konečně nalezne svůj klid. Ráno jsme s dětmi vstávali v 5:40 a pustili si CD History a zavzpomínali.
Tak sbohem Michaeli - nikdy, nikdy nezapomeneme! -
Re: Krásné a pohodové ranko :-)
Už je tam i 3 článek a jsou u něho i fotky až jsem se z toho rozbrečela.Tak se koukni teda pokud jsi to neviděla -
-
Re: Re: Krásné a pohodové ranko :-)
To je tak strašně nefééér... Prostě strašně nefééér!!!
Proč tu sakra! není plačící smajl!!!
-
-
-
bré ranko
necíte někdo něcoo tom pohřbu? česká media na to dlabou.... -
potřebuji se jen vypsat...
přeji krásnou noc, dámy...
moc aktivní tu v komunikaci nebývám, maximálně když mám nějakej úlovek nebo dotaz...
ale dneska je to jiný. dneska je mi hrozně.
od té doby, co Majkl zemřel, na něj myslím každý den. předtím jsem na něj taky myslela, ale ne tak často jako teď.
od té doby se mi změnil pohled na svět. hodně jsem smutnila, poslední dobou jsem na něj vzpomínala i v hezkých věcech...
ale dnes to přišlo zase.
je to tak hrozné, když víte, že někdo, v kom jste se viděli, koho jste obdivovali už od doby, kdy jste ani nechodili do školky a kdo vám jakoby "na dálku" rozuměl, je pryč. že se s ním v tomhle životě nesetkáte. a tímhle vám dojde (hlavně mě, která pořád nadává na život), že tenhleten život přecejen není tak strašněj, jak jste si vždycky mysleli. že stojí za to žít. že jsou tu věci, který si sice berou svoji daň, ale... jsou neopakovatelné a byla by škoda je nezažít, nevidět, nezkusit. najednou... si tak nějak začnete vážit života a... díváte se na věci tak jaksi jinak. je vám smutno, ale víte, že tenhle život prostě chcete žít i přes všechny překážky... i přes to, že vám tu někdo, koho milujete, schází. a že život, je tak... podivně... smutně krásnej.
to mě naučil pan Majkl. -
...
dobrou,a hezký sny -
*
Dobrou noc Všem co tady ještě jsou a hezký sny nejlépe o Mjakím přeji.. *14* *1* -
Michael Jackson
Dobrou noc všem a hezké sny o Majkím..... *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
michael is best singer
ahoj udelala jsem video na streamu,staci kdyz tam do toho vyhledavace zadate kral popu michael jackson,a autor je bundicka,co na to rikate? ohodnotte mi to prosim,diky jana,