-
Michael Jackson
ona je fakt strašná ta laidy snad dá pokoj......mi ho nedáme.... *13* miluji Tě *14* *14* *14* *14* *14* -
Pro Michaelu Luisu
Tady je odkaz na Facebook ale moc to s tím ještě taky neumím
http://www.facebook.com
Musíme si s tím pohrát ale ty už to asi zvládáš viď zlato?? -
-
Re: Pro Michaelu Luisu
Zkusím to zlato ,ale asi to nezvládnu.... *3* *15*
-
-
Laidy
Řekne mi někdo co tady tak příšerného Laidy předvedla?Neumím si představit, že by to bylo horší než u mě na blogu.Ta ženská je blázen. -
-
Re: Laidy
no skoro to samý co utebe!! pořád jen samý důkazy otom že žije a samé teorie!! -
-
Re: Re: Laidy
Já myslím Teo, že tam ještě nevytasila toho starého pána na Michaelově pohřbu (zamaskovaný Michael), jak svou stařeckou hůlkou, ve které měl zabudouvanou kameru, zaznamenává svůj vlastní pohřeb. Ale možná to teprve příjde. *1* -
-
Re: Re: Re: Laidy
alekso řeknu ti že u téhle ženské mě nic nepřekvapí!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Laidy
Ona je tím posedlá. Ále co, třeba si jen nemůže a nechce připustit, že Michael tady už není. Ona myslím psala o nějakém osobním setkání s Michaelem nebo
že byla v 96 na koncertě, teď už přesně nevím. Já to neberu nijak dramaticky, i když pravdou je, že dokáže být urputná. -
Re: Re: Re: Re: Laidy
joo to už psala, že se díval na svuj vlastni pohreb ze druhe rady :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Laidy
No tak vidiš, že jste nebyli o nic ošizeni. *1*
-
-
-
-
-
-
Michael Jackson Home Movies 1 CZ
Dobrý večer všem.
Nebyla jsem tady delší dobu, tam nevím, zda jste to už zaznamenali.
Dávám odkaz na videa Michael Jackson Home Movies 1 CZ (přeloženo zatím
5 dílů do češtiny).
http://www.youtube.c om/watch?v=9w-2z5XGhH0 -
-
Re: Michael Jackson Home Movies 1 CZ
už jsme to viděly, jsou hezká, že? -
-
Re: Re: Michael Jackson Home Movies 1 CZ
*1* Teď si to pročítám...jdu s křížkem po funuse. Joo, je to skvělý!
-
-
-
dobrou
Jdu spát, jsem unavená, a jsem z toho článku ( jak jsem dala angie) znechucená, proboha proč?:'-(
Bude se mi špatně usínat..
Miluju Tě lásko nekonečná ♥ -
-
Re: dobrou
dobrou!!
-
-
Michael Jackson
TOREMO ty videjka jsou hezké je tak sladký nejhezčí je jakou měl radost z toho narozeninového dortu pomalu brečeůl kdyby jsmne mu taky mohli bývali dát dort *9* *9* ach jo... -
-
Re: Michael Jackson
Jo, jo. Já vím a aspon ho vidím štastnýho.
-
-
Michael Jackson
TOREMO ty videjka jsou hezké je tak sladký nejhezčí je jakou měl radost z toho narozeninového dortu pomalu brečeůl kdyby jsmne mu taky mohli bývali dát dort *9* *9* ach jo... -
Michael
Toto je kúsok z toho životopisu rok 1993.
Ani sa nečudujem, že sa vtedy zrútil.
17. srpna policie otevírá vyšetřování proti Michaelovi, který je nařčen ze zneužití 13letého chlapce.
Michaelovo turné "Dangerous" pokračuje v Asii, ale koncert v Bankoku je odvolán, protože se Michael zhroutil dehydratací. Pepsi toho náležitě využila a rozšířila reklamu "Jsi dehydratován: Dej si Pepsi!"
Michael nakonec v Bankoku vystoupí, ale další koncert musí být zrušen, protože se Michael v zákulisí těsně před koncertem psychicky zhroutil.
Turné pokračuje v Rusku a Jižní Americe. Pak je turné zrušeno a Michael odjíždí neznámo kde na protidrogovou léčbu. -
-
Re: Michael
Dnes jsem viděla odkazu krále popu dvd a je to s titulky chudáček mluvil tam a pomalu brečel jak se musel ponížit policie vše vyšetřovala na Nevrlandu a i jeho zkoumali na těle musel být celí nahý a i ho fotily ,ale vydržel to aby všem dokázal cže je nevinný chudáček náš *9* to vše dokážou lidi pro peníze a závist.... *9* *9* -
-
Re: Re: Michael
Já se na to budu muset podívat v sobotu až budu sama, Protože budu zase řvát.
-
-
Re: Michael
co to zase je?? no to už je moc!! reklama na pepsi jsi li dehydratován dej si pepsi ! zmetci jedni!! chudáček měl to tak těžký a byl nevinej!! *9* -
-
Bol pre nich cvičená opica, ale keď ide o peniaze sú schopný všetkého. -
Přesně. *9*
-
-
-
Pá
Já jdu spát,zejtra do školy.Máme do půl čtvrtý,ale snad ještě přijdu. *5* -
-
Re: Pá