-
!!!!
ach lidi přestaňte ji už řešit je to ignorantka a tim to hasne prostě..!!! máme tu úrobírat majkýho a né nějakou psychopatickou krávu..!!!! prostĚ TO UŽ NECHTE PLAVAT .....p.s.-omluvte mou výslovnost *1* -
pro balusku
jj mám icq pošlu ti ho do vzkazů ju ale momentálně ho nemám zaplý!! -
Dobrou
Ta ženská je vážně šílená..No nic tak jen do ní.Dobrou noc a ty nejhezčí sny o Majkím *14* *1* -
-
Re: Dobrou
dobrou!! a tobě taky!
-
-
Video
Toto s Michaelom nesúvisí, ale je to zaujímavé video.
http://www.youtube.com/wa tch?v=SPPVKPeJP4A&feature=related -
-
Re: Video
jů...to je moc dobrý....jsem ráda že jsi alespoň změnila téma .. -
-
Re: Re: Video
By ma zaujímalo ako to urobili.
Či je to jedna žena, ale asi áno. -
-
Re: Re: Re: Video
já to taky nechápu... *1*
-
-
-
-
Pro Laidy
Lady, Laidy, že ti to už není blbý...... To co píšeš do blogu allmichaeljackson není pravda, prostě..... Mijakíí, náš nemilovanější, nejlěpší, nejkrásnější, nejúžasnější a jiných nej,nej nej.. nežije.. Je mi toho líto, smutním nad tím, ale nedá se nic dělat. *9* Smiř se s tím!! Vím, jě to těžké... -
-
Re: Pro Laidy
Také jsem jí psala, ale ona odpověděla, že jí není 20 a že se s tím umí vyrovnat. -
-
Re: Re: Pro Laidy
Jo jí není 20 jí je 10 ... *1* -
Re: Re: Pro Laidy
proboha živýho to je taková .... vypadá to že ji na hlavu doma něco spadlo a bylo to hodně težký!! *15* -
-
Re: Re: Re: Pro Laidy
to muselo být ale hoooooooodně těžký!!!!! *15* *15* -
Re: Re: Re: Pro Laidy
Ty jsi moc.Teuš máš ICQ??
-
-
-
-
Michael Jackson
Holky v klidku *3* berte to s usměvem ona se sklidní,,,,,, *4* -
TWL
Tohle jsem jí napsala,ale je tam pár sprostých slov,tak mi je promiňte:LAIDY TY NEJSI ČLOVĚK,ALE MAGOR S MYŠLENÍM 2 LETÉHO MIMINA,MOŽNÁ I TO JE CHYTŘEJŠÍ NEŽ TY.JDI SE UŽ NĚKAM LÉČIT.VŠECHNY KOLEM SEBE SI POŠTVALA,A ONI TI TO VRACEJ.ZAMYSLI SE NAD TÍM CO DĚLÁŠ A CO VYKLÁDÁŠ ZA POHÁDKY.TY TO NEMÁŠ V HLAVĚ POŘÁDKU.UŽ MI PĚKNĚ LEZEŠ KRKEM.TEBE ŘEŠIT TO JE NA DLOUHÝ PŘÍBĚH.KDYBYCH TI MĚLA VYPSAT CO SI O TOBĚ MYSLÍM,TAK BY TO NEBILO AŽ MOC HEZJÉ A HLAVNĚ DLOUHÉ.ALE TY SE DI NAPŘED LÉČIT A PAK SE S NÁMA BAV.TY NEJSI FAKT FANYNKA,ALE ŽENSKÁ POSEDLÁ VĚTOU ŽE MAJKÍ ŽIJE.TA SE TI POŘÁD MÍCHÁ V MOZKU.A POŘÁD SI PRO SEBE ŘÍKÁŠ ''MAJKÍ ŽIJE,MAJKÍ ŽIJE,,.pROSTĚ NEJSI NORMÁLNÍ ČLOVĚK. -
To je hrůza
Ta ženská je blázen.Už ale polevuje, jak jste se do ní opřely.Najednou to nemá od svého jistého zdroje, ale z youtube a slovenských stránek.Dobře jste udělaly :) -
-
Re: To je hrůza
Ale ze ju to bavi takhle ze sebe delat debila :-D -
-
Re: Re: To je hrůza
Ne ona ho ze sebe dělat nemusí ona je.Hele četla si ten komen je tady na diskuzi jmenuje se TWL. -
-
Re: Re: Re: To je hrůza
jj *15*
-
-
themisko pod se tam knám přidat vyženem ju stejně jako odsad mmchdm allmichaeljackson jakou tam máš přezdívku?? -
-
Jsem tam jako šimša..ale pisu tam jen obcas..
-
-
-
Re: To je hrůza
nemůžeš ji nějak zablokovat vstup na ten blog?? -
-
Ne :D -
-
Hele ale hustě jí dem po krku co?Teuš hele my smě dvojka.Tam teď válíme co? -
-
Re: Re: Re: Re: To je hrůza
Akorát ti na ten blog zataá viry.Ne ona je hlavní vir. -
Re: Re: Re: Re: To je hrůza
TJ všimla sis co sem tam ted napsala?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je hrůza
jj.Hele mi dvě sme jí tak vyhrotili že už tam ani nevleze,a jestlio teď neco napíše jdem po ní a budeme jí ničit a hrotit. -
Re: Re: Re: Re: Re: To je hrůza
Jo holky, jen tak do ní.Takhle už to nejde, jen si všimněte kolik a jak dlouhé komentáře neustále posílá.Jsou stupidní a nic nedokazují, akorát špiní Michaelovu památku.A můj blog je především k prezentaci jeho neposkvrněné památky, podle toho jaký opravdu byl.
-
-
-
-
-
-
zabít!!
Lidi kolik let dostanu za vraždu když mi ještě není 15?? -
-
Re: zabít!!
Mylsim ze kdyz zabijes laidy dostanes vyznamenani =D -
-
Re: Re: zabít!!
tak to abych se dala do práce kde seženu dynamit?? -
-
Re: Re: Re: zabít!!
*1* *1* Heh ty jsi fakt moc.Se válím smíchy.Hele ona je jak bulvár.Je taky nesnesuïtelná a všem se hnusý. -
-
Re: Re: Re: Re: zabít!!
Stejnem psychopatum jako je ona a její ,,manžel" se asi nehnusí,ale nám normálním lidem jo =D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zabít!!
holky omlouvám se co sem tam napsla ale už sem vyraplila!! *8*
-
-
-
Re: Re: Re: zabít!!
Tak to ti pomůžu =D -
-
Re: Re: Re: Re: zabít!!
Ona tam psala že její manžel zná jistou osobu velmi blízkou Majkímu.ak s tím mě teda fakt děsně pobavila. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zabít!!
Ještě by mohla napsat že její manžel je Tito Jackson a odrovnala by mě úplně...
-
-
-
-
Re: Re: zabít!!
Jo přesbě dostaneš vyznamenání to jsi napsala suprově.Hele holky já bych jí nejradši dala pěstí.
-
-
-
l.2
poked ji chcete dál řešit tak jí pošlete email jaká je blbá toto je diskuse majkýho máme tu řešit jeho pěkné sssrdíčko, postavu, zadeček..a všechno.. *1* nikoli laidy *1*
tady je její email: Mrazova31@seznam.cz -
-
Re: l.2
to je e-mail na Laidy -
-
Re: Re: l.2
jo vždyť ho všude píše tak jsem ho chtěla jen připomenout..
-
-