Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chiaramj

Ahojky

Hezký podvečer Všem,neznáte někdo DVD d názvem Odkaz Krále Popu???
    • Re: Ahojky

Ahoj znám mám ho doma a je fakt chvilkama hodně smutný *9*
    • thesimsa

Re: Ahojky

V sobotu ho prodavali v trafikach...
      • chiaramj

Re: Re: Ahojky

No já to mám tady před sebou a nevim jestli si to pustit..=)Jaké to je??Není to moc smutné??=(
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahojky

Trochu jo...Ale da se na to divat..
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Ahojky

Jen část, kdy Majký vyrávý o tom že měli povolení fotit ho po celém těle..Ale jinak tam o něm mluví strašně hezky =)
  • baluska1

Sem napsala

Pro LAIDY
    Laidy,přestaň už všem kolem sebe vyprávět ty nesmyslný pohádky o tom že Majkí žije.to si říkej nikomu jinému.Kup si třeba medvídka Mívala postav se před něj a můžeš mu říkat ''Hele víš že MJ žije to jea,le mazec co?,,
    To si mu říkej,ale mezi nás lidi to nespy.A ani to nikoho nezajíma.Říkej si to těm svej pubertálním fiflenkám,který ti na to skočí.A myslím žei ten medvídek Míval tě bude mít po čase dost a začne se rozpadat,jen pro to abys ho vyhodila a on měl od tebe klid.Už mě nebaví ty tví výmysli pořád číst.Buďto si ty pohádky říkej nikomu jinému a nebo se bav normálně.Hele ty nikdy nepochopíš že už Majkí umřel.A souhlasím z Angie ,Majkího rodina tě klidně žalovat může.Tobě se to v hlavě jak vydím POMOTALO.Ty věříš bulváru a né Majkímu.Říkám ti kup si medvídka Mívala a říkej si ty tvoje geniální pohádky o tom že Majkí žije jemu,ale on ten medvídek tě taky bude mít dost.I já už tě mám dost.Nejradši bych tě totiž nakopala do prdele,protože jak ty mluvíš o Králi popu=Majkímu to už překračuje všechny meze holčičko.Napřed se nad sebou hluboce zamisly.Jo a já jsem ještě z tebou neskončila.Dozvím se že nadáváš holkám z fanu Majkího tak si mě nepřej už mi lezeš krkem.
    • baluska1

Re: Sem napsala

Jako na jednom blogu abyste to jen věděli.
  • anet98

Ahoj

Ahoj lidičky. *4*
    • angie72

Re: Ahoj

Lidičky, já zase letím a ahojky anet :-)
      • anet98

Re: Re: Ahoj

Ahoj Angie. *4*
      • pajka52

Angie72

Ahoj:)
  • baluska1

blog.cz

Chci se zeptat na leidinin blog.Jestli chcete tak jí tam napíšu tý leidy.
  • angie72

???

Jako, já se pořád dohaduju na tom blogu s laidy a normálně z ní už nemůžu...
    • baluska1

Re: ???

Angie dej mi její blog taky jí tam chci něco napsat.Už se nemůžu na to koukat jak se pořád kecá o tom že Majkí žijrë a jak se s ní trápíš.
      • angie72

Re: Re: ???

To není její blog, ale tady máš link http://allmichaeljackson.blog.cz/09 09/michael-jackson-3-tydny-pred-smr ti#comment64400777
        • pajka52

Re: Re: Re: ???

Četla jsem pár komentářů........ ta Laidy si prostě bude myslet a psát svoje (jako o Majklovi že žije atd.. ) Nemá to cenu.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: ???

Já už na ní nemám sílu, takže končím. S pakem nemá cenu jednat, ale někdy se to prostě nedá...
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Pajka
              Myslíš, že nech si píše sama so sebou?
              *1*
            • pajka52

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Asi bych ju nechala, at' si tam píše co chce, a vůbec bych ji na to nereagovala, jak jsem už psala před chvilkou, nemá to cenu.. Ignorace bude možná nejlepší.....
  • básne

Ahojte, mám na vás otázku - tu v diskusiách boli dve baby (možno aj viac), ktoré píšu nádherné básne o Michaelovi... Prosím Vás, dajte mi svoj mail, niečo by som sa Vás rada spýtala... veľmi pekne ďakujem.
  • luciq-dc

děcka

já jsem koukala na jeho děti tady na osobnostech... a trochu se to změnilo nejvíc fanoušků měla vždy paris ...teď ji předběhl blanket..:D a chudák prince má jen 80 přidejte si ty děcka někdo..:D nojo prince je nejstarší tak vám neni roztomilej :D:D..ne dělám si srandu v tom to neni..jen by měli mít tolik fanoušků jako jejich taťka :D:D *1*
  • kate.szv

michael

michael byl podle mě mots dobrý....sice jsem ho nikdy neposlouchala ae když jsem viděla videa, tak mi přišlo jako nejj zpěvák a tanečníííkk...Helé lidi jestli si chcete pokecat o někom tak mi napište a přidejte si mě do přátel
  • luciq-dc

laidy

jů vy tu pořád řešíte laidy? *1* jak psala tea301 co napsala na allmichaeljackson.blog
    "Můj manžel je novinář a právě je v LA a něco zjistil od jedné osoby...." jo tohle fakt napsala...já se jen divím jak toto tele může mít manžela..:) *4*
  • jirineczka

Majkí

ahojky chtěla jsem se jenom zeptatjestli tady má někdo nějaký dvd s Majkím na kterém je třeba koncert odněkud já mám jenom jenom z Německa a Majkího narozky z roku 2001 a pak mám ještě dokument a spousty písniček tak jsem vás někoho chtěla poprosit jestli by jste mi někdo nějaký nemohl poslat nebo třeba poslat odkaz na nějaký video předem mocinky děkuju
    • Re: Majkí

Ahoj, u mňa na blogu je zoznam rôznych vecí, ktoré sa dajú stiahnuť - stačí napísať mi mail alebo do komentárov a ja ti pošlem linky na stiahnutie... blog je tu: michaelisking.blog.cz - rubrika "albumy a koncerty na stiahnutie"
    • luciq-dc

Re: Majkí

zkus moonvalker mooc dobrý film ;)

http://allmichaeljackson.blog .cz/0907/moonwalker-film-s-michaele m-jacksonem-cesky-video-cele

j e to z allmichaeljackson blogu..:]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit