-
Ahoj broučci...
Přeji všem krásný den. Doufám, že se máte dnes pěkně.
Já byla od rána venku. S kamarádkou jsme courali po Praze, potom jsme šly na oběd... No vlastně s lina25, mě nedošlo, že jí znáte *15*¨, no už mám fakt dost.
A od včera se hádám v napsali o mně pod článkem poslední show. Oni neumí pravopis a ještě píší lži. Kopírují z netu a mě to už točí, naprosto točí!!! Když už neumí psát, tak kdyby napsala alespoň článek, který má hlavu i patu. -
-
Re: Ahoj broučci...
ahoj....no máme se naprosto bezvadně...já jsem vzteklá protože nemůžu sehnat klobouk co měl majký ve smooth criminal ten černej už mám...
já se zase hádala na nějakym blogu o michaelovi s lady...neni to ta laidy ale lady jsou tu dvě lejdyny..:D akorát jedna si myslí že žije a druhá si myslí že se zasebevraždil..nevim co je lepší..:( *3* -
-
Re: Re: Ahoj broučci...
Ono nemá smysl reagovat, ale když to nejde. Já nedokážu jen tak si přečíst ty komenty, nebo články a jít, když vím, že to je taková hnusná a sprostá lež... -
Re: Re: Ahoj broučci...
:D:D:D to jsou kači, to je ještě hloupější, že se zabil.
-
-
-
sorry
sorry holky že jsem tu tak pozdě! nj blbá škola musela sem se učit na zítřejší test z čj, 213 sloviček do angliny na zitra což neumim ani pulku a navic ukol do dějepisu!! bože lidi chcu na vaše školy! *9* -
-
Re: sorry
to už se učíte????ty jo ......a to jsem na gymplu a čeká mě matura! -
-
Re: Re: sorry
jo a nejradši bych někam zkočila... třeba pod vlak to by mohlo stačit!!
-
-
Re: sorry
To už se tak učíte???
-
-
Ahoj
Ahoj holky *3* mooc ste mi tu chyběli *15* *14* -
-
Re: Ahoj
ahojky pajko!
-
-
rozvrhy hodin
ahoj nevite kde bych nasla rozvrhy hodin s majkim..?:) -
Ahojda všichni
Jé ty jo Bilie Jean je úžasná na ní se dá dobře tancovat *3* A děkuju všem za pomoc *1* -
BŮH
MICHAEL BYL NEJVĚTŠÍ BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE NENÍ KRÁL POPU ALE BŮH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: BŮH
Bůh je slabé slovo to byl Pán vesmírného popu! *14* -
-
Re: Re: BŮH
holky máte naprostou pravdu!
-
-
-
tricko
huraaaa.. *3* dneska jsem si koupila tricko s majkiiim.. *1* *14* a bylo i celkem levny.. *1* -
-
Re: tricko
bezva...a já se ještě nedopracovala k mýmu druhýmu klobouku.. *15* *1* -
-
Re: Re: tricko
*15* tj..:) -
-
Re: Re: Re: tricko
*9* -
-
Re: Re: Re: Re: tricko
promin ja e nesmala tobe..ja se smala jak teprvve shani ten druhy kloubouk..tk fakt promin.. *4* *3*
-
-
-
Re: Re: tricko
holky ach jo já nemám ani klobouk ani tričko! 1 nevim kde se to dá sehnat a za 2 momentálně nemám prachy! *9*
-
-
-
allmichaeljackson.blog.cz
tenhle blog je super... *4* je tam jeden článek tam jsou nák fotky Majkího 1.6. 2009 a pod tim jsou komentáře tak naše stará známá laidy zase perlí *15* tak jestli máte pevný nervy tak se tam koukněte... -
-
Re: allmichaeljackson.blog.cz
jo ona tam furt otravuje....jo a ten blog je fakt bezvadnej... jsem tam online každej den...:D -
-
Re: Re: allmichaeljackson.blog.cz
Fákt, to mám ale radost holky :) Díky moc :)
-
-
-
jeee
hele mě se strašně líbí jeho písnička you are not alone je BEEEST! -
-
Re: jeee
nejelpší je Billi Jean!!!!TEDA MĚ SE NEJVÍC LÍBÍ! -
-
Re: Re: jeee
Ta je skvělá dneska jsem na ní tancovala ta se mi líbí taky ze všech nejvíc! *14*
-
-
Re: jeee
hele..!! všechny jeho písně jsou best jasný?? *1* *1* *15* -
-
Re: Re: jeee
ja wim ale mě si nejvíc líbí takhle.jesis co sem zase řekla spatne....... -
-
Re: Re: Re: jeee
NIC SI NEŘEKLA ŠPATNĚ -
-
Re: Re: Re: Re: jeee
ja wím,mě se prostě líbí ta písnička a oni pořad maji něco proti zrovna MJ 2x nemusím ale poslechnu si jeho písničky no.to je toho. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jeee
ahoj a sorry za včerešek na Miley ale já myslela,že se vydala za tea301.
-
-
-
-
-
-
Ježíš.
Kdo by totho vola proboha poslochal,jste všichni trapní. -
-
Re: Ježíš.
Jak můžeš vědět že je vůl...ty ses setkal s ním někdy...???????????Četl si něco o něm ?Asi jen v laciných plátcích ?Byl to jeden z nejlepších lidí na světě pomáhal lidem podívej se na klip Earth song nebo jak jezdil do Rumunska a byl s dětmi bez rodiny bez nikoho, místo aby se někde vystavoval....takhle o něm nemluv!Byl to úžasnej člověk takovej jako byl on je málo!!!!!!!!!!!! -
Jdi do hrobu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
-
Re: Re: Ježíš.
jek sklapni debile! *8*
-
-
ty idiote!!!Když se ti nelíbí tak sem nelez a nech ho být!!!! *13* *13* -
-
Re: Re: Ježíš.
JO přesně tak.Ale víš co budem ho ignorovat.On za to nestojí.
-
-
Pane bože,já nechápu proč když Majkího nemáš rád/a tak proč sem píšeš.Nás to nezajímá.Proč ho urážíš.Udělal ti snad něco?Já si myslím že ne a jestli ho nemáš rád/a tak nám to nepiš a kup si medvídka mívala a říkej si to jemu.
-