Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

fotka

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-380844
    tahle poslední fotka je moc pěkná..btw: kdo je ta holka?
    • chiaramj

Re: fotka

Už jsem se na tu fotku také dívala,ale nevím kdo by to mohl být.
      • luciq-dc

Re: Re: fotka

mě jako první napadla janet jeho ségra ale to je asi blbost..:D
        • chiaramj

Re: Re: Re: fotka

Já si to taky myslela,ale Janet vypadala trošku jinak..Ještě mě napadla třeba nějaká sestřenice nebo tak...=)
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: fotka

nebo latoya *1* *1* *1* ...těsně před playboyem..:D *15*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: fotka

No jasný *15* *15*
  • chiaramj

*

Hezké poledne Všem i těm kteří jsou doted ve škole =)
    • luciq-dc

Re: *

dík já před chvíli přišla ze školy..no děsná nudy museli jsme poslední hodiny číst školní řád..:D...a všichni obdivovali můj nový klobouk..a vyfasovala jsem si pěknou přezdívku...nikdo mi neřekne jinak než michaele..:)
      • chiaramj

Re: Re: *

Tak to je hezká přezdívka ;) mě zas na tréninku říkaji Králi popu protože mám tričko s nápisem King of Pop=))
        • luciq-dc

Re: Re: Re: *

lol taky dobrý..
  • King Of Pop FOREVER párty a Beat It

Děkujeme všem, kteří se zůčastnili party KING OF POP FOREVER *14* ve Žlutých lázní a tancování Beat It v ulicích Prahy, doufáme, že jste si zatancovali nejenom Beat It v rekordním počtu 451 lidí, certifikáty k rekordu, kdo bude mít zájem stojí 50Kč (vydržte tak 2 týdny, pak vám dám adresu, kam si je můžete vyžádat).

Děkujeme také za mnoho děkovných vzkazů na facebooku, e-mailech, forech, i osobně, ani jsme neočekávali takovou podporu a jsme rádi, že se Vám líbil i celodenní program.

Zde máte příležitost podpořit rozpočet programu, placený z vlastních kapes, který je vyšší než zatím utržené výdělky z prodejů na místě. Koupí tohoto trička, získáte nádherný dárek, navíc vyjádříte podporu podobnému projektu v budoucnu, zda se má ještě vůbec uskutečnit.
    Mnohé věci se museli koupit-zajistit dopředu, podium, ozvučení, kameramani, megafony, memorial wall, trička letáky, biboardy, banery, propagace .... sbírka, památník i pamětní deska se nemohli zveřejnit, tudiž ani jsme z časových důvodů nemohli zajistit sponzory a zaplatili jsme to z vlastních kapes. Jelikož jsme chtěli, aby to byla oslava Mika a fanů, tak vstup byl zdarma, podle ČT se zúčastnilo kolem 1200 lidí

Trička z párty si můžete koupit tady: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=12685714
    Těšíme se na další Vaší účast *3*
  • tercule

a nedaj si pokoj!!!!!!!!! :-(

http://www.youtube.com/watch?v=By3z tHKWd_c
  • tercule

MJ

http://www.youtube.com/watch?v=eV2e 13ccfDA

ahojky, copak je to za písen? ví někdo ? :-)
    • lask1

Re: MJ

Je to pesnička You rock my world.
      Tu je aj videoklip.

http://www.youtube.co m/watch?v=e3wShd_bX8A
      • tercule

Re: Re: MJ

díky :-)
  • angie72

Krásné a pohodové ranko :-)

Ahojte všichni, přeji vám krásný a pohodový den a školákům hooodně úspěchů a nervů, aby to překonali...
    • luciq-dc

Re: Krásné a pohodové ranko :-)

dík tobě též pohodu... nervy budu potřebovat...hoooodně..;)
  • lask1

Michael

Na tej stránke sú naozaj pekné články, ako o ňom niektoré osobnosti krásne hovoria.

www.michaeljacksonweb.c z
  • lask1

Michael

Čítali ste toto?
    Je to dojemné, je to z tej stránky
    www. michaeljacksonweb.cz

Taj Jackson: Michael měl nevinné srdce

Jeden z Michaelových synovců, Taj Jackson, řekl tisku, že týden před smrtí Michaela se sešlo asi 50 členů rodiny u velké rodinné veřeče. "Michael mluvil otevřeně o svých plánovaných koncertech. Měl budoucnost nalinkovanou. Chtěl dělat tohle a potom točit nějaký film. Zajímal se o režii. Taj byl jedním z členů rodiny, kteří nesouhlasili s tím, aby byl Michael pohřben v Neverlandu. "Pamatuji si na krásné chvíle, které jsem tam trávil jako dítě, ale po tom soudu byla ta magie pryč. Michael to místo pak už opravdu neměl rád. Neverland pro nás nebyla možnost. Přinesl mu totiž mnoho bolesti." Taj dodal, že v posledních letech měl Michael jen pár lidí, kterým mohl věřit. "Michael měl nevinné srdce a lidé toho rádi využívali."
    • angie72

Re: Michael

Ahoj lask, tak tímhle jsi mě rozbrečela a tím od terindy dorazila. uf...

Teda Majkí byl a je úžasným človíčkem. Vždycky, když si myslím, že mě už nemůže ničím překvapit, tak zjistím, že ano, že může...
      • lask1

Re: Re: Michael

Veď my tu máme taký múr nárekov, ale občas sa aj zasmejeme.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

To je dojemný, tak to je dobře, že ho tam nepohřbí.. na to jsme ani nepomysleli (teda alespoň já ne), že mu to místo připomíná ty ošklivé věci.. Ty jo to je tak smutný tenhle článek.. ta večeře.. no prostě dojemný *9* .. no nic teď opravdu jdu.. měj se hezky Lask:))
  • zanesskaaaa

Páááá:-*

Jdu spinkat mějte se tu jak nejlépe umíte, nenechte se vytočit a hlavně se mi tu nepohádejte:)).. mám Vás ráda broučkové mějte se Pááápááá:-**.. a nádherné sny o Michaelovi *14*
  • angie72

Vytáčka...

Lidičky, tak jsem se jen zašla podívat na komenty u články, který je předposlední. To je o poslední show. Normálně mi tam psala koment Simča-autorka, prý autorka. No neumí psát a je autorka. Tak jsem jí musela odepsat. Mám nerva z takových dementů. Pokud máte chuť, tak se podívejte co napsala. Normální kráva... Je to ten Poslední show. Jinak dobrou noc broučci, zase zítra :-)
    • zanesskaaaa

Re: Vytáčka...

Angie.. normálně jsi jí to natřela s tím zdrojem *15* .. a naprosto s tebou souhlasím!!.. Měj se krásně zlatí.. uvidíme se v Pátek.. pápá:-*:))
    • lask1

Re: Vytáčka...

Terinda tu už asi nie je.
      Prečítala som si teraz od nej ten odkaz čo sem dala, tú prednášku z Oxfordu.
      Trochu som si pritom poplakala.
      Angie aj všetkým doporučujem, aby si to prečítali.
      Je to zaujímavé a dojemné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit