-
pápá
pápá -
-
Re: pápá
už odcházíš?
-
-
tak ....to nerozdejhám
MAJKLA NEZAIL PROPOFOL!!!!!!!!!!!!!!!!
Oficiální lék.zprávy jsou ale nevěrohodné co se týče úmrtí a neustále se měnících prohlášení,takže jsem došla k závěru,že stále nevylučuji,že by mohl MJ žít.
To je kousek jejího přesvědčovaní,že žije....měla by se probrat protože si myslím že to hraničí s kreténismem?! *7* -
-
Re: tak ....to nerozdejhám
je totálně praštěná však já ji na ten blog jdu něco napsat!!! -
-
Re: Re: tak ....to nerozdejhám
Já to vzdala už asi u prvního komentu ... ona je furt přesvědčená o svej pravdě a ty ejjí komentáře jsou děsně dlouhý a plný nesmyslů ... nechci si krást čas čtením takových konin -
-
Re: Re: Re: tak ....to nerozdejhám
tak mám ji to tam dat nebo ne to co sem napsala je i jasný že to nezabere ale má to zkusit?? -
-
Re: Re: Re: Re: tak ....to nerozdejhám
to je na tobě :D mě se přece o svolení ptát nemusíš :D ... ale by po tobě nezačala házet nějaký urážky ... odhaduju, že to skončí tim, že tam caps Lockem napíše že jsme se všicni totálně zbláznili když věříme v jeho smrt :D nebo tam něco :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak ....to nerozdejhám
dala sem to tam ale mám pocit že to tam není!!
-
-
-
-
Re: Re: tak ....to nerozdejhám
jo jo, ty její články, to už se nedá číst, je toho na mne opravdu moc. -
-
já snad neznám blbějšího člověka (jestli teda je laidy vůbec člověk *15* ) a to jsem potkala hodně blbejch lidí *15* -
hele holky bude blbí když ji tam napíšu tohle
pane bože Laidy PROBER SE SI TAK BLBÁ NEBO TO JEN HRAJEŠ ani já se nechci smířit s pravdou že michael umřel nechci je to pro mě dost těžký ALE TO CO TU VYVÁDÍŠ JE DĚSNÝ PROBOHA ON ŽIJE ON ŽIJE!! NE UMŘEL CHÁPEŠ TO JE MRTVÝ! A TO UŽ NEZMĚNÍŠ já bych si moc přála aby žil ale nepřicházím s nějakými praštěnými teoriemi že žije proboha vzpamatujse než bude pozdě!!!!!!!
???? *7*
-
-
-
-
allmichaeljackson
taky už dloouho chodím na ten blog, je to tam super *14* -
-
Re: allmichaeljackson
jo ten blog je fakt dobrej!!! *3*
-
-
Pro VÁS
Holky, ani jsem nevěděla kolik super lidí tam chodí pravidelně :) Jsem za to moc ráda, je hlavně protože chci uctívat Michaela :)Teď už půjdu, ale klidně mi napište vzkaz, jestli budete reagovat, nějak to tady ještě nestíhám :) -
Podržte se
Z toho taky nemůžu.To se tak prostě říká!Nebo, teď se podržte.Prý když na rozlučce hrála píseň WILL YOU BE THERE tak v rýmech na konci písniček bylo painS místo pain a ona z toho udělal aféru, že prý tam Michael zpíval LIVE -
-
Re: Podržte se
aaaa chudáku nemůžeš jí přístup na ten blog nějak zablokovat to je děs co tam předvádí hele holky nechci být podlá a hnusná ale nechce te tam vlítnout a pěkně ji to natřít protože to co tam piše za nesmysli se ani nedá číst : Můj manžel je novinář a právě je v LA a něco zjistil od jedné osoby..... jako to je moc i na normálního člověka!! -
-
Re: Re: Podržte se
no myslím že,jen ne na tebe...fakt hrůza
-
-
Re: Podržte se
Reaguju znovu tady, dole se to ztrácí - Já u tebe raději nebudu reagovat, protože bych byla asi zlá na ní hodně. Já vím co vyváděla tady a stačilo to...
Lidičky, jdu na chvíli od PC, jsem unavená z toho běhání po městě. Mějte se krásně a tobě přeji pevné nervy a zapomněla jsem tě přivítat, tak ať se ti tu s námi líbí a máš hezký blog
-
-
Prý důkazy :-)
Podle laidy jsou prý tohle důkazy, že Majkí žije. Ona je tak stupidní, že nenacházím slov.
Hlavně, jak prý řekla La Toya, že stále žije a dívá se na nás. Ona nechápe vůbec smysl těch slov!!!
Od laidy na blogu allmichaeljackson:
Odkrytí masek dětí-ukázali je schválně,abychom si mysleli,že to jsou skutečné děti MJ,a to proto,aby biologické děti MJ se mohli normálně pohybovat na veřejnosti třeba i bez tatínka,aby je nikdo neobtěžoval,což je celkem logické
změněná slova v písni do množného čísla
změna image MJ,aby se lišil právě od dvojníků
nápis na plakátu s MJ za podiem-já stále žiju
pohybující se tělo ve vrtulníku
Proslov La Toay,která řekla:"je právě tady a dívá se na nás"
loučení rodiny s MJ před smrtí -
-
Re: Prý důkazy :-)
:D:D jo to si pamatuju :D když jsem viděla ten ejjí nick na tom blogu + ty kecy hned mi byla povědomá :D -
Re: Prý důkazy :-)
*15* *15* *15* co to je to je snad ta největší kravina jakou jsem kdy četla sundaly masku aby se jeho pravé děti mohly pohybovat po světě tak tos mě dostala!! *15* *15* -
-
Re: Re: Prý důkazy :-)
Ta má dost co *15* No jo no, laidy. Co od ní můžeme čekat.
No teda to je síla, teď jsem četla od allmichaeljackson, jak píšeš, že řekla, že zpíval LIVE. Tak to je snad ještě horšní s ní, než jsem myslela :-) -
-
Re: Re: Re: Prý důkazy :-)
*15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Prý důkazy :-)
ty jo nezdrhla z blázince???????..nechci být podlá ale na to jsem se musela zeptat?
-
-
-
pro allmichaeljackson
jak se jmenuje tvůj bolg ráda bych si tam trochu početla a zasmála se laidy!! -
-
Re: pro allmichaeljackson
allmichaeljackson.blog.cz -
-
Re: Re: pro allmichaeljackson
jo a ještě kde tam piše ta laidy nějak se tam strácím a na diskuzi nic nevidim but su slepá nebo blbá nebo obojí to je jedno díky za odpověd! -
-
Re: Re: Re: pro allmichaeljackson
nepíše v diskuzi ale do komentaru, takze nejsi ani blba ani slepá :) a v komentářích píše tam kde jich je nejvíc někdy i kolem 100 -
-
Re: Re: Re: Re: pro allmichaeljackson
Máš super blog, chodím tam každý den..Uplně hltam tvoje články =) *14* *3*
-
-
-
-
-
Pro Angie72
No někdy jí ignoruju a hlavně to moc nečtu, protože jsou ty komentáře strašně dlohý, ale někdy, když si to přečtu tak musím reagovat.Tvrdí, že má nějakého manžela v LA a ten tam mluví s "jistou blízkou osobou" a že ona má ty nejlepší a 100% zdroje.Vůbec jí nevěřím.Ani to, že se s Michaelem setkala, to by neplácala takové stupidity. -
-
Re: Pro Angie72
Já teď reaguju i u tebe na blogu (je to tvůj blog, že?)
Víš, až když četla tady, že jsem v kontaktu s blízkou osobou, tak to začala používat všude ona. Nesmíte jí nic věřit. To co píše je skutečně hodné na léčbu. Já jsem si s ní tady hodně užila. Fanoušci by mohli povídat, jak mě dokázala vytočit, že jsem nemohla ani dýchat a to nekecám. -
-
Re: Re: Pro Angie72
Já jí nikdy nevěřila, ale zase nechci ranit ty ostatní co jí věří, proto ji nechávám.Pro někoho to může být velmi těžké, a kdybych byla zlá a sakrastická mohlo by jim to ublížit, ale Laidy to vždycky natřu.Je to hussa a nevím jestli jí mám věřit i to, že je to ženská.I když chlap by takhle nevyváděl. -
-
Re: Re: Re: Pro Angie72
Já u tebe raději nebudu reagovat, protože bych byla asi zlá na ní hodně. Já vím co vyváděla tady a stačilo to...
Lidičky, jdu na chvíli od PC, jsem unavená z toho běhání po městě. Mějte se krásně a tobě přeji pevné nervy a zapomněla jsem tě přivítat, tak ať se ti tu s námi líbí a máš hezký blog *4*
-
-
-
Re: Pro Angie72
prosimtě je to kráva namyšlená která píše jen samý debiloviny ji nemužeš věřit ani nos mezi očima(ikdyž ten asi nikdy neuvidíš) no to je jedno víš co tím chci říct vůbec se nad jejími komentáři nepozastavuj jsou pěkně stupidní!! *3*
-
-
Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Nevím, jestli je blázen, nebo jen zhroucená, ale už to opravdu přehání. -
-
Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Potom co u nás předvedla, tak to vážně stačilo. V diskuzi pod Bleskem, pod Aha, prostě všude jí lidi nadávali. Podle mě chce být středem pozornosti a to co píše je dost mimo realitu. -
-
Re: Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
Ona si myslí, že Michael nebyl člověk, nebo co.On spadnul při jednom vystoupení a ona začala tvrdit, že to musel být dvojník, že Michael byl perfekcionista a nikdy by nemohl spadnout. -
-
Re: Re: Re: Pro XXX z blogu allmichaeljackson
ona si mylela,že to byl asi mimozemšťan....takhle nevyvádí ani zhroucenej člověk ale někdo kdo musí být středem pozornosti.....to fakt nechápu
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj, prý i sem Laidy psala.Nám říkala, že je to zatím tajné, a že jí manžel řekl, že si má vybrat jeden blog a tam psát svoje poznatky, aby zjistila reakce lidí.Jinak Michael byl prostě jednička! -
-
Re: Ahoj
Ahojky, jééé pomoc laidy... Ten nick její, brrr. Víš ona je nemocná pode mně. Chodila na diskuze psát, pořád otravovala, dávala všude linky na you tube, jak má pravdu, jak je pod přísahou, atd. Já myslela, že z ní budu mít infarkt a to nekecám. Mě jen tak něco a někdo nevytočí, ale ona mě dostala na dno své psychiky... -
-
Re: Re: Ahoj
Ze začátku i ale psala ještě větší nesmysli, něco v tom smyslu, že Michaela zabila CIA a rusové zpozorovali větší energii v ten den u jeho báráku a že v tom má ruce i Izrael atd. -
-
Re: Re: Re: Ahoj
No to tady taky psala, to se neboj, že ne *15*. Já jsem potom trošku zaútočila, protože už se to nedalo a odešla. Takže si vybrala tvůj blog teď? Lituju tě, protože jí se jen tak nezbavíš. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
No někdy jí ignoruju a hlavně to moc nečtu, protože jsou ty komentáře strašně dlohý, ale někdy, když si to přečtu tak musím reagovat.Tvrdí, že má nějakého manžela v LA a ten tam mluví s "jistou blízkou osobou" a že ona má ty nejlepší a 100% zdroje.Vůbec jí nevěřím.Ani to, že se s Michaelem setkala, to by neplácala takové stupidity.
-
-
-
-