Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

l.

vy tu ještě furt řešíte laidinu??.. *1* to je ignorantska blbka..nejvíc mě dostalo jak říká že má manžela..tak když je vdaná tak by jí mělo být přes 18 jo??? podle toho co píše vypadá tak na 12 *1* *1* taky chytám nervy u ní...
  • Michael Jackson

Tak tu laidy neposlouchejte vůbec neví o čem píše a o koho jsme přišli.... *9*
  • tea301

aaaaaaaa

KURVA JÁ RAPLIM!!!!!! doprdele už copak si ta laidy nedá pokoj a nenechá michaela v klidu odejít?? to musí furt něco vytahovat a řešit? jenom do něj rype!! vždyt ona přišla stim že žije a řekla at se nad tim zamyslime jen že ona jim to na tom blogu doslova nutí!!! jako to se nedá!!! copak už nemuže mít michael klid??lidi už se stim pomalu smířili že umřel a ona přinde ON ŽIJE PODÍVEJTE SE NA TOHLE VIDEO JEHO TĚLO SE POHLO!! bože říká že má manže jak to sní může vydržet?? *8*
    • baluska1

Re: aaaaaaaa

Hele pěkně si to tam napsala.Četla si co sem jí tam pasla já ten delší koment?Jestli ne tak ti po pošlu.
      • tea301

Re: Re: aaaaaaaa

pěkně napsala co?? a jo četla sem tvůj komentář!!
        • baluska1

Re: Re: Re: aaaaaaaa

Myslím že i ten nedvídek Míval by jí počase nenáviděl a nejradši by jí jednu vrazil.To by se radši rozpadl aby on ní měl pokoj.
    • fleur-flower

Re: aaaaaaaa

co ty víš :D třeba je to stejnej psychouš jako ona :D ... nebo bůh ví kolikjí je, třeba je to puberťačka co má ještě v hlavě bordel :D
      • chiaramj

Re: Re: aaaaaaaa

Její manžel??Vždyt té je tak 12 *15* *15*
  • petulkamilashekpsmj

Ahojky

ahojky,jak se mate?a co jste delaly za tu dobu,co jsem tu nebyla?coz je cca 3 dny xD ....mejte se hezky x)
  • Michael Jackson

Ahoj zlatíčka tak jsem zase tady odkaz krále popu jsem dnes zkoukla je moc smutné jsou i české titulky Majkí tam je v jedné chvíly strašně smutný vypráví o tom jak se musel ponížit a nechat v Nevrlandu prověřit policii jeho dům kvuli tomu obvinění ze sex zneužívání musel se i nechat nahý vyšetřit a taky vyfotit *9* je mi ho tak strašně líto *9* *9* *9*
    • petulkamilashekpsmj

Re: Michael Jackson

jo,kdyz se podivam do jeho oci a vydim tu bolest,je mi do breku *9*
  • janikoz

Pro Baluska1

Pěkný článeček, musím smeknout Majkýho klobouk *3* Jsou tady na Osobnostech hezký tapety a dobrý fotky *3* *4* *4* Mějte se, páááá.
  • baluska1

Laidy

Normálně ty lidi na tom blogu jsou blázni,oni věří Laidy že Majkí žije.
    • chiaramj

Re: Laidy

Dneska mi taky jedna holka povídala,že žije a že je jen podvodník já myslela že jí zabiju *16* Jak o něm můžou ty lidi takhle mluvit =(
  • pajka52

Nevím co napsat za Titulek :D

Holky tak na půl hod'ky vás opustím... :D půjdu si umýt vlasy:D :))))))) tak zatím papa *3* *1*
    • anet98

Re: Nevím co napsat za Titulek :D

Zatím papa. *3*
  • pajka52

Pro: lask1

Jo at' si třeba pise sama se sebou. Buse to tak lepší :)))))))) *15*
    • lask1

Re: Pro: lask1

Možno, že si bude aj sama odpovedať. *1*
      • pajka52

Re: Re: Pro: lask1

*15* *15* *15*
    • pajka52

Re: Pro: lask1

OPRAVA: Bude to tak lepší
  • baluska1

Mráčky

Ty jo já si pustila písničku You are not alone a koukala jsem na balkoně na mraky a jeden vypadal jako stojící Majkí na těch špičkách.A pak za 10 minut jsem si jí pustila znova a ze jsem viděla ten mrak,ale k těm záádum tam přibili křídla.chtěla jsem to vyfotit,ale jakmile mi mobil ukáže baterie vybitá tak mi foťák nejde,ale ten druhej fakt krásnej a s těma křádlama to nemělo chybu.Majkí miluju tě.
    • anet98

Re: Mráčky

Tak to je dobrý.
      • baluska1

Re: Re: Mráčky

Je to krásný takhle vidět mraky,ale já to neviděla poprvý.Četla jsi co jsem psala tý Laidy?Je to na diskuzi.
    • chiaramj

Re: Mráčky

Fakt jo??Hustý =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit