Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

dotaz

v kolik hodin se narodil MJ? *7* *15*
    • zzj

Re: dotaz

mockrat dekuju *3* *1*
      • denisa27

Re: Re: dotaz

Ja som čítala na Twitteri že sa narodil v 7:33 PM písal to Michaelov synovec Taj Jackson.
    • majka096

Re: dotaz

Jj bylo to nějak před půlnocí *4*
    • Re: dotaz

MJ se narodil ve 23.45
  • anet98

Dobrou noc

Tak dobrou noc všem. A krásný sny s Majkým. Zítra naviděnou. Papa. *4*
  • sasa87

ahojky holky

Tak zítra by MJ oslavil 52.narozeniny.Myslim na Tebe každý den.
  • polinka

Thriller Dance

ted jsem se vrátila z Thriller Dancu. Nemůžu mluvit, nemůžu chodit, jsem strašně unavená, ale bylo to úplně nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skandovalo se, tancovalo... Samí fans MJ, dobrá nálada... Všude bylo hodně čumilů, všichni nás natáčeli.. *15* sraz s thesimsou a luciquem (nevim jestli jsem t napsala dobře, sry Lcuko *15* )... no comment *15* A taky jsem viděla Dýnu a ty imitátory... no prostě tolik zážitků mám z nich tááákovou hlavu... *15* prostě to bylo super, i když tam nebylo ani 500 lidí... *4* *15*
    • zzj

Re: Thriller Dance

skoda ze jsem tam nebyla *9* ohodne jsem prisla zhe? *15* *15* bouzel mi nevysel odvoz takze jsem musela trcet doma *9* *9* samozdrejme jsem to oplakala *9* *9* no snad pristi rok *9* *9*
      • sasa87

Re: Re: Thriller Dance

moc rada bych Te tam přistí rok videla
    • thesimsa

Nejlepší akce *15* Konečně mezi svýma *15* .. WoW už teď se nemůžu dočkat příštího roku
      *15*
      • sasa87

já se taky nemužu dočkat přítiho roku
      • polinka

jo přesně *15* tam úplně z toho čišila ta rodina *4* *15* prostě žůžo jak by napsala simsa *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Thriller Dance

Přesně *4* ano! *15*
    • anet98

Jéééé mě to tak mrzí že jsem se tam nedostala. No nebyl odvoz no. Bylo to určo krásný, že? Příští rok pojedu určitě, aspoň doufám. *4*
    • sasa87

ahojky já jsem dneska byla taky Praze Thriller Dancu.Škoda že jsme se nevideli.Moc rada bych te poznala.Já jsem byla taky v pruvodu a zamnou byla holka která nemohla moc mluvit ale nevim zda jsi to byla ty protože jsem jsi nezapamatovala jak jsi vypadala.Ale tancovali jste moc hezky MJ by mel radost že myslíme na nej.Přístí rok pojedu znovu.Tak se mej moc hezky.
      • polinka

třeba jsme se viděly ani o tom nevíme *15* jojo, v červnu taky určitě jedu *4* *15*
        • sasa87

Re: Re: Re: Thriller Dance

mela jsem na sobe černé kalhoty a černé tričko s MJ a červenobílou kabelku a pak igelitku žlutou,jsem blondýna.
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Thriller Dance

promin, ale fakt nevím... možná jo, možná ne... *3*
            • sasa87

Re: Re: Re: Re: Re: Thriller Dance

tak jo budu se moc snažit abych to umela dobře a přistí rok budu s Váma tancovat. Abychom ten rekord dali.
            • polinka

prosim tě, určitě bys to zvládla.. *3* příště určitě tancovat musíš!
            • sasa87

nechtela jsem Vám to kazit,opravdu to bylo moc hezké a MJ musi být moc štastný že jste tancovali tak hezky možná přístí rok musim trenovat abych to nekazila.
            • polinka

děkujém *4* proč si netancovala taky?
            • sasa87

tak to je jedno ale bylo to moc hezké a tanec Vám šel moc hezky.Snad by jsme se mohli přistí rok setkat moc rada bych Te poznala.Opravdu klobou dolu jak jste tancovali.
  • bajush

film

Ahoj, jsem sem dlouho nic nepsala, ale dneska k tomu mám důvod. *15* Včera jsem na nějaký německý televizi viděla film, jmenoval se Die Jacksons. Film byl americkej, ale německy nadabovanej. No něco jsem si odvodila, ale prostě jsem to musela dokoukat.. Bylo to fakt zajímavý, třeba jste to taky viděly. Nebylo to jen o Michaelovi, ale prostě celkově z života jeho rodiny. Něco jako zdokumentovaný Moonwalk, kde popisuje svý dětství a začátky kariéry, až po vystoupení Billie Jean na Motown 25.
    Fakt mě to dostalo, člověk si aspoň dokáže udělat obrázek, jak nesmírně těžký to měl nejen Michael, ale celá jeho rodina.. Málokdo si to dovede představit, čím vším si musel projít a tím víc mě nadzvedl ze židle článek z Top dívky, kde píšou, že chudák Justin Bieber je ze zájmu fanoušků a paparazzi celý zničený. Omlouvám se všem, kdo ho maj rádi, ale Justin přece nezažil ani polovinu z toho, co musel vytrpět Michael. No, ale to je jedno, třeba na to lidi jednou přijdou sami..
    • pajka52

Re: film

jeeeeee já jsem to taky videla... dávali to na VOX myslím.. *15* ale sem to viděla až tak z půlky filmu.. ale docela jako dobrý no.. sem u toho aj brečela když Michael taky brečel a tak ..... :(((( ♥♥
  • zzj

MIsi :) SB

Miso jakou chces prezdivku? *7* *1*
    • zzj

Re: MIsi :) SB

a ja *15* *15*
      prezdivka: SB Zdeňulka
      odkaz:http://mmjjj.blog.cz/
      *3* *15*
      • mischicka

Re: Re: MIsi :) SB

pls a jak se to dělá? *7* *15*
    • mischicka

Re: MIsi :) SB

když to já nevím *15* třeba ten co mi dala baluska SB-MíšaMJ *3*
      • zzj

Re: Re: MIsi :) SB

tak jj *3* *1* a odkaz pls *4*
        • zzj

Re: Re: Re: MIsi :) SB

jj uz mam *3* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: MIsi :) SB

http://misqas.blog.cz/ *15* *15*
  • baluska1

:)

http://www.facebook.com/pages/STOP- Neruste-Osobnosticz/122007561185546 ?created&v=page_getting_started#!/p ages/STOP-Neruste-Osobnosticz/12200 7561185546?v=wall
    Holky kdo má FB přidejte se
    • mischicka

Re: :)

sem tam *3*
      • zzj

Re: Re: :)

ja tez *3* *15*
  • baluska1

Vzkaz..pro admina

Počkat, počkat..Jako vydírání?? Ale většinou to je o podporu nadace, ale pokud někdo napsal jako ,,Prostě to tam pošleš a basta“, tak si myslím, že by to měl adminům nahlásit. Ale fanatické co vám na tomto přijde fanatické co si zde píšem?? Jako pokud zde jsou narážky a nadávky jak vy říkáte, tak by se to mělo řešit, ale já pokud vidím narážky či nadávky či něco podobného okamžitě to hlásím a žádám o smazání. Ale myslím si, že pokud smažete osobnosti, tak to bude to nejhorší co uděláte. Já pomocí osobností dělám referáty a pokud něco nevím, kdo kde hrál jste první stránka na kterou jdu. Myslím si, že by byla škoda mazat je. Ale tak pokud má někdo blog o někom, tak by bylo dobré vás uveřejnit jako super stránku.
    Jako ano já připouštím, že tu občas byly drsnější hádky, ale teď to o hodně pokleslo, ale občas sem zavítají lidi, kteří uráží nás a nebo Michaela Jacksona, takže je jasné, že se bráníme a bráníme i Michael, protože ho milujeme. Vám by se také nelíbilo, kdybyste měli třeba super pokec a najednou tam přišel někdo, kdo by okamžitě vám nadával, či urážel někoho koho máte rádi. Tak až se u vás někdo zaregistruje poslala bych mu do zpráv zprávu třeba typu ,,Pokud uvidíš nadávky či narážky a půjdou na tvou osobu neboj se to napsat. Nebo pokud bude někdo urážet osobnost dej nám vědět“. Ale asi to nemá cenu to tady řešit.
  • mischicka

:D

Holky já normálně zjistila že sem závislá na Thrilleru *15*
    • mischicka

Re: :D

na ostatních písničkách taky ale na thrilleru snad nejvíc *15* *15* *14*
  • polinka

TD

bože bože zejtra už je Thriller!!! *15*
    • Re: TD

nekecej ? *15*
    • luciq-dc