-
CNN
Podle CNN je Michael největším umělcem všech dob!Konečně to někdo řekl nahlas a oficiálně, škoda jen, že až teď!Snad to ale Michael vidí :-) -
-
Re: CNN
No konečně!!!! ♥♥ Supr. *14*
-
-
CNN
Podle CNN je Michael největším umělcem všech dob!Konečně to někdo řekl nahlas a oficiálně, škoda jen, že až teď!Snad to ale Michael vidí :-) -
narozky :)
tak jak chystate oslavit MJ 52 narozeniny? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: narozky :)
100% svíčky..asi 52 svíček okolo jeho fotky..písničky..jeho..a klipy..koukání na fotky..a budu mít celý den klobouk,brýle a tričko s ním..a mokasíny..:) a pak půjdu ven s kámoškama..kterýho milujou..a budem slavit..a asi koupím malý dortík :) -
-
Re: Re: narozky :)
wow!! suprovy plan *3* se mas ze mas v okoli fans MJ *4* ja bych taky chtela!!Kolikrat je mi smutno a nemam se komu sverit a kdyz se o to pokusim kamosce tak rekne HM... a to je vse *9* chci nekoho s kym si o nem muzu popovidat!jako s Marianem!! *14* .....boze!! jak ten mi taky chybi !! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: narozky :)
Nu Zdeni u nás v okolí..kde je jen 1500 obyvatel to jsou 4 holky :D Ale i to stačí :)
-
-
-
-
blog
Tady je můj blog tak jestli chcete tak se na něj podívejte *3* . Založila sem si ho ped pár dny takže tam toho ještě moc není *4* .
http://misqas.blog.cz/ -
-
Re: blog
je dobre!! *3* chces tez SB? *3* -
-
Re: Re: blog
jistě že *3* -
-
Re: Re: Re: blog
a jakou chces prezdivku *7* *3*
-
-
-
Re: blog
Jé krásnej..uděláme SB? -
-
Re: Re: blog
jj *15* -
-
Re: Re: Re: blog
a chceš jakou přezdívku?? ♥SB-MíšaMJ? -
-
Re: Re: Re: Re: blog
jojo třeba *3*
-
-
-
-
-
Anketa
http://michaeljacksonkop1.blog.cz/1 008/sladky-michael-ktery-obrazek-se -vam-libi-kliknete-si-v-ankete
J e tu 11 obrázků..tak klikněte..který se vám líbí..a prvních 8 se dostane do druhého kola..a který vyhraje..bude obrázek měsíce -
-
Re: Anketa
uz sem ti hlasla *3* *15* *15* -
-
Re: Re: Anketa
kuju :) -
-
Re: Re: Re: Anketa
nz *3*
-
-
-
-
TD
Tak na Thriller dance nejedu :( a to mě štve :( páš taťkovo stejda umřel před 2 dněma a v sobotu má pohřeb :( od 15:00 takže bohužel se do Prahy medostanu :( achjoo..ae na Thriller dance record..jedu a bez keců :) -
kabelky
holky tak uz mam ty kabelky nemohla jsem se rozhodnout mezi modrou a ruzovou tak jsem si vzala obe *15* *15* zitra si mozna koupim jeste 3 fialovou *15* *15* *15* -
-
Re: kabelky
jaka jsem fotografka? *15* *15* *15* odpovim si sama uzasna *15* *15* jak z katalogu zhe? *4* -
-
Re: Re: kabelky
*15* *15* njn máš na to talent *15* *15* achíchku... ale fotografka z tebe nebude *15* -
-
Re: Re: Re: kabelky
coze *9* *9* tak to uz nwm cim chcu byt *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kabelky
*15* *15* to neřeš já taky nemám šajnu co chcu dělat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kabelky
tos to ja jsem pred prazkama vedela byt fotografka ale pak se mi neco stalo *15* *15* *15* *15* strecuv kamos ma sekac a na nej takovej letacek kde ma vyfoceny novy oblecni no tak me jednou poprosil abych mu je vyfotila *15* *15* no ale po mesici obchod musel zavrit *15* *15* no nwm cim to bylo ale tema fotkama rozhodne nn!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
tak tu je mate *4* http://mmjjj.blog.cz/1008/kabelky -
-
juu, ty jsou úžasné.. *4* hlavně ta růžová je krásná *15* -
-
dik *3* ja ani nwm ktera je lepsi *15* *15* obe jsou uzasne ale ohledne materialu asi ta modra *15*
-
-
hustýý *15* *14* fakt pěkný... já ještě žádnou s MJ neobjevila *15* Jenom v bulharsku měli tašku s nápisem "The King Blanket" ale byla celkem drahá takže sem si jí vzít nemohla *15* -
-
jinas dekuju *3* *15* -
tak prijed do holesova a kup si *15* *15*
-
-
Jj to máš pravdu to je proto,že on byl překrásný a každej si mohl mluvit co chtěl.On byl. *14* -
-
on je uzasny,krasny,kreativni,originalni, napadity,mily,usmevavy,vytrvaly,och otny,laskyplny,obetavy....... a mohla bych pokracovat jeste do vanoc *3* *15* skoda ze si jeho vlastnosti nevsimli ti pomlouvaci .... !!! *9*
-
-
-
tak je vyfot a dej je na blog. my je chceme vidět! *15* -
-
dobre musim najit nejake dobre pozadi *15* *15* *15* -
-
Co chceme my je přímo musíme vidět *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kabelky
uz to davam na blog *3* -
-
jj diky ale vsechno s MJ je krasne az prekrasne *3* *4* -
Hej ty kabelky jsou fakt krásny.Jako závidím,i když mám taky kabelku s MJ zdaleka není tak krásná jako tvoje.
-
-
-
-
-
-
.
jo, eh, zapomněla jsem to dát sem, možná to tady ještě někdo čte... *15*
http://my-angel-michael.blog.cz/1 008/ve-sparu-zavislosti-20-dil -
-
Re: .
ja to ctu pravidelne *4* teda kdyz to tu das *15* *15* -
-
Re: Re: .
Je to skvělá povídka.Ale je teprve 20 dílů...piš víc.Tohle je tyrana *9* *1*
-
-
-
Radio
http://www.mjjlegacy-officiel.com/p ortal.php?pid=98
Holky je tady rádio s MJ..občas tam hrajou něco jiného..teď Zrova hrajou We are the world.. -
MJ
Léta Michaelovi zakazovali svobodně mluvit
Ale zpívat ho neodnaučili.
Léta plenili jeho prosté tužby.
Ale snít mu nezabránili.
Léta mu z úst vytrhávali slova.
Ale nezbavyli ho myšlení.
Léta ho brutálně sráželi na kolena.
Ale na kolena nesrazili jeho ducha.