-
Něco mě napadlo...
Možná byl přetížený prve server a ten co tu chtěl psát jako neregistr ani netušil, že se na něj nalepí nicky. Třeba se pomíchal server a stalo se to tak. Možná to byly dva nicky, které psaly jako poslední komenty. Já nevím, nenapadá mě jiná možnost. -
Beat it 2008
Dole jsem dávala link. http://www.dailymotion.com/video/x3 vl55_michael-jackson-feat-fergie-be at-it_music
Nedivte se, klip k tomu je jiný, protože k ní klip není. -
Beat it 2008
Už jste slyšeli tu Beat it 2008, kterou Majkí zpívá s Fergie z Black eye peas? Je moc pěkná! -
-
Re: Beat it 2008
no upřímně mě se moc nelíbí... není nad originál!!! *15* -
-
Re: Re: Beat it 2008
Mě se líbí moc, je moc zajímavá a Majkí si pěkně hraje s pusou :-) -
-
Re: Re: Re: Beat it 2008
hraje si s pusou?? *15* .. to jsem nepochopila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Beat it 2008
No to jeho trrrrrr, víš co myslím? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Beat it 2008
joo už vím *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Beat it 2008
jako není to špatný poslouchat se to dá ale polinka má pravdu není nad originál!
-
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x3 vl55_michael-jackson-feat-fergie-be at-it_music
Tady máte link, ale nedivte se, klip k tomu je jiný, protože na to není klip. -
Neslyšela.. ale ráda si jí poslechnu.. Fergie mám ráda *4* -
Zatím ne *4* -
nn dáš sem tu stránku kde to je prosím? -
-
je na youtube teo *3* -
To mám já mezi MPtrojkama. Zkusím jí najít na netu.
-
-
-
la lá la lá
holky hraje mi black or white a cítím že mě to uklidnilo!!nj michaelovi písničky jsou nejlepší lék na všechno! až nato že smutek mě zatim nepřešel! *14* -
-
Re: la lá la lá
Mě hraje moje oblíbená Give into me s mým milvaným Slashem.. nádherný kytarový výkon!! *14* .. no a Michael. nemusím psát *14* -
-
Re: Re: la lá la lá
V článku dnes bolo, že bude v Prahe vystupovať aj tá jeho gitaristka Jennifer Batten, ktorá s ním hrala na väčšine turné.
-
-
Re: la lá la lá
ano taky ho ráda poslouchám, když je mi smutno nebo mám špatnou náladu tak aby se mi aspoň trošku zlepšila.. *14*
-
-
plus
holky tohle všechno má jen jedno jediný plus a to že sme pro michaela získaly další články navíc! *4* -
-
Re: plus
Komenty myslíš asi ne? Taky jsem nad tím přemýšlela :-) -
-
Re: Re: plus
jj
-
-
Re: plus
jo to je fakt :)
-
-
panáka
holky ted mám chut tak akorát na panáka slivovie to vám řeknu!! jestli mi to stojí zato!! takový nervy k vůli nějaké pi** která si bůh ví co vymyslí! -
-
Re: panáka
Je zajímavý, že najednou byla chvíli online i riki002 -
-
Re: Re: panáka
nj myslíš že to mohla udělat?? protože já nevím komu mám věřit ale vím že vám holky jo protože vás znám a vím co byste napsali a co ne! *4* -
-
Re: Re: Re: panáka
Já bych to určitě nenapsala.. a když už tak bez těch chyb *15* -
-
Re: Re: Re: Re: panáka
já bych to taky nikdy nenapsala! mám vás všechny ráda a je mi tu sváma dobře! -
No tak věř tomu, že tebe bych nepodezírala v žádném případě. Nikoho z vás tady, s kým si denně píšeme. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: panáka
Angie vždyť víš, že já si na ty chyby potrpím.. ani tu chybu nedokážu úmyslně napsat.. jedině neúmyslně *15*
-
-
-
No tak tady už je možný všechno vzhledem k tomu, že nevíme, kdo se za tím nickem a X dalšími ukrývá, protože to podle mě je jeden a ten samý.
Mě krásně hraje Majkí, mám to dost nahlas a nějaká pipka mě nerozhází. Admini to řeší. -
-
Mě tady krásně hraje Heal the world.. ale je mi nějak smutno..
-
-
-
zajímavé..
-
-
hm ja nevym ja osobne nejsem nějaka pitoma barbora ale mam raci chut se upe opit.kvuli takovy pi..se tu hadat nebudu.to patřilo te pitome barbore. -
hm ja nevym ja osobne nejsem nějaka pitoma barbora ale mam raci chut se upe opit.kvuli takovy pi..se tu hadat nebudu.to patřilo te pitome barbore. -
-
neříkala jsi náhodou že už odvházíš.. tak už konečně VYPADNI!!! -
-
pěkný zanesko!!
-
-
Zajímavý, že se jméno Barbora používá vždycky, když je průser. Už se tu používalo tolikrát, že přesně vím kdo. -
-
co??????ja ji neznam ach jo -
Myslíš B...ˇ..1 ? -
-
Lask já si myslím, že to je jeden člověk. -
Ano lask, myslím. Podívej se na styl psaní a chyby... -
-
A myslíš, že tu boli dve osoby, alebo jedna?
Inokedy nič a potom ich je tu takých nie jeden, ale akoby náhodou sa tu objaví ešte niekto ďalší. -
ehm koho tím myslíte?
-
-
-
-
-
Já už mám 2 sklenku Lambruska a to nepiju.
-
-
ja du!!!
když si myslite že sem to byla ja.ja KONCIM.rada bych kecala na osobnostech.proč ja?ja se snad menuju barbora??????ja sem zuzka. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ja du!!!
Bacha ať tě dveře nebouchnou při odchodu.. Sbohem!!! -
Re: ja du!!!
mě je uprdele jak se jmenuješ přilezla si v blbou dobu a vubec ti nikdo neřikal at sem deš a cos čekala že všeci napišem oo to je v pohodě ježiš tak si napsala o michaelovi že je kretén nioaco JESTLI SI ČEKALA TOHLE TAK SI JEŠTĚ BLBĚJŠÍ NEŽ ZA JAKOU SEM TĚ MĚLA!! -
-
Re: Re: ja du!!!
To meno určite nebude jej ale neakej jej kamarátky, ktorú má tiež rada tak ako nás. -
-
Re: Re: Re: ja du!!!
Ale nehovorím, že to urobila Hanah.
Ale ako písala Angie tak ten Admin to zistí. -
-
Re: Re: Re: Re: ja du!!!
lask já jsem dole taky psala že nevým jestli to udělala ona ale že se ji omlouvat nebudu protože to co řekla o michaelovi se mě dotklo stejně jako to co o něm říkají bulvární časopisy SAMOU LEŽ!
-
-
-
-
-
tak???
tak holky jak to vidite????? *7* -
takže?
takže jak o vydite holky??? *3* -
-
Re: takže?
vidim to tak že bys měla odejít!! -
-
Re: Re: takže?
a nevracet se!!
-
-
-
?????
ty si takova mrcha a oni z toho mě podezíraly.takže se alespon ukazalo že ja to nebyla.ty si fakt takova mrcha a ani nejsi zaregistrovana!!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ?????
A ty si myslíš, že budu věřit tomu, že jsi to ty nepsala? Si piš, že je mi jasný, že jsi to psala ty. A dejte už pokoj, jste normálně nevychovaný haranti!!! -
-
Re: Re: ?????
ale?????????ja to nebyla myslim to smrtelne vazne!!!!!!!!!ach jo........ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ?????
Pane bože, zase další, kdo mi stylem psaní silně připomíná jednu a tu samou...
Na tohle já vážně nemám sílu. Tohle je pod mojí úroveň, zahazovat se tady s takovým imbecilem!!!
-
-
jako nevim jestli si to psala ty ale omlouvat se ti nebudu už jen proto co jsi psala o michaelovi!! takže bys mohla odejít jo??!! -
-
Re: Re: Re: ?????
to sme vymysleli s kamoskama to o michaelovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja nic proti němu nemam.az na to,že ho moc nemusims ale posloucham jeho muziku.
-
-
Ano, souhlasím s angie, taky tomu neveřím!!! Akorát ze sebe dělá debila,pipina pubertální *16*
-
-