-
hhahahhaha
to ja to ja vy ste blbci to se tu fakt hadate k vůli mě???????????hahahhahahahhahahhahh ahha *15* *15* *15* *15* -
-
Re: hhahahhaha
Jestli si myslíš, že je to vtipný, tak není, teď odtu odejdou úžasný lidi a to jenom kvůli TOBĚ!!.. jsi svině!!.. -
-
Re: Re: hhahahhaha
já nemám slov ty jsi tak hnusná mrcha!!!!! jak ses mi dostala na profil ty čupko???
-
-
-
hahhaha
to ste fakt všichni takovy kokoti????????to byla ja dělala si z vas srandu jmenuji se barbora janíčková a vy ste mi fakt jako na tohle skočily?to se hadate jako k vůli mě nebo k vůli komu?????hahahhahaa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: hahhaha
To meno čo si napísala asi tiež nebude tvoje, ale neakého iného dievčaťa.
Určite by si nepísala ako sa voláš. -
-
Re: Re: hahhaha
ja to nejsem.ta slovenka ma pravdu. -
-
Re: Re: Re: hahhaha
ty si ještě tady?
-
-
-
héééé to už je na mě ale moc!!!! proč si z nás děláš prdel? *5* -
-
Re: Re: hahhaha
si p*** a kráva!! co sme ti já a linuš udělala hm.. jako to si přehnala a mi ti na to neskočili pokud jsi četla ty články dole!!!!!!!! taková mrcha!!!
-
-
No však se směj dokud ještě můžeš, protože nebude trvat dlouho a už si tady nenapíšeš ani větu, až tě bloknou admini!!!Už se na tom pracuje!!! -
hahaha.. tak to neni směšný *16*
-
-
to snad ne
Holky mrzí mě že tu bylo s vama tak dobře a suprově se s vama kecalo a pak to nějakej magor musí zničit!Kdyby se ta osoba alespoň přiznala je mi jasný že te´d asi ani nevíte jestli to píšu skutečně já ale jsem to já! tak doufám že si najdem způsob jak se bavit dál a i třeba někde jinde pokud to bude možný! mám vás ráda a nikdy bych vás nepodrazila! *14* a předevšim bych to neudělala michaelovi! -
-
Re: to snad ne
Tea, mne to tiež asi pred hodinou blblo, napísala som to nižšie.
Necápala som to. Napísala som krátku odpoveď a vôbec sa tam neobjavila. -
-
Re: Re: to snad ne
je to velmi smutné že nás nějaký takový kretén rozdělí a mi kvůli němu musíme pryč! a tobě angie pošleš mi prosím na mail Tea301@seznam.cz ještě jednou adresu toho blogu? -
-
Re: Re: Re: to snad ne
Máš to tam :-) -
-
Re: Re: Re: Re: to snad ne
jj děkuju !! -
jj děkuju !! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to snad ne
ten smajlik sem tam klikla když sem si přečetla co je nahoře to není na tebe!!
-
-
-
Re: Re: Re: to snad ne
takže holky pokud jsem to dobře pochopila, už sem nebudete chodit? *9* -
-
ale pajko určitě se tu ukážeme a něco sem napíšeme jenže je vtom to že už nevíme jestli to píšeš ty nebo někdo jinej! a promě je obzvlášt těžký si připustit že mi už možná ani nevěříte protože nevíte jestli to pišu! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to snad ne
ne pisu to já,nikdo jiný,věřte mi!! *9* *9* ach jo
-
-
-
-
-
Re: to snad ne
Můžeme se scházet u nás na blogu, jestli chcete, protože já asi zřejmě po prošetření tady končím.
-
-
neeee
ne vždyt sem chodim každej den -
-
Re: neeee
No to já tě tu nevidím každý den a jsem tu denně. -
-
Re: Re: neeee
jenře sem nepišu přispěvky!!!!!!!!koukam na new fotky a tapety atd.!!!!!!!!!!to same dělam i u miley cyrus,holary duff...........u tech slavnych -
-
Re: Re: Re: neeee
Nejdřív mě urážíš a pak sem lezeš a myslíš, že ti budou všichni věřit?? -
-
Re: Re: Re: Re: neeee
oprava.. Mě a Michaela (Majkího) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: neeee
Píšeš že ti nevěříme když nám chceš pomoct ale zamysly se jeden den přijdeš a kecáš jakej je michael hnusnej pak se tu stane něco totálně nepochopitelnýho a zas se tu zničeho nic oběvíš TY a začneš nám pomáhat nebude to třeba tim že bys ze sebe chtěla udělat nevinou??
-
-
-
Jo ty píšeš jen ty urážející příspěvky koukám co? Jako třeba včera.
Proč sem vůbec lezeš, kdÿž Majkího urážíš? A odpověď na tvou přiblblu otázku, proč mu říkáme Majkí, protože to je zdrobněle od Michael!!! -
-
pochopila sem ze se to nedela!!!!!!!!!!!!ale kdyz vy to necapete....jak bych v tom mohla mít prsty!!!!!vždyt sem to zkousela,hledala pro vas řešeni jak na to a vy se takhle zachováte?????????????????mno ach jo.nema cenu tu byt když se stejně nedohodneme. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Včera jsem tvoje komenty nečetla, ale kamarádka mi poslala jeden který jsi psala... Je mi z toho zle....Majký nevěděl o fanoušcích??? Aty su píšeš denně s tou Citrus či jak se tak nicka jmenuje? -
-
hezký prej citrus *15* hezký linuš to se ti povedlo *3* -
když už tak cyrus nej ,,citrus,,a je na každym rohu.časak,školni potřeby,serialy,filmy s miley si jdu psat ted.ne tu ztracet cas.je mi zvás zle.když si myslíte že sem to byla ja.nasla nejake řešeni a pak se vy takhle zachovate??????? *9* *9* *9* *9* *13* *13*
-
-
-
to ti ted máme věřit potom co jsi o michaelovi napsala? kdo mi zaručí že za tím nejsi ty?
-
-
-
-
ach jooooo
chci se omluvit za to co sem řekla o MJ ale mam napad o řešeni.neudělal nějakej debil že dal: Přidat příspěvek jako neregistrovaný uživatel a pak jak je:
titulek:---
autor:tea301
e-m ail:
myslite,že by to šlo takhle.ale jak myslite.asi blbej napad.přemyšlela sem o tom a tohle by mohlo bejt řešení!!!něco jak se stalo s tea301 -
-
Re: ach jooooo
Mám pocit, že tvůj nick jsem tu viděla každý zvlášt... -
A nemáš v tom náhodou prsty ty??? Že s eobjevíš, když je malér?! -
to by tam ale nebyla fotka.. a bylo by tam napsáno neregistr. uživatel..
-
-
pro lask
jak si psala stim že by měl někdo stejný nick dobře ale pak nechápu jak by to mohl mýt vyplněný stejně jak já? *9* -
-
Re: pro lask
Nejde tom registrace nejde u jednoho nicku 2x.
-
-
REGISTRACE...
Nejde se zaregistrovat pod stejným nickem. Právě jsem to zkoušela. -
pro linu
hej musim se zeptat nestalo se ti před tim než se ti někdo dostal a profil že by se ti nešlo dostat na diskuzi? pišu to proto že mě jo cosi sem sem napsala a pak sem šla na hlavní stránku a pak se mi to seklo a nešlo se dostat na diskuzi sem musela vypnout net a pak když sem se sem dostala byl tu odemě vzaks stim debilem a magorem!! *7* -
-
Re: pro linu
tea, mne sa také niečo stalo asi pred hodinou.
Odpovedala som angie asi na dva komentáre, ale odpoveď sa tam neobjavila.
Pomaly sa to načítavalo a podarilo sa mi tú odpoveď napísať asi na tretí raz.
Tiež mi to vtedy hodilo raz na neakú stránku čo sme písali dávnejšie.
Som myslela, že mi blbne počítač, alebo, že mi mrzne, tak som to potom reštartovala. -
-
Re: Re: pro linu
co se to tady děje?
-
-
Re: pro linu
Nestalo. Čumím jak z jara -
-
Re: Re: pro linu
já to totálně nechápu! první otázka jak se nám dostal na profil a ta druhá proč si vybral nás a ta třetí proč já tam mám fotku a ty ne a čtvrtá kdo to udělal! prostě nemám slov!!vím od kamošky že je nějaká adresa přes kterou se lidem dostaneš na mail (já ju neznám) ale nechápu jak se mohl dostat na profil!!!??? *9* *7*
-
-
-
PROSÍM...
Zkontrolujte si všichni profil, své údaje... -
-
Re: PROSÍM...
Já mám profil v pořádku.Zatím -
Lask, když na lina25 klikneš, tak tě to hodí k lině na profil... Tedy myslím. -
-
Re: Re: PROSÍM...
Je to tak
-
-
jo dobře!! bože už bych v tom chtěla mít jasno!! -
-
všechno je pořád stejný!!!už ti něco odepsali? -
-
Re: Re: Re: PROSÍM...
Ještě ne, hned vám dám vědět potom. No já ujž sem asi chodit nebudu. Budeme s holkama na blogu, protože tohle není normální. -
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍM...
to je škodaa.. s váma se mi krásně psalo.. :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM...
Hmm.. to je fakt.. ale jak jsem si to přečetla.. tak mi bylo hned nějak smutnoo.. -
Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM...
Vždyť přijď za námi! Tohle se tady ale už fakt nedá....
-
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍM...
je to na pytel
-
-
-
-
Myslím údaje, jestli vám někdo nezměnil...
Podle mě jsou osobnosti špatně zabezpečené. -
-
Angie. Zaneska dobre napísala, že možno to nie je o hesle.
Ten Linin je registrovaný, ale ikonky by boli všetky rovnaké ak by použil jej profil, ale nemá fotku.
Je možné aby si dal niekto registrovaný rovnaké meno ako má niekto iný? -
-
Zkusím se jít zaregistrovat pod mým nickem jo, co to udělá. -
Keď sa ide registrovať tak by mu to napísalo, že tento nik už existuje nie? -
Já právě nevím lask. Čekám, až konečně napíšou, protože tohle je vážně divný.
-
-
-
-
PROSÍM VYDRŽTE...
Psala jsem adminovi, tak vydržte. Tea301 promiň, že jsem si myslela, že bys psala jako neregistr, ale ono to tak vypadalo. Jestli máte lehké hesla, tak si je změňte na těžší, kde budou čísla, třeba i kombinace všelijaké, ale pamatujte si je hlavně. -
-
Re: PROSÍM VYDRŽTE...
mám heslo v kombinaci 13 čísel je nemožný aby mi tam někdo vlezl přes heslo!! pokud by ovšem přišel nato jak mi jdou v řadě!! a to nic angie asi bych se zachovala stejně! -
-
Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
No tak to je divný, ale admin to už řeší. -
-
Re: Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
už sem si to heslo změnila! -
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
Chápete co se právě teď stalo? Už si nebudeme věřit, budeme podezírat jeden druhého kvůli nějakému zmetkovi. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
Jo je to hrozný.. jak mám teďkon někomu věřit, když se najde nějaký debil a udělá tohle.. -
Až zjistim kdo to udělal vlastnoručně ho nakopu do pr****!!!!!! *8*
-
-
-
-
-
Re: PROSÍM VYDRŽTE...
můj nikdo nemůže poznat *15* .. doufám *15* -
-
Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
Jenže to nevíš já mám heslo datum narození -
-
Re: Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
aha.. no ale tak vypátrat se to dá no.. asi si ho změním.. -
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍM VYDRŽTE...
Já se obávám že tohle není o heslu. Nevím jak to kdo dokázal ale je to asi nějaký jiný způsob, jak se nabourat do profilu -
-
Zanesskaaaa má pravdu, asi keby použil Linin profil tak by boli všetky ikonky rovnaké.
Môže si niekto keď je registrovaný dať to isté meno?
To nechápem. -
nebude to o heslu.. přeci nemá ikonku jako máš ty.. ale u tey jí má.. nevím.. je to divné..
-
-
-
-
-