Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Blog...

Lidičky, v sobotu na Majkího nedožité narozeniny jsem založila blog. Tento blog je můj, lina 25 a terinda321. Budeme se snažit přidávat novinky, fotografie, videa a vše, co by vás mohlo zajímat.
    Protože jsem dnes blog předělávala, tak tam skoro nic není, ale budeu se snažit psát co nejvíc informací.
    Jinak jsem se snažila, ale nějak nejsem spokojená s dílem :-)

http://healtheworld-mj.blog. cz/
    • lask1

Re: Blog...

To je dobre, že sa tak snažíte.
      • tea301

Re: Re: Blog...

je to pěkný blog bez ohledu na to co říkáš! na to že to má 4 dny tak je to dobrý! *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Blog...

Jééé děkuji hihi...
          • kika...

Re: Re: Re: Re: Blog...

Mám malou prosbičku...ten blog mi nechce najet...netuším proč...Moc ráda bych ho widěla...mohla by si mi prosím poslat odkaz primo na maila cmielova.K@seznam.cz...diky moc...
            • kika...

Re: Re: Re: Re: Re: Blog...

a tak už nebude třeba... *3*
    • zanesskaaaa

Re: Blog...

tak tam se určitě budu chodit dívat *4*
      • angie72

Re: Re: Blog...

Zatím tam skoro nic není, ale budeme se snažit, aby se to plnilo rychle :-)
  • angie72

Pro lask1

Napsala jsem jim tam už. Tohle je totiž ten bulvár, co má články jen po netu tuším. Už minule tvrdili, že je Majkí pohřbený a zveřejnili fotku totálně cizího hrobu. Já jsem věděla, že pohřbený není, protože já na rozdíl od nich nečerpám z bulváru, jako oni, že musejí kopírovat. Tohle mě vždycky tak vytočí!!!
    • lask1

Re: Pro lask1

Dobre.
    • angie72

Re: Pro lask1

Už máme přes 15 000 komentů :-)
      • mrs_jackson

Re: Re: Pro lask1

Taky koukám ale my jich dáme ještě víc!*3* *3*
      • tea301

Re: Re: Pro lask1

tj ale dáme 20 000!!
        • honzik01

Re: Re: Re: Pro lask1

jj a pořád budem přidávat:-)
  • tea301

smutek!

holky napsala jsem další básničku a tahle je otom co kněmu cítím já a co bych chtěla nevím jak ji mám nazvat tak asi Smutek (omlouvám se za chyby) *9* *14*

Slzy kapou na mé líce,
    při vzpomínce na tebe,
    žal mi svírá srdce,
    když koukám se na nebe,!
    Na nebe poseté hvězdami,
    mrtvými muži a ženami.
    Proč jsi musel odejít?
    do tak vzdálené země,
    když tam za tebou nikdo nemůže jít,
    jen duše zemřelé.
    Život je zlý že nám tě vzal,
    tak čistou a milou duši.
    Proč si nás tu zanechal,
    a sám si teď žiješ v nebeské říši?
    vem mě k tobě nahoru,
    v srdci mám teď velkou díru,
    dávno jsem stratila víru,
    už nechci cítit prázdnotu.
    Kéž by bylo snadné umřít,
    a výčitky přitom nemít!

I love you Michael *14*
    • kika...

Re: smutek!

nadhera....kdyby tady Majki byl tk wím že by se mu to moc líbilo...a wěřím že na to kouká a je ti moc wděčný...
    • anet98

Mooc krásný. *14* *14*
    • honzik01

Nádhera *4*
      • tea301

Re: Re: smutek!

děkuju!
    • pajka52

PĚKNÉ *14* *14*
  • kika...

ahoj

Je mi tu s wáma skwěle, ale musím se rozloučit mám hudebku...Určitě mě tu dneska ještě uwidíte..tak zatim...4ewer Michael...I lowe you...
  • zanesskaaaa

Ahoj

Ahoj.. jak se máte?.. tak jsem se vrátila z tý nový cvokárny a jako nic moc teda.. asi se fakt budu řídit Michaelovou větou *15* .. vidím, že je tady toho hoodně ke čtení *15*
    • pajka52

Re: Ahoj

ahojii, ja se mám celkem fajn, až na to že mne bolí hlava.... *9* dnes sem myslela jen ma Majkího *14* ach jo *14*
      • tea301

Re: Re: Ahoj

ahoj zanesko už sem si říkala kde jsi! někdo to tu musí oživit! *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahoj

Od toho jsem tu *15* *15*
  • lask1

Michael

Angie je tam nový článok.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Dovolte jen malou soukromou poznámku – kde byli všichni lidé, kteří teď tak vyznávají lásku k Michaelovi, když ještě žil? Proč se mu nedostalo tolika podpory, tolika hraní v rádiích, když ještě žil?Možná by potom žádné léky na spaní,žádné drogy apod. nepotřeboval…..

No a srandu si ze mě sakra nedělaj.. pokud vím.. fanoušci ho milovali.. a asi měli jak zabránit tom dementovi.. ne to mě pojeb sakra už!!
      • lask1

Re: Re: Michael

Je pravda, že neakú dobu hrali jeho hudbu málo.
        Iných viac preferoval, ale tí čo ho poznali v 80 a 90 rokoch mu určite ostali verný.
        Možno ho len málo poznali niektorý mladší, lebo viac hrávali nové kapeli a spevákov ako Michaela.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael

To je pravda.. ale co to má společného s jeho smrtí.. to jako chce ten autor říct, že ho zabili fanoušci.. to trošku blbost ne?.. přeci prášky naspaní bral, kvůli bolestím.. ne kvůli tomu, že ho lidé už málo poslouchali přeci?
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Ja si myslím, že nemali na mysli fanúšikov, ale celý svet, že až teraz sa stal pre nich cenný.
            Že ho dlho nehrali.
            Tiež som nad tým premýšlala, že hrávali vela iných interpretov a jeho už menej.
            Ale aj tak mu to neubralo na jeho sláve, veď ako raz povedali pozná ho celý svet.
            Ale je pravda, že ho vela ludí ho pozná ako speváka a nie jeho povahu.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Ťazko povedať, myslím že si ho vela ludí váži pokial ho aspoň trochu počuvajú čo hovorí a čo si myslí.
              Na ňom je vidieť, že si nevymýšla.
              Ja som bola tiež ovplyvnená trocu médiami ale moc som nad tým v minulosti nepremýšlala.
              V novinách boli titulky a fotka kde riešili hlavne jeho výzor a to ludí niekedy ovplyvňuje.
              Trochu to ovplivnilo vtedy aj mňa, občas som nevedela čo si mám myslieť, ale po čase som si uvedomila, že ten bulvár iba zbiera výmysli o ňom a brala som to trochu ináč.´
              Ja ten bulvár nekupujem, lebo bolo vidieť, že tam len ohovárajú všeliake osobnosti, ktoré to nemajú vďaka nim lahké.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Většině lidí, když se jich člověk zeptá, co se jim vybaví při jméně Michael Jackson, tak první co se jim mihne jsou plastiky, a pak až Král popu, zpěvák.. a to je špatný, každý ho zná jenom z té špatné stránky (plastiky, nebo muž, který se styděl za to, že je černoch).. ale jen málokdo ví, co to bylo za úžasnýho muže!!
        • angie72

Ano, hudbu hráli málo, protože tehdy se o to postarala společnost Sony, ale fanoušci byli věrní po celou dobu Majkímu. Někteří jen prostě na chvíli zapomněli, neměli možnost, nebo měli starosti, což byl i můj problém, ale to neznamená, že by nějaká fanynka z česka zachránila snad Majkímu život, jak vyznělo z toho, co psali, nebo že by Majkí nebral léky. Vždyť ten článek je zase jen podvrh. Už mě tak vytáčí náš bulvár...
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Môžeš im tam napísať čo si písala, že tie lieky bral kôli tomu úrazu chrbta a mal bolesti a moňo preto trpel tou nespavosťou.
            Nebral liky preto, že by klesla jeho popularita, to je trochu prekrútené.

Keď tam chce človek niečo napísať buď sa musíš registrovať, alebo zadávať všeliake údaje, nebaví ma to.
        • lask1

Iných viac preferovali...
    • angie72

To si už snad dělaj prdééél ne!!!
      Jako s tou parukou to už je přehnaný. Kdyby jí potřeboval, tak by určitě o tom rodina nehlásala do světa, ale já tomu nevěřím, nechci tomu věřit!!!

A jak jako, kde jsme všichni byli? A kde byla hlavně rodina? Fanoušky měl Majkí po celou dobu, ale rodina na něj kašlala...
      • lask1

Ale s tými dopismi je to dojemné.
    • zanesskaaaa

co furt řeší s tou parukou??..
  • pajka52

Dobré odpoledne

Dobré odpoledne všem na diskuzi, konečně jsem doma *3* *1*
  • polinka

odkaz krále popu

prosim vás nevíte kolik ten dokument stojí? dík za odpověd
    • angie72

Re: odkaz krále popu

49,- korun
  • lask1

Michael

Mne sa na Michaelovi páči, že sa v ňom dá čítať ako v otvorenej knihe, vyžaruje z neho také dobro, ukazuje svoje pocity, myšlienky aj vo svojej hudbe aj v rozhovoroch. Pri každom jeho geste viem čo si asi myslí podla tónu hlasu, podla toho ako sa tvári.
    To mi u niektorých iných osobností chýba, môže sa mi páčiť ich tvorba, ale neviem aký sú a čo si myslia.
    • kika...

Mě se na něm líbi snad wšechno...Moc mi ale wadí, že hodně lidí si wšíma jen toho špatného...Toho že pomáhal dětem a oni z něj udělali pedofila...Hodně lidí taky twrdí že byl namyšlený a myslel jenom na sebe, ale to že když lidi chtěli podpis tak ho snad wždy dal...Každý říká jak si žil, že měl wšechno na co si ukázal jenže k tomu měl taky nemoci a málo přátel...oni už newidí co dělal pro swé fanoušky..(pro NÁS)... *9*
    • tea301

michael bzl dokonalej a už nikdz žádný zpěvák nebude jako on!michael bzl jedinečný a originální a jak on sám řekl NERAD KOPÍRUJU LIDI SNAŽÍM SE BÝT ORIGINÁLNÍ a to on byl řekl to při rozhovoru při natáčení Thrilleru kdzž se rozhodoval jaký si má vzít ponožky jestli třpytivý nebo obyčejný bílý! *14* *14*
      • lask1

Keď človek dobre vyzerá, tak sa aj dobre cíti.
        Včera som si pozerala dve krátke časti z rozhovoru s Oprah, bolo to s českými titulkami. Vraj budú neskôr preložené aj ostatné časti.
        Tam sa ho na začiatku pýtala ako je teraz nervózny, keď je to priamy prenos vysielaný po svete a on povedal, že nie je ikdy nervózny.

Možno že keď tak o seba dbal a mal všetky tie prevleky a dával do toho všetko, cítil sa sebavedomí a sám sebou, tak ani nepociťoval neakú trému a obavy.
        • angie72

To jsem taky viděla s těmi titulky. Oprah je super baba, líbí se mi, jak krásně s Majkím mluvila a věděla, kde je její místo co se otázek týče...
    • angie72

Tak to máš pravdu. Člověk hned věděl, jak se cítil, když se jen podíval do jeho tváře.
      Taky byl velice sečtělej, inteligentní a vnímavej, což někteří lidé postrádají.

Zrovna mi hraje písnička D.S. ...
  • kika...

...

Nejhorší na tom je, že už nám ho nikdo a nic newráti... *9* Wždycky jsem se bála smrti, ale když wím,(nebo w to aspon' doufám) že ho možná ještě uwídím, uslyším jeho dokonalý hlas a budu ho moct obejmou, začínám se na ni těšit...Pořád mi nedocházi že už mezi náma není...Nechci w to wěři...I miss you...4ewer in our hearts..
    • u4ever

Re: ...

To máš pravdu no.Já se dřív smrti taky příšerně bálá ale už se na ní těšim, jen kvůli němu *14* *14*
      • kika...

Re: Re: ...

ta předstawa...ou ještě že nemám sebewražedné sklony...
    • tea301

Re: ...

já tomu takz pořád ještě nevěřím! každý ráno se probudím a myslím že to byl jen zlý sen! prostě mi to furt nedochází a kdzž sem uslyšela tu větu Michael jackson je mrtví myslela jsem že si někdo dělá jen nějakou hodně hnusnou srandua upřímě to dodnes nemůžu strávit!nechápala jsem co se vlastně stalo prostě mi to nedocházelo! *9* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit