Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Murray-parchant

No mě to tam s tím asistentem taky nepasuje.
    Jinak co se týče té nespavosti, tak to podle mě souvisí s poraněním těch zad, protože mé zaměstnání je právě zaměřeno na páteř, obratle a nervy, tak vím, že jak je posun obratle, nebo nějaký problém, tak člověk nespí. Má to na svědomí 2 a 3 krční obratel. Majkí si "užil" skutečně moc bolesti za život. Nejen té psychické, ale i té fyzické.
    Ten dokument vyšel v sobotu. Jmenuje se odkaz krále popu. Zkus se podívat po něm ještě, je krásnej. Mluví tam o Majkím moc hezky.
    Taky tam mluvila jedna, nevím vůbec kdo to je, ale pořád se usmívá, že Majkí byl zvyklý z domova z jedné ložnice na 9 dětí. Takže pro něj nebyl problém půjčit postel. Byl tak vychovaný, proto nabízel svou postel, ale každý to hned bral jako sex.
    Taky je tam bonus z roku 1995, kde Majkí vydal prohlášení z Neverlandu. Nemůže ani mluvit, jak se mu chvěje hlas, když popisuje, jak ho fotili všude... Abychom mu nedávali nálepku viníka, dokud se nevynese rozsudek, protože je nevinen!
    • m.jacksonka

Re: Murray-parchant

Jojo, dokument jsem si koupila včera, je strašně pěkný, líbil se mi. Je určitě lepší než Skutečný příběh krále popu.
      Já jsem skoro brečela, jak tam vyprávěl, že přinesli povolení prohledat dům a nafotit ho... Měl oči plný slz...=(
      Chudinka Michael.=(
      • u4ever

Re: Re: Murray-parchant

On vyšel ňákej novej dokument??? *7* *7* A jakej?Může mi to někdo PROSIM napsat?Dííky *15*
    • lask1

Na to video čo dal sa tiež akosi nemôžem dívať, je tam taký smutnýa keď hovorí tie podrobnosti.
      Tiež ma trápi, keď hovorí o veciach keď trpel, ale snáď si zažil aj pekné chvíle so svojimi blízkymi, priatelmi a deťmi.
    • tea301

měl to chudák strašně v životě těžký!
      • majka111

ano, přesně.....chudáček *9*
  • majka111

......škola!

je mi líto lidi,ale prptože mám debilní rozvrh,tak tady budu mínkrát,než o prázdninách *9* prominte...... *9*
    • anet98

Re: ......škola!

Neomlouvej se.Já tu taky budu míň. *9*
      • tea301

Re: Re: ......škola!

nj já to mám do školy sice 300m ale každý den tam budu trčet do půl 3 !! ach jo!
        • majka111

Re: Re: Re: ......škola!

už,aby byly zase ty naše nejmilovanější letní prázdniny *14* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: ......škola!

jo já tady taky budu o hodně mín *9*
            • kika...

Re: Re: Re: Re: Re: ......škola!

nám se škola oprawuje takže tam dem asi až 15.9. nebo 1.10. nebojte budu to tady za wás sledowat..;-)
          • anet98

Re: Re: Re: Re: ......škola!

Jo jo. *15*
            • januska100

no jo já tu budu taky jenom chvilku hlavně ve čtvrtek nebudu moc
              *16*
            • januska100

no jo já tu budu taky jenom chvilku hlavně ve čtvrtek nebudu moc
            • majka111

*1* *15*
  • tea301

Plačící matka

Napsala jsem básničku pro Michaela a nazvala ji Plačící matka(omlouvám se za chyby) takhle bych se cítila já být v její kůži, ikdyž se tak cítím aji jako fanynka! *9* *14*

Prázdnota je v srdci,
    však něco září v témné noci,
    jedna svíčka na stole,
    a plačící matka v kostele:
    ,,Kčemu je život bez tebe?
    V srdci smutek a žal,
    já dívám se na nebe,
    a křičím proč jsi nám ho vzal?
    Kčemu jsou slzy?
    Fotky a vztek?
    Když táhnou tě nebeské vozy,
    a vlidech převládá smutek.
    Kéž bych mohla za tebou,
    slyšet tvůj krásný hlas!
    Projdu bránou nebeskou,
    když zlomím si vaz?
    Spatřit tě alespoň na malou chvilku,
    pohladit tě a obejmout,
    těžký je odchod syna pro milující matku,
    kéž by mě někdo zbavil těch pout!
    Pout, které jsou těší než kamení,
    a mě zbylo jen vzpomínání!
    Vzpomínání na syna slavného,
    lidmi milovaného!"

I love you Michael! *14*
    • majka111

Re: Plačící matka

též nemám slov.....nádhera *14*
      • polinka

Re: Re: Plačící matka

je to tak krásně smutný...
    • angie72

Nádherné, opravdu!!!
    • lask1

Je to krásne.
      Michael ludí inšpiruje.
      • tea301

Ráda bych napsala i něco veselého jenže mi to k michaelovi prostě nejde!! jakmile vymyslím třeba na tančícího michaela pohled blaží hned mi naskočí však u srdce teď cosi tíží! prostě mi to nejde! *9*
    • anet98

Krásný.Jsi šikulka. *14*
      • tea301

Díky ale to svede každý něco takového napsat jen potřebuješ dostat nápad! *4* *14*
        • lask1

Re: Re: Re: Plačící matka

Vedeli by to napísať len tí čo vedia precítiť emócie, ako to vedel aj Michael.
    • kika...

nadherne...nemam slow...to se ti moc powedlo...4ewer MJ... *9*
      • tea301

Děkuju moc! asi takhle nějak podobně se cítím! *9* *14*
  • honzik01

Murray-parchantt

Už se to ztácí tak to dávam sem nahoru
    Ahoj Angie,há když jsem to četl,tak jsem nevěřil svým očím...JAk může takovádle lidská bytost existovat?Přál bych mu bolestivou smrt!Vždyt todle by neudělal ani nějakej brutální vrah. Je mi z něhona zvracení.Ale to je taky trochu divný jak se plno výpovědí odlišují.Ale věřim tomu že už tam ten Murray byl už od rána,protože to bylo přece ve výpovědi i toho Corronera co vyšetřoval tu smrt(ZABITÍ)a navíc tady i psaly že potom se ztratil,ne?že na nějakej čas zmizel.No nevim,Bohužel Nám to Majkího už nevrátí:-( a doufám že ten doktor za to hodně zaplatí!Mohla by klidně ještě Majkího rodina žalovat,(třeba na zaplacení toho rozlučkovýho koncertu apad.)aby ho to stálo co nejvíc,prostě aby si sámnul na dno svých nervů!!!!!a přišel o licenci!!!!a možná klidně i trest smrti u takových lidí co udělaj něco takového Osobnostem jako byl Majk
    • angie72

Re: Murray-parchantt

Murray bydlel v domě u Majkího. Nevím, jestli to bylo přímo v domě, nebo jestli iv Kalifornii měl na pozemku víc domů jako v Neverlandu, ale to asi ne, nevím. Ale taky se psalo, že podal ještě demerol asistent Murraye v noci Majkímu. Prý se Majkí vzbudil bolestí. Ale to už je asi mimo.
      Včera jsem koukala na ten dokument co vyšel a tam mluvili o tom, že Majkí trpěl šíleným i bolestmi zad od doby, co se propadlo pódium na koncertě. Poranil si záda.
      Na konci toho dokumentu to bylo drsný. Majkí někde říkal sbohem a oni to tam dali. Potom ještě v comebacku na tiskovce říká" Tak to je (mimochodem This is it je tak to je, má to víc víznamů u nich,ale asi to bude tak to je, protože to dává víc smysl tomu co Majkí říká, ne to je ono) v Londýně budu zpívat naposled, tak to je, a když to říkám, tak to myslím vážně, tak to je. Tohle je poslední opona. A oni na konci dali to "sbohem, tohle je poslední opona". No jááá řvala!!!
      • tercule

Re: Re: Murray-parchantt

angie, já taky, se neboj ... :-(....to je právě oni, lidé říkaj: " byl to feták" ale nevědí, že si poranil záda a trpěl chronickejma bolestma.. lidé říkaj: "bělil si kůži" ale už nevědi, že trpěl nemocí vitiligo. říkaj: že si nechával jen samé plastiky: ale taky už nevědí, že začal kvůli té reklamě na pepsi...takova zkurvená souhra všech náhod! a přitomhle všem, dokázal být ještě tak SILNEJ, báječnej, sám sebou...jiný by tohle zkolilo jak nic...
        • tea301

Re: Re: Re: Murray-parchantt

ano máš naprostou pravdu ostatní by už zalezli někam do díry a ale Michael nám dokázal že jeho láska k podiu a fanouškům je věčí než ty největší bolsti a ty on měl prý velké chudáček je mi ho tak líto kolik si toho musel vytrpět! *9* *14*
      • honzik01

tak to muselo být drsný!:-(Jsem sice kluk ale nebojim se projevit city,taky vim že bych u toho řval!asi nevíš jestli se to dá ještě koupit,co?to že tam byl ten jjeho asisten v noci to taky vim,ale částečně mi to tam nezapadá stim co jsem četl,páč kdybych si to měl dát po řady a zapřemýšlet nat tim co vše kolem toho psali,tak se v tom ztácim.Protože Marray mu dal Propofol,odskočil si a už nedýchal a a o jeho asistentovi ani zmínka a předtim ho prej našli spolu a teď jen ten doktor?to mi je nějaký divný.Sto pro je v tom až po uši ten Murray.(Ten člověk se ani nedáá vůbec titulovat jako doktor!)
      • lask1

Mňa tiež napadlo, že ak bral aj lieky na bolesť, tak mu možno nedovolovali spať, aj to je možné.
        • honzik01

Re: Re: Re: Murray-parchantt

je to takový,ono když si bereš nějaký anestetikum(nebo neco na ztišení bolesti),tak to určitě bude dělat něco i s druhma lékama,ale tak jako doktor by to měl vědět,ne?od toho studujou medicínu 6let nebo kolik.A ještě po takový dlouholetý praxi by to měl vědět.Od toho jsou doktoři ne?Je to hajzl
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Murray-parchantt

A ešte každý pacient je iný a každému pomôže niečo iné.
            To neznamená, že keď si ich vyžiadal, že mu ich bude dávať ako cukríky.
            Keby premýšlali tí doktory, tak by sa mu snažili pomôcť sa dostať z tej nespavosti.
  • chiaramj

*

Dobrý dopoledne Všem...Málem sem to v tý škole nepřežila a to to byla jen jedna hodina =(
  • angie72

Murray-parchant

Reaguji tady, dole už se to ztrácí...

To jsem tady už taky vypisovala. Bylo mi z toho normálně zle, když jsem viděla co vše podal. Nehledě na to, že musel vědět, že jeden lék ovlivní druhý. Pokud podával jeden lék na spaní za druhým, tak je jasné, že nemohli působit, ale škodit játrů, ledvinám a srdci ano.

Já jsem četla výpověď kuchaře, který tam popisuje časy a podle něj nebyl Murray vůbec v domě. Přišel do domu až po 10 hodině.
    Kuchař se divil, že Majkí nejde na snídani, že obvykle už dávno schází dolu, ale myslel si, že je unavený, když tak dlouho trénoval na This is it.
    Začal chystat oběd a ve 12:05 se podíval na mobil, když v tom sebíhal Murray schody a křičel, aby zavolali Prince I.
    Byl tam od 10 hod., co tam tedy dělal?
    On totiž Propofol z těla zmizí a je jen v mozku. Ve státě Kalifornie, když zemře pacient v nemocnici, tak se nemusí provádět pitva a Murray na to hřešil. Proto naléhal, aby Majkího odvezli i přes to, že záchranáři Majkího prohlašovali za mrtvého.

Je mni z toho vážně zle!!!
    • honzik01

Ahoj Angie,há když jsem to četl,tak jsem nevěřil svým očím...JAk může takovádle lidská bytost existovat?Přál bych mu bolestivou smrt!Vždyt todle by neudělal ani nějakej brutální vrah. Je mi z něhona zvracení.Ale to je taky trochu divný jak se plno výpovědí odlišují.Ale věřim tomu že už tam ten Murray byl už od rána,protože to bylo přece ve výpovědi i toho Corronera co vyšetřoval tu smrt(ZABITÍ)a navíc tady i psaly že potom se ztratil,ne?že na nějakej čas zmizel.No nevim,Bohužel Nám to Majkího už nevrátí:-( a doufám že ten doktor za to hodně zaplatí!Mohla by klidně ještě Majkího rodina žalovat,(třeba na zaplacení toho rozlučkovýho koncertu apad.)aby ho to stálo co nejvíc,prostě aby si sámnul na dno svých nervů!!!!!a přišel o licenci!!!!a možná klidně i trest smrti u takových lidí co udělaj něco takového Osobnostem jako byl Majkí
    • terinda321

At ten debil chcípne.... promin Michaeli.... ty jsi učil milovat a odpouštět, ale tomuhle hajzlovi se odpustit nedá, protože nám tě vzal.... *9* *9* *9* *9* *9*
    • lask1

Ten Murray asi nepredpokladal čo by sa mohlo stať a keď to zistil asi spanikáril a rozmýšlal čo ako to vyrieši.
      Možno ho aj chcel zachrániť, ale nevedel čo robiť a vedel, že má na tom kus viny a že z toho bude mať zle, možno, že sa aj bál niekomu zo zamestnancov niečo povedať a preto možno nejednal okamžite a nevolal hneď záchranku, asi spanikáril.

Ale bol to laidák a nepremýšlal čo je správne.
      • angie72

Tak to určitě ano. Určitě panikařil a prý i přestavil v ložnici u Majkího nábytek. Byla i fotka z té ložnice, ale nevím co je na tom pravdy.
        Teď zrovna píšu Terindě, že Majkí mohl zemřít třeba v 85, nebo 90 letech jako dědeček ve své posteli a v klidu. Mohl si užívat vnoučátek, a že by byl pyšný a hodný dědeček.
        Murray musí zaplatit!!!
        • lask1

Re: Re: Re: Murray-parchant

Ak prestavoval nábytok to znamená, že myslel hlavne na seba a nie na Michaela, aby ho zachránil, a potom asi zobral tie záznamy z kamier.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Murray-parchant

No právě. Myslel jen na to, jak se zachránit. Musel odnést záznamy z kamery, protože by viděli co tam vyváděl. Utekl před policií, která ho po 3 hodinách našla. Prý bylo u domu jen auto, ale Murray nikde, šmejd.
        • lask1

Re: Re: Re: Murray-parchant

Človek si predstavuje aký by bol ten jeho comeback, tie koncerty.
  • honzik01

PRO TERCULE

můžeš mi to prosím poslat na mail?honzi01k@seznam.cz .Měl bych o to třičko velký zájem.Děkuji:-)
    • honzik01

Re: PRO TERCULE

bez toho k
      takhle honzik01@seznam.cz
    • tercule

Re: PRO TERCULE

Milí fanoušci, jak dobře víte, na akci KING OF POP FOREVER byl stánek s tričkama vyrobenými pouze speciálně pro tuto akci.Jediným smyslem jejich prodeje je získat zpět finanční prostředky, které především Lucie neboli Thvězda do celé akce vložila. Vzhledem k tomu, že dosud se z počtu 400 triček prodala zhruba polovina (přitom do o2 žlutých lázní přišlo asi 1300 lidí), znamená to, že se finační prostředky vrátily pouze z poloviny, což je samozřejmě velmi málo. Proto moc prosíme všechny, kteří nás chcete podpořit, a kteří jste si od Lucky ještě žádné tričko nekoupili nebo byste rádi ještě další, na nic nečekejte a tričko s vybraným motivem (máme velikosti L a M) si za 390kč kupte. Celá ta akce opravdu stála NEMALÉ peníze, tak moc prosíme, podpořte nás zakoupením trička. Objednávat si můžete na emailu: thvezda@seznam.cz Více v diskuzi a na facebook.
      • honzik01

Re: Re: PRO TERCULE

prosim tě jaký jsou barevný variance?
        • tercule

Re: Re: Re: PRO TERCULE

černá a bílá
          • honzik01

Re: Re: Re: Re: PRO TERCULE

Foto mi na mail asi poslat nemůžeš viď?páč na facebooku nejsem registrovanej.Ale když to uvidim Tak bych to černý vel.M vzal.
            • tercule

Re: Re: Re: Re: Re: PRO TERCULE

v novinkách, na tom vebu, co jsem ti poslala :-)
            • tercule

zkusím to
            • angie72

Napiš na mail té hvězdučce, pošle ti link. Já už si objednala...
          • tercule

Re: Re: Re: Re: PRO TERCULE

www.michaeljacksonweb.cz
            • honzik01

Ještě taková blbá otázka,kde to tam najdu Prosim Tě??:-)
  • lask1

pre teu

tea: Děkuju! není to moc povedený přece jen sem to psala ve 2 ráno!

Tá básnička je pekná.

Mňa tiež jedna básnička napadla asi pred týždňom asi o pol piatej ráno som sa zobudila a napadli ma slová básne, ale je jednoduchšia a nie je moc dlhá.
    Tiež som rozmýšlala, že ju sem napíšem, ak som ju už nezabudla.
  • terinda321

Zdravíčko

Ahojky lidičky... tak já už to mám pro dnešek za sebou, ale od zítřka to začíná....
    • tea301

Re: Zdravíčko

j mě taky ach jo!! *9*
  • tercule

PRo angie

já nevím, jak se z toho posílá ten odkaz...nejde mi to zkopírovat, jestli máš možnost, mrkni se mi na facebook, Tereza Folbrechtová, tam najdeš vše

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit