Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • januska100

ahojky

ahoj v šem lidičkám co jsou online,jsem tu jen na skok *9*
  • michael is best singer

Zrovna ted jsem si pustila jednu Michaelovi pisnicku a vzpomela jsem si jak jsem na ni trsala asi jako 5 leta a mamka hrozne nadavala ze to mam pusteny hrozne nahlas *4* taky jsem minuly tyden poustela michaela memu dedovi a on na me-vase hity moc nemusim ale tohle se da poslouchat *4*
    • lask1

Re: michael is best singer

Michael vedel dobre spievať narozdiel od niektorých ostatných.
      Tak sa to musí dať počúvať.
    • kika...

Ahoj...tk zkaz dedowi ze ma dobry wkus... *3*
  • michael is best singer

MOc dekuji vsem,kdo na Michaela vzpomina s laskou,je hodne moc lidi,kteri ho meli radi a maji,a ti,co ho pomlovaji,by sem nemeli vubec psat,jak by bylo asi jim kdyby je nekdo takhle hnusne pomlouval,asi by jim do smichu nebylo,co?a jeste psat osklive o nekom,kdo je uz po smrti,mi prijde jako vrchol zaostalosti,nizke inteligence.Proto vas zadam a prosim,vzpominejme na nej s laskou a s uctou.byl to clovek s velkym srdcem,ktery neco dokazal a zanechal tu po sobe velkou stopu... *9*
    • kika...

Lidi co ho tady pomlouwaj jsou ti nejwětší ubožáci...Chápu že maj swůj styl a nelíbí se jim třeba písničky, ale takowé ty kecy nenáwidím...MJ 4ewer.. *4*
      • Re: Re: michael is best singer

Dobrý den,
        Chtěl bych se svámi podělit o můj zážitek s iQ testy.Jako každý si ho tu a tam jednou za čas udělám,až se narazil na tento test.Výsledek hovoří za vše.
        Když jsem po ukončení Vš hledal práci všichni mí budoucí chlebodárci na něj nahlížely s respektem,což mě překvapilo možná právě i díky němu jsem tam kde sem.
        Proto nezbývá nic víc,než vám ho dopuručit a vy můžete doufat,že pro vás bude stejným přínosem jako byl pro mě.;)
        http://cz.iq-test.eu/#10163 4
  • terinda321

....

Dobrou noc lidičky.... hola hola škola voolááá.... lask zítra to musíme dořešit... krásné sny...
    • lask1

Re: ....

Tak dobre.
      Podobne aj tebe pekné sny o Michaelovi.
  • michael is best singer

Michael navzdy zustane kralem popu,i kralem nasich srdci,jeho pisnicky dojimaji kazdeho z nas,vzpomenme treba na titulni pisen k filmu zachrante Wilyho,nebo Heal the world..jeho hity budou zit stale a budeme se dal u nich dojimat,i kdyz uz michael bohuzel neni a nebude..Proto na ne vzpominejme s laskou a nedopustme aby ho nikdo pomlouval.kazdy clovek je nejaky i michael mel sve chyby,ale kdo je nema? kazdy by se mel podivat nejdriv na sebe a pak soudit druhe...Michaeli Vzpominame Na Tebe!!!
    • lask1

Pekne povedané.
      Ale väčšina z toho čo písali boli výmysli a skreslené informácie.
  • ??

http://www.youtube.com/watch?v=Kfp1 9quGpcg&feature=fvw
    jak se prosím jmenuje tahle písnička?? *4*
  • zanesskaaaa

Mějte se

Blou noc děvčata.. krásný sny o Michaelovi.. mimochodem Terindo moc pěkně jsi to napsala o tom přátelství.. je to pravda.. bohužel.. ale já bych ho nechtěla jako přítele kvůli jeho penězům, ale kvůli jeho krásnýmu srdíčku.. no ni Blou noc:-*
    • lask1

Re: Mějte se

Snáď sa už skoro všetko vyrieši aj s vyšetrovaním a že sa už nebudú riešiť v médiách nezmysly.
    • lask1

Dobrú noc prajem tiež všetkým a pekné sny.
    • terinda321

Děkuji... *3*
  • chiaramj

**

Zejtra zase do školy achjoo..Nevim jak to bez Michaela vydržim =( Zejtra jeste dopoledne volny snad...Tak dobrou noc a krásnýý sny o Michaelovi =* *14* *14*
  • tea301

dobrou

no nic ted už doopravdy musím tak se všichni mějte pěkně a krásný sny! *4*
    • pajka52

Re: dobrou

ju, já už taky, nebo ráno budu nevyspaná, dobrou pa MVR *14*
  • lask1

pre terindu

Mne to robí trochu zle, keď niekto ako Michael hovorí o tých problémoch, aké to mal ťažké a aký bol z toho nešťastný, keď nemal to detstvo, alebo že bol šťastný len na pódiu.
    A potom sa už v živote snažil dobehnúť to čo nemal.
    Možno preto sa asi ten jeho život tak vyvíjal.
    Akokeby toho nemal málo, tak do toho prišli tie ďalšie problemy, tie obvinenia, namiesto toho, aby si užíval života, manželstva a ostatných bežných vecí.
    Viac by ma tešilo keby povedal, že je šťastný.
    Ale šťastný bol asi pri svojich deťoch.
    • terinda321

Re: pre terindu

No jasně... někdo o něm řekl, že tohle je člověk, který nikdy neměl štastný den... to je hrozný... spousta lidí si řekla, že on má všechno... peníze, slávu, krásné domy.... ale on trpěl, protože mu chyběly základní věci... on měl všechno a neměl nic... až potom, co se mu narodily děti, bylo vidět, že je spokojený.... miloval je, jak nic na světě... byly pro něj vším.... věřím tomu, jako ničemu jinýmu... když ho vidím na nějaké fotce s dětma milujï ho ještě víc, protože se tak strašně krááásně rozzaří... je vidět, jak tyhle malý stvoření miluje....
      • lask1

Re: Re: pre terindu

Máš pravdu, dobre si to napísala.
        Ale musel byť aj šťastný, keď videl kolko ludí a fanúšikov mu praje a to nie len kôli jeho talentu a úspechu , ale kôli nemu samotnému aký bol a aké posolstvo nám dal, aké boli jeho výroky a názory na svet.
        • terinda321

Re: Re: Re: pre terindu

No tak to máš pravdu zase ty... fanoušky taky miloval strašně moc... dělal to všechno jenom kvůli nám... chtěl to předat dál... mě jenom mrzí, že si ani chudák nemohl ajít opravdového přítele, protože se bál, že se s ním ti lidi chtějí přátelit kvůli tomu, kdo to je... to je hrozný... člověk by řekl, že kolem sebe musel mít tolik lidí a on přitom kolem sebe neměl v podstatě nikoho.... je to hrozný.... takový osud bych nepřála nikomu.... za ty jeho peníze to nestálo... *9*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: pre terindu

Ale najväčším priateom mu asi bola Liz Taylor, ktorá si s ńm asi najviac rozumela a pdporovala ho, a potom aj niektorý ďalšíludia ako Mac Culkin...A kto tam bol ešte okrem Broke SHields
            Potom asi aj ďalší zo šoubiznisu, ale s nimi s Liz a Macom si pravdepodobne užil tie najkrajšie chvíle, keď nepočítam súrodencov ako napríklad Janet s ktorou si určite rozumel.
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: pre terindu

No to máš pravdu... taky jsem se tomu zezačátku divila, že se třeba nebojí nebo tak, ale jak jsem ho postupně poznávala uvědomila jsem si, že to dělá jenom kvůli tomu, aby splnil přání fanouškům, protože ¨ho milovali a on miloval je....
            • terinda321

No jasně.... protože to byli lidi, kteří si prošli tím samým a neměli mu, co závidět... to na tom bylo pravdivý....
            • lask1

A ešte sa mi páči aký bol k luďom pozorný.
              Keď ludia chceli neaký podpis, alebo ho chceli objať, alebo mu niečo povedať, tak sa vždy snažil vyhovieť ako sa v tej chvíli dalo.
              Iné celebrity by bežali hneď inam, ale on to chápal.

Neviem chvílami som niekedy mala pocit z tých videí, že je smutný a nikedy som mala pocit, že je taký vyrovnaný a veselý.
              Ale každý máme občas dobrú náledu a občas zlú, asi to treba tak brať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit