Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristyn875

fotečka:D:D

hej holky teĎ sem si všimla foteček..co ty MEGA SLIPY *1* *1* předpovídam, že ty asi nebudou jeho *1* komu je ukradl: *1* *14* *3*
    • zanesskaaaa

Re: fotečka:D:D

Ty jsou prý Josephovo *15*
      • pajka52

Re: Re: fotečka:D:D

Hm, beztak *1*
      • tea301

Re: Re: fotečka:D:D

ehm..
    • tea301

Re: fotečka:D:D

co ty víš nemůžeš se dívat jen na velikost těch slipů ze zadu!!! *15* třeba je holt potřebuje!! ale michael má sexi zadek a to nemluvim o předku! *14* *14*
  • tea301

sexi

nj vidim že i michael neodolá mrknětese 1:32 ale jinak mňamky!!
    http://www.youtube.com/w atch?v=0sOkEWtvOlQ&feature=related *14*
  • valkikulka

ach jo

zejtra uz je skola a ja nwm jak to bez majka zvladnu ach jo *9* *9*
    • chiaramj

Re: ach jo

Přesně jako nevim jak to budu dělat =(
    • kristyn875

to mi povídej..to už nebude Majky až do jedný rána *1* jak já to vydržim..to opravdu nwm..budu mít depku.. *3* ..
    • pajka52

to zvládneš, musíš!!! :)))
      • tea301

Re: Re: ach jo

nj mysli na to že jakmile vypadneš ze školy mužeš si tu snama zase psat!! *4* jako neboj nejsi v tom sama!
  • tea301

to nejde

lidičky prostě si nemužu pomoct tohle video vidim snad už po 6 a furt se řežu!! jsem to sem už dávala! *15* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=0sOkEWtvOlQ&feature=related
  • pajka52

:-(

Ach jo lidicky, tak už vás taky opouštím, ač nerada ale musím.
    Mě se táák nechce, je mi tu s vámi dobře, tak se mějte pěkně, už abych byla zítra doma po škole a mohla jít k pc a psat si svama *14* dobrou. *4*
    • tea301

Re: :-(

ahoj a pěkný sny!
  • terinda321

....

Já to nevydrřím... jak se tady o tom bavíme, tak se na to interview musím jít podívat.... prostě to jinak nejde *1* *1*
    • zanesskaaaa

Re: ....

*15* *15* tak jdi na to *15*
      • terinda321

Re: Re: ....

Teda holky to jsou zápeky... to jinak nejde... on je tam tak k sežrání... já vím, on je k sežrání všude, ale tady je to teda extrém... no nic jen jsem vám to chtěla napsat... jdu pokračovat *15* *15*
        • lask1

Re: Re: Re: ....

Teraz som si pozrela tie dve časti s tým prekladom.
          Terinda máš pravdu, že je tam zlatý, ale tie témy čo rozoberajú o tom detstve a tak, je to silné.

Ten jeho otec si z neho uťahoval.
          Povedal mu, že je hnusný.
          Potom Mikey povedal `Sory Joseph, ako si to písala.

Ako môže vlastnému synovi povedať, že je hnusný.
          Ten Joseph nie je bohvie aký krásavec, asi sa ani nepozeral do zrkadla.
          A pritom ten Michael bol zlatý aj v detstve aj keď dospieval, čo je na tom, že mal uhry, veď to mal skoro každý v puberte. A pritom mal takú úžasnú povahu.
          Vôbec si ten jeho otec nevážil aký mal úspech a aký bol šikovný, hlavne vďaka nemu mala celá rodina taký úspech a peniaze.
          A on ho takto deptal.
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: ....

To máš pravdu... a už jenom v tomhle je vidět jakou má michael povahu... místo toho, aby ho nenáviděl, tak on né jenom, že mu odpustil, ale on o něm řekl, že je génius, a že kdyby v dětství dostal o jednu facku méně, nemusel být tak dobrý.... prostě ho obhajoval, jak mohl... je to brouček... mě tohle otec dělat, už s ním v životě nepromluvím... ono je to silné celé... já když jsem to viděla poprvý, tak jsem rozuměla tak půlce, a to mě hrozně štvalo... tak jsem si to přeložila a jsem štastná, protože je to paráda a dodporučila bych to každýmu... tam musí každý pochopit, jaký je... nepříklad, že to není žádný rasista, že je velice hrdý, že je černoch... a já mu to věřím... takhle upřímně jsem ještě nikdy nikoho mluvit neslyšela....
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: ....

Ale veď to nie je výchova keď ho pravidelne bije a vzbudzuje strach a ešte sa mu aj posmieva a povie mu, že je hnusný.
              Veď takto sa rodič nespráva.
              Ja chápem, že ho trénoval chcel aby mal lepšie výsledky, ale nie tým, že ho bude ponižovať.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ....

*15*
  • tea301

lidičky..

lidičky brad pitt sem se divala má na diskuzi 22 článků! tak to je k smíchu!
    a johnny depp jenom 728! bože můj!! *15*
    • zanesskaaaa

Re: lidičky..

Johnny je uplně úžasný *14* .. ale to je proto, že se okolo něj nic moc neděje.. kdyby (kéž by) Michael neumřel, tak tady toho má taky velký s přehazovačkou.. to musíte uznat!!:))
      • tea301

Re: Re: lidičky..

jako mě se taky strašně líbí johnny depp mám ho nejradši ze všech herců ale prostě michael kdyby se dal na herectví tak by byl nejlepší prostě ikdyby začal hrát fotbal byl by nejlepší michael byl dokonalej a jedinečnej a jak on sám řekl NERAD KOPÍRUJU LIDI SNAŽÍM SE BÝT ORIGINÁLNÍ a to on skutečně byl!!! *14*
    • pajka52

Re: lidičky..

Víš proč? Protože Majkííí je nejlepšíííííí!!!! *14* *14* *14*
      • kristyn875

mno jasan *1*
      • tea301

To máš pravdu četla sem si co pišou o johnnu deppovi a musim řict že pěkný hovno!! jen se tam baví o nějakej debilovinách!! ale mi tady proberem uplně všechno od michaelovi hlavy přes jeho sexi prdelku až po kotníky!! I love you michael! *14*
        • pajka52

Re: Re: Re: lidičky..

jo to jsi řekla dobře'' po sexy prdelku'' *14*
  • polinka

pááá

tak já musím už jít... tak se tu mějte hezky a zejtra brzo vstávat do školy! *15*
    • tea301

Re: pááá

ahojky
  • baluska1

Super

http://www.mp3-kestazeni-zdarma.cz/ hledej-mp3.php
    Nevím kdo to jsem dal,alena týhle stránce my jdou ztáhnout Majkího songy.stačí do vyhledávače nahoru zadat Michael Jackson-Bad třeba pak kliknete do tý tabulky na ten název a potom se vám to rozklikne a sjedete dolu tam je zase název a postraně je taková složka modrá na to kliknete a ztahujete.
  • tea301

slaďoučký sny

Tak kočeny musim jít! mějte se všichni krásně dost nervů na zítra všichni víme proč a krásný a sladký sny o michaelovi snad vám všem dá v tom snu sladkou pusu jako mě včera..xD.!!!! *15* *14*
    • tea301

Re: slaďoučký sny

možná tu ještě chvilu zustanu
      • pajka52

Re: Re: slaďoučký sny

*15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit