-
nová fanynka
Zbláznilááááááááááááá áá jsem se do píííííííííísničky Criminall Smooooooooooth.
*8* *1* *8* *1* *8* *1* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8*
Póóóóóóóóómóóóóc!!!!! Nemůůůůůůžu si ji přestat pouštět. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: nová fanynka
wow.. :)))) tady se fakt někdo zbláznil *3* -
jmenuje se SMOOTH CRIMINAL.. a klídek.. -
-
Re: Re: nová fanynka
hej zanesko četlas dole co napsala pajka k tý holce? prej se chce stat zpěvačkou! tak to aby si všichni koupily špunty do uší! -
-
Re: Re: Re: nová fanynka
ju má to nsapný na svým profilu: O mě *15*
Podívej se *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nová fanynka
jo a rači se nedívejte na ten její blog nebo se poblijete!!! *1* *15* -
Jééjda taková chyba
Opožděně jsem se zabouchla do písničky Beat It,předtím jsem jí nevěnovala pozornost,Majký je tam krásný *1*
-
-
třeba umí zpívat co ty víš *15* .. ale nezájem o tí.. si myslí, že je zajímavá nebo co *7*
-
-
-
hej klid uklidnise tady mužeš sevšema cokoli probrat jen se musiš uklidnit já byla taky taková když sem přišla jako nová fanynka!! *4* a jen tak mmchdm ta pisnička je boží obzvlášť michael je v tom klipu tak sexi!! -
-
Je tam skvelý.
Mne sa páči tá choreografia na tom koncerte, ale aj vo videoklipe. -
-
Jojo.. jeho nádherná předklona.. *14* .. a nebo Dangerous tam je taky krásná choreografie, myslím na koncertě *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nová fanynka
Ten mám tiež rada, pozerala som na youtube všetky čo som našla Dangerous.
Bol zosúladený s tanečníkmi, akoeby mal každý krok vyrátaný na sekundu.
Je tam zlatý. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nová fanynka
To jo.. jsou perfektně vypracované k dokonalosti.. to bude Michaelem *15* *14*
-
-
-
-
Je tam moooc pěknej. *14* *14*
-
-
-
pro zanesskuuuu
zanesskoooo fakt díky za to video michael jackson alive... jako já si ho pouštim pořád dokola a směju s tomu jak blázen takhle sem se už dlouho nepobavila! nejlepší je ten Ježíš *15* fakt díky! *4* -
-
Re: pro zanesskuuuu
nemáš vůbec za co *15* -
-
Re: Re: pro zanesskuuuu
To mylíte tú dodávku? -
-
Re: Re: Re: pro zanesskuuuu
jojo.. *15*
-
-
-
-
Ještě...
Ještě jednou prosím jestli by mi někdo neposlal nějaký videa.Tady je můj mail anetaruz@centrum.cz Mockrát děkuji. -
bad
víte co uplně miluju na klipu bad? jak na začátku ho kamera snímá od paty až k hlavě jak je celej v černym a všude ty řetězy! ta je uplná bomba! *14* prostě totální frajer! všem to natřel! *15* *14* -
-
Re: bad
V tom klipu je fakt celej k sežrání. *14* -
-
Re: Re: bad
v tom klipu je nádhernej!
-
-
Re: bad
Mě se líbí jak na začátku řve YOU ARE NOTHING!!. jako hrooznej tvrďák.. aa to bycch ho sežrala.. broučka *14*
-
-
....
Lidičky prosím vás kašlete na to... než tu zase vznikne hádka... přece nás někdo takovej nemůže rozházet.... -
-
Re: ....
jako máš pravdu že takováslečinečka nás nerozhádá ale i tak mě dost sere když tohle někdo o michaelovi napíše!
-
-
co??
necapu jak můžete být fanouškci toho.........blbce do slova!!s prominutím ale na něj chodilo 10 000 000 lidí a on ani nevěděl že existujete a proč mu proboha říkáte majkí?????????????????ste všichni trapní.miley cyrus aspon vi že existuju pisu si s ni každy den a je moc mila.za to jackson neměl na fanoušky nikdy.jenom se věnoval ré své plastice!!!UZNEJTE ŽE JA MAM PRAVDU!!! *8* -
-
Re: co??
VÍŠ TY CO SLEČINKO? my zas nechápeme tebe jak můžeš být fanoušek nějaké hannah montana,ona na MAJKÍHO absolutně nemá a pokud ti vadí MICHAEL JACKSON tak sem ani nelez!!!!!!
P.S nemáš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: co??
holký dívaly ste se na profil naší provokatérky? je ve fanklubu samých NUL!! pak se nedivim že ju michael sere když je 1 000 000x lepší než oni!! *15* -
-
Re: Re: Re: co??
jj, ted' sem se dívala....
slečinka se chce stát zpěvačkou... *15* .. no nazdar další Hannah Montana čílo 2 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: co??
zpěvačkou *15* tak to si mě dostala a co třeba hadrou na hajzly to by se ti nelíbylo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co??
ju má to napsaný na svým profilu: O mě *15*
Si to přečti *3*
-
-
-
-
-
Je vidět, že jsi pubertální kráva, která o něm nc neví, když žil, tak si psal s fanoušky, zval si dívky na pódiu a udělal jim tím radost, a zatancoval si s nimi, Miloval své fanoušky, byli jeho druhá rodina.. dej si facku vypadni za tou svou Miley.. a NEMÁŠ PRAVDU!! -
hej di do p*** si kráva že to sem pišeš nedokážeš si připustit že michael je 1 000 000x lepší než tví idoly takže si nech ty blbý keci je ti to dost jasný?? *8*
-
-
ach jo...
ach jo ať dělám co dělám pořád mi moon walk nejde! *9* umí to někdo z vás že by mi trochu poradil jak na to? *7* -
-
Re: ach jo...
já ho umím.. samo že ne jako Michael.. ale ten vizuální efekt, že to vypadá jako že jdeš dopředu ale jdeš dozadu, tam je *15* -
-
Re: Re: ach jo...
jak to děláš nebo alespon trochu to popiš prosím! -
-
Re: Re: Re: ach jo...
ty vajdooo to nejde popsat *15* .. jsem se to naučila z toho dokumentu Living with MJ.. jak to tam ukazoval Bashirovi, kterýmu to nešlo.. no jo ať se nediví když neumí lízt po stromech *15* .. ale to je jedno.. nevím jak to popsat, zkus se taky podívat na ten dokument *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach jo...
tak jo diky ale asi to nepomuže ani tak!! nemám nato naučit se kroky takové megahvězdy!!
-
-
-
-
Re: ach jo...
já jsem to taky zkoušela *15* jakoby technicky vím jak na to ale prostě není to ono... neumím vytvořit ten efekt (a to skoro 10 let tancuju *15* *4* ) -
-
Re: Re: ach jo...
já taky vím jak majíjít kroky za sebou ale když to dám dohromady vznikne ..... nj ale ikdyž má majký tolik imitátorů žádný znich to neumí jako on jeho pohyby nikdo nedokáže protože michael byl jedinečný a nejen v tomhle a ta kráva hannah at si říká co chce!
-
-
-
pro lask...
Ty mě budeš pořád dráždit s tím interview s oprah vid?? *15* *15* *1* *1* -
-
Re: pro lask...
Na to interview s Bashirom sa moc rada nedívam, lebo ten Bashir ma rozčuluje.
Neakú dobu som pozerala ten rozhovor s
Diane Sawyer Prime Time z 1995,tam je tiež sladký.
Tak som si chcela prezmenu pozrieť niečo iné. -
-
Re: Re: pro lask...
No tak to mi ani nemluv... prime time 95 už mám taky sjetý úplně... já si nemůžu pomoc, ale hrozně mu to s lisou seklo... ale s oprah je to neeeejlepší... ani se na to jdu podívat... už jsme to asi 3 dny neviděla... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: pro lask...
Dobré bolo keď im dali otázky tí diváci. -
-
Re: Re: Re: Re: pro lask...
Jooo ty mluvíš o prime time *15* *15* *15* já o interview *1* no to jo.... jaký překvapující otázka... já jsem se válela po zemi, když jsem ty otázky slyšela... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro lask...
Ja viem, boli zlatí, brali to s humorom. -
No, ale jo... jako otázka typu, jestli je gay nebo jestli spolu mají sex mi přijdou dost ujetý... ale to se mi líbilo na lise, jak ona úplně křičela yeees, yeees, yeees.... to bylo hezký.,... -
Neviem prečo sa to každému zdá také podozrivé ten intímny vzťah, bolo na nich vidno, že to medzi nimi iskrí.
-
-
-
Re: Re: Re: pro lask...
On sa tam smial aj keď hovoril o otcovi. -
-
Re: Re: Re: Re: pro lask...
Mě se hrozně líbilo, jak tam říkal, že ho bil a potom se otočil do tý kamery a řekl... sorry Joseph... to nemělo chybu... -
-
Keď mu dávali trochu lepšie otázky a nie o tých škandáloch, tak sa aj zasmial a dobre sa bavil. -
No to jo... jak jí to tam tak zapáleně vysvětloval... to nemělo chybu... -
To hej.
Alebo keď sa ho pýtala o tom tanci, že prečo´dáva ruku...
On sa potom smial.
-
-
-
-
-
Re: pro lask...
To som písala Angie.
Ja viem ty si už z neho presítená.
Musíš si dať pauzu. *15* -
-
Re: Re: pro lask...
Já vím, že jsi to psala angie, když já to tak miluju.... pauza nepříchází v úvahu... jak jsi psala, že něčemu nerozumíš, tak klidně písni, já jsem si to nějakou dobu překládala, takže tomu rozumím... *3* *3* ale miluju to...
-
-
-
Zatím pááá
Zatím se s vámi loučím. Mějte se tu krásně a přeji všem krásný a pohodový zbytek dne.
Pááááááááááááááá áá *14* -
-
Re: Zatím pááá
Papa. *4* -
Páááá Angie.. dole máš ty písničky.. pošlu ti je do vzkazů ju? *4* -
paaaaaaa :-* *3* -
měj se pěkně!
-
-
Earth song
Líbí se vám písnička Earth song? Právě ji poslouchám..... *3* -
-
Re: Earth song
Teď mi taky hraje.. je to jeho nejpravdivdější dílo.. má krásný text.. a jak je tam to aaaaa:D.. jako by to chtěl ze sebe všechno vyřvat *14* *14* -
Re: Earth song
neexistuje písnička od Majkího která se mi nelíbí *3* -
-
Re: Re: Earth song
ano to je pravda *4* *14*
-
-