-
hezký večer
moc moc hezký večer *15* -
-
Re: hezký večer
tobě taky *3* -
-
Re: Re: hezký večer
děkuji i tobě polinko hezký večer
*15* ani sem nic neviděla že mi někdo odepsal ale moc ti za too děkuju *4* -
-
Re: Re: Re: hezký večer
máš zač děkovat *15* ne dělám si srandu *15* nemáš zač *4*
-
-
-
-
moon walk
holky tady je něco jako návod jak se naučit moon walk!
http://www.youtube.com/watch ?v=E_FzgtLVzbI&feature=fvw -
mějte se.....
tak už musím jít,mějte se lidi zlatý..... -
-
Re: mějte se.....
ahoj!
-
-
Pro lask1
Nevím, jestli jsi to četla, tu odpověď, už se to ztrácí, tak ti to dávám sem.
Tak já nemám originálky, ale mám
Bad (1987)
Blood On The Dance Floor
Dangerous (1991)
History (1995)
Invincible (2001)
Pre New Album Release 2007-2008
Thriller (1982) -
-
Re: Pro lask1
ty mám taky.. ale ne jako CD, ale stažený v PC, korát nemám Invincible (2001) a Pre New Album Release 2007-2008, ale zas mám Of the wall *15* -
-
Re: Re: Pro lask1
No já je mám taky stažené z netu. Já zase nemám to jak píšeš ty, Tam jsou známé? Ale víš o co jde, když je to stažené z netu, tak si tam lidi dávají své postupy písniček, že to stejně není jako CD co koupíš. Proto chci originálky víš. -
-
Re: Re: Re: Pro lask1
No tady to co mám je jako originálka, jsou tam všechny písničky, jaký jsou na CD.. bráška to stáhnul na koleji.. písničky..
Burn this disco out,
Don't stop till You get Enough,
Get on the floor,
Girlfriend,
I can't hepl it,
It's the falling in love,
Of the Wall,
Rock with you,
She's Out of my life,
Working day and night,
Working day and night (Demo)
a apk je tam Interwiew s Quincy Jones *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro lask1
Mne sa páči tá pesnička Girlfrend.
Niektoré skladby som počula prvý krát na youtube a hneď sa mi zapáčili.
-
-
-
-
Re: Pro lask1
To máš dobré.
Blood on the Dance Flor to je neaké cd?
Tak sa volala tá jeho skladba, má dobrý videoklip. -
-
Re: Re: Pro lask1
No tam je asi jen 5 písniček. Je tam Morphine a z Ghost písničky. -
-
Re: Re: Re: Pro lask1
Ja som si oblúbila z toho cd Dangerous aj pesničku Keep the Faith.
Ale všetky sú pekné napríklad Will you be there a Heal the World je tam taká dojemná tá melódia. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro lask1
No tak lask, jestli ti můžu doporučit, když se ti tak ty písničky líbí, tak si objednej DVD Live in the bucharest: The Dangerous tour. To stojí za to!!! A Heal the world... To se pokocháš co uvidíš. Nádherné DVD. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro lask1
Niečomu tam v tom rozhovore rozumiem, ale je toho málo.
Je tam taký zlatý keď sa smeje.
Máš pravdu na tých koncertoch sa vedel odviazať, keď tam skákal behal, dobrý bol keď si lahol unavený na zem.
*1* -
Možno by mohli vydať ešte neaké DVD s tými rozhovormi a s titulkami.
Ten rozhovor s Oprah sledujem už tretí deň, je tam zlatý.Na youtube som to dávnejšie trocu pozerala, ale našla som video kde je to celé asi 58 minút.
Viac ma to baví keď je to v celku.
http://vodpod.com/watch/1850882-michael-jacksons-oprah-winfrey-interview -
Aha *15* *15* *15* ... Hihi, jak Majkí na konci leze po těch mřížích, to jsem se smála. Jak je k nezastavení. -
To DVD už mám, je skvelé.
-
-
-
-
-
-
Prosím...
Holky můžu někoho poprosit aby mi nějaký video přeposlal.Tady je můj mailanetaruz@centrum.cz Předem děkuji. -
trocha srandy
holky chce te se skácet na zem smíchy jak já? jestli jo podivejte se na tohle(možná to znáte)
http://www.youtube.com/wat ch?v=5-DpWmvn2Mw&feature=PlayList&p =9F8DAE5A3A595D94&playnext=1&playne xt_from=PL&index=31 -
-
Re: trocha srandy
Je to smiešne.
Dúfam, že na našom Superstar sa o také niečo nebude nikto pokúšať. *15* -
-
Re: Re: trocha srandy
jestli jo tak si předem kupuju plinky protože se neudržim a smíchy se pochčim!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: trocha srandy
Museli by mu zaplatiť, aby prestal spievať. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: trocha srandy
šla bych aji do 5000 hlavně aby přestal! *15*
-
-
-
-
*15* *15* -
-
Re: Re: trocha srandy
já bych toho porotce dělat nemohla a kdyby jo tak bych asi zalezla pod ten stul a chlámala se a pak bych potom chlápkovi hodila skleničku s vodou!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: trocha srandy
Ja by som si musela zapchať uši.
-
-
-
No umí tančit, ale zpívat teda vůbec ne.. výslovnost hrůza a ani slova pořádně neuměl.. a rytmus.. to mu asi nic neříká.. ale jinak jsem se smála *15* -
Ten je hůůůstej, já se tu pěkně smááála *15* *15* *15*
-
-
DOKUMENT...
Zapomněla jsem vám napsat, že vyšel další dokument. V pátek, nebo v sobotu. Manžel mi to říkal už v pátek na nákupu, měl radost, že se budu radovat, ale já myslela, že to je ten Skutečný příběh Krále Popu, což je vlastně Pod rouškou. Jen tomu dali jiný obal a název. Ale on vyšel skutečně jiný. Jmenuje se Odkaz Krále Popu. Já ho dnes ještě sehnala.
A dnes se tu někdo ptal, kde sehnat CD a DVD Majkího. No v Tescu určitě ne. To se musí jít do specializovaných prodejen, nebo po netu si objednat. Já si objednávám takhle koncerty. -
-
Re: DOKUMENT...
A aké máš ešte, môžeš dať neaký typ.
A už si trochu veselšia, poslednou dobou si asi bola dosť smutná, aj keď nie je sa čo diviť.
Síce chvílami sme všetci taký smutnejší, ale keď si pozerám tie videá, mám pocit akokeby žil, niektoré tie vdeá sú velmi pekné a vzbudzujú také príjemné predstavy. -
-
Re: Re: DOKUMENT...
Přesně, taky mám pocit když se dívám na ty videa s MJ, že žije, že je tu s námi, ale jakmile si vzpomenu že to už není pravda, smutním, je mi do breku, nemám náladu. Ach jo.. -
-
Re: Re: Re: DOKUMENT...
Mě doráží články, lži a totální bludy. To běsním. Laidy ta mě dokázala tak dostat na dno psychicky, že mě málem chytal infarkt. Prostě realita je jen jedna a bohužel jí musíme přijmout. Já třeba nemyslím na to, že Majkí není, protože je s námi pořád a bude. Všimněte si, jak dokážete psát o tom, že jste viděli hvězdu, že byla jasná, že jako by reagovala, atd. Myslíte si, že to je náhoda??? Nevěřte tomu. Tohle není náhoda. Komunikujte a budete se cítit mnohem lépe. -
-
Re: Re: Re: Re: DOKUMENT...
Angie, ja to tiež tak beriem, lebo verím na posmrtný život.
A tiež ma štve to čo si písala, ale zase je tu aj vela ludí čo mu veria a zaujímajú sa o neho.
A niektoré tie veci čo píšu sú také absurdné, že nie sú uveritelné.
Vela ludí si povie, že sú to len ďalšie bludy.
Vela ludí o ňom pekne hovorí a keď sa pozrieš kolko ludí sa kôli nemu schádza, aby ho oslávili, jeho život, jeho tvorbu a kolko ludí tým spojil. -
Mě je vždycky smutno, když si vzpomenu na jeho děti.. a někdy je mi taky smutno, protože tu není, jako je tu, ale není tu.. chápete jak to myslím... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DOKUMENT...
Je tu, ale v inej podobe.
-
-
Já se taky snažín nemyslet na to že tu s námi není, ale někdy to opravdu nejde.
Víte, jak jsem ráda, že si tady mohu se všema co tu jsou psat o Majkím, že to nemusím držet sama v sobě?
*4*
-
-
-
Jsi všímavá lask, máš pravdu. Je mi lépe. Poslední dobou toho bylo nějak moc. Jako bych se propadala někam strašně hluboko a neměla se čeho zachytit. Ale už je to lepší.
Dokumenty mám jen to Home video a Living With Michael Jackson, ty jsou stažený z netu. A vyšlo Pod rouškou, potom ho vydali znovu pod jiným obalem a názvem a to je Skutečný příběh krále popu. Kdo máte pod rouškou, tak tohle druhý nekupujte. To je jedno a to samé. A teď vyšlo Odkaz krále popu. -
-
A cd máš aké? -
-
Tak já nemám originálky, ale mám
Bad (1987)
Blood On The Dance Floor
Dangerous (1991)
History (1995)
Invincible (2001)
Pre New Album Release 2007-2008
Thriller (1982)
-
-
-
-
Re: DOKUMENT...
Ahoj Angie.. faakt?.. a já si ho chtěla koupit.. no snad ho ještě seženu *15* .. a k tomu CD a DVD Michaela.. dneska jsem byla v CV v Globusu a tam je prodejna a měli tam Michaela.. ale nevím za kolik:)).. takže se musíte zaměřovat na speciální prodejny.. a ne na Tesco *15* -
-
Přesně tak Zaneskooo, v Tescu seženeš akorát Majora Zemana *15* -
-
Za 50 korún.
Ja som si objednala to CD The Colection.
Je tam 5 jeho CD, za 700 korún.
Od včera si púšťam Dangerous.
Je to skvelé cd.
Ešte asi cd History by som si mala objednať. -
-
Za 50 korún som myslela toho Zemana v tom Tescu.
Tam sú väčšinou za takú sumu veci čo nikto nechce. -
To je dobrá cena. To jsou CD tedy, ne DVD. No to by bylo dost levný na DVD vlastně. Asi si taky objednám nějakou kolekci. Ty kolekce se vyplatí cenově. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DOKUMENT...
To ano je to dobrá cena.
Je tam CD Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, Invincible.ˇ
Sú v tenkých papierových obaloch, vyzerá to celkom pekne a je k tomu jedna knižočka, kde sú vypísané všetky pesničky.
Ja som si to objednala na slovenskej stránke.
Ale je to napríklad aj tu.
http://www.arara.cz/t/se arch.php?q=CD+Michael+Jackson&class _id=0
http://www.arara.cz/prod uct/213006
-
-
-
*15* *15* -
-
*1* *1* *15* *15*
-
-
-
*15* *15*
-
-
-
Hrneček
Chtěla sem vám jenom říct že je hrneček s MJ je tam jeho obrázeky 2 a jeho rok narození a úmrtí je moc hezkej *14* -
-
Re: Hrneček
Hmmm, to může být hezké. Ale hrneček si můžeš nechat udělat s jakou fotečkou chceš. Nebo puzzle, cokoli.
-
-
Blížíme se k 15 000
Nedávno jsme se radovali, že už budeme mít 10 000 komentů a teď se blížíme k 15 000. Krása, že? *15* *14* -
-
Re: Blížíme se k 15 000
My jsme prostě dooost dobří lidi. čím to asi bude? *15* *14* -
-
Re: Re: Blížíme se k 15 000
Nooo, Zaneskooo tím, že jsme dobří *15* *15* *15*
Jinak tě ráda vidím kočko. -
-
Re: Re: Re: Blížíme se k 15 000
nee to bude těmi žhavými tématy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Blížíme se k 15 000
Jinak taky tě ráda vidím *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blížíme se k 15 000
nevíte někdo jestli má náka osobnost víc komentářů v diskuzi než náš Majkí?
-
-
-
-
třeba tím,že majkího tolik milujeme? *15* *14* *7*
-
-
Re: Blížíme se k 15 000
jůva sme dobří!! ale musime to dat na 20 000 a myslim že to nebude žádnej problém!! potrvá to sice trochu dyl ale dáme to! *14* -
-
jasně, dáme to *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Blížíme se k 15 000
Ona je hlavně škoda, že je tolik registrovaných fanoušků a nepíší. Kdyby každý jen denně napsal třeba pěkný den, nebo ahoj, myslím na Majkího, tak by denně bylo dooost nových komentů. Nejde o to, aby to tady lítalo, jde o to, že tu jsme, ale je škoda, že nediskutují všichni. -
-
Tak aspoň že někdo něco napíše,ne? *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blížíme se k 15 000
Přesně. *3*
-
-
škoda -
máš pravdu angie, je to škoda.....
-
-
-
Tak šup, šup, pudem na to *3* *15* -
No těch 5 000 netrvalo moc dlouho. Ale je to pěkný... Počkej, až tady bude třeba 50 000, nebo 100 000 :-)
-
-
-
Vánoční ....
Prosím o info, jestli Jackson natočil něco vánočního ... Děkuji -
-
Re: Vánoční ....
tady jsou michaelovi první vánoce!
http://www.youtube.com/wa tch?v=mkuN_q0X88c
-